דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DRORIKO Member

זה לא רק שהיא שיחקה 2 משחקים, זה גם שהיא שיחקה אותם בלי ערן זהבי(מה גם שהיא עוד יכולה להביא רכש)

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עוד קצת מנפלאות התקשורת:
    מי שמכיר את אפליקציית וואלה ספורט, יודע שבעמוד הראשי של מדור הספורט יש כותרת מפוצצת, ורק כשנכנסים מבינים את הסיפור יותר טוב. אז הנה דוגמה מהיום לאיך התקשורת מנסה לעצב את דעת הקהל ואיך מזהים גוף תקשורתי שפועל עם מועדון/שחקן מסוים:
    כותרת ראשית - ״תמוז מתרחק מהפועל, מתמקדים בשהר״
    כותרת פנימית - ״טוטו כנראה לא יגיע, בהפועל מחכים לשהר ואנטל״
    מה באמת כתוב - אנטל לא בתכניות, שום מילה על בן שהר, דודו ביטון קרוב לקבוצה והשוער של בית״ר בכדורגל חופים חתם.

תוסיפו לזה שכל יומיים יש כתבה שמתארת עד כמה אדיר אמיר כבירי ועד כמה גדולה הולכת להיות הפועל תל אביב, וקבלו את השופר של האדומים.

DRORIKO likes this.
  3. Raulito Madridista

וואלה ספורט מיתגו את עצמם כאתר מספר 1 בארץ ולפעמים הם מנסים להיות אובר-חוכמים ולחפש את היצירתיות בכוח, הכתבות על מכבי ת"א למשל או 'בן רייכרט גדול מליאו מסי' - אלה הדוגמאות.
    מה שכתבת לגבי - כותרת מפוצצת, פתיח מעניין ובגוף הכתבה אולי מילה וחצי, אם בכלל - חוזר על עצמו בכל אתרי הספורט, הם 'חייבים' להעלות כתבה על כל אחת מהקבוצות הגדולות. כבר חודשים מפמפמים את בן-סהר בהקשר כל הגדולות, על הבלם שחיפה צירפה מויאדוליד כתבו בלי סוף, על כך שבוקולי עומד לפרוש..

לא מבין מה אתה מחפש בהפועל, שחטו אותנו מספיק בשנה האחרונה על הניהול הכושל - ובצדק, על 31 אלף דברים אחרים. עכשיו כשהניהול נראה קצת יותר טוב, בין אם בהחתמת שחקנים(אנחנו לא יודעים במאה אחוז אם הכסף 'כשר' אבל בטוח שהפועל בודקת הפעם את הדברים ולמדה ממקרי העבר, ואנחנו גם לא יודעים שהכסף הוא 'לא כשר'), בין אם במסיבת העיתונאים שנראתה כמו שצריך, השחקנים שמעתה ואילך ילבשו חליפות, מנקים את הזבל מהמתחם ואין כניסה של בעלי מניות או כתבים שיסתובבו ויעשו דאחקות עם השחקנים ליד המקלחות. מעלים פה ושם כתבה מפרגנת, מה כואב לך? One היה השופר של הפועל בעונה שעברה כל עוד ברקוביץ' היה בהפועל וגם זה הגעיל אותי, ואח"כ כתבו עלינו דברים בצורה מוגזמת והוציאו כמה כתבות שקריות. אגב, 'ישראל-היום' הוא 'השופר' של בית"ר גם בספורט ולא רק בגלל שזה עיתון ימני של החבר'ה של ביבי. את בית"ר לא שיבחו בשנה שעברה על הכדורגל הטוב בסיום העונה והמקום הרביעי(בכל כלי התקשורת)?
    כל האתרים לא טובים? אז תתעדכן רק דרך האתר של בית"ר, מה אני אגיד לך.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נגד הכותרות של וואלה יש את דף הפייסבוק האלמותי, אמ;לק.
    https://m.facebook.com/this.is.amlk

פעם היה גם דף מיוחד לספורט, היום הכל באותו עמוד.

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אבי ברזילי עוזב את יציע העיתונות

סוף סוף.

oFiRzZz, oranfu, ייא and 5 others like this.
  6. DRORIKO Member

יביאו במקומו דרעק אחר שישמור על הקונספט. זה לא שלפני ברזי התכנית הזאת היתה לונדון וקירשנבאום. מה שאני כן מקווה זה שהעורך החדש יבין שבוני לא תורם אפילו לרייטינג(בניגוד לקוף או שלמה) ויזרוק אותו. כי אני יודע ברזי חלה על התחת של בוני,והוא גם זה שהביא אותו

Last edited: Jul 7, 2015
  7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. DRORIKO Member

יצא לי לראות כמה משחקים של נבחרת ארה״ב באולימפיאדה ב-2012. הרמה מאד נמוכה-הדיוק על הפנים, כמות האיבודים גבוהה מאד, בעיטה מרחוק האופציה הראשונה ולא האחרונה(למזלן השוערות הן פח אז פחות קשה להבקיע מרחוק) אין אף שחקנית שיודעת לעשות דריבל,אני כבר לא מדבר על מספרות ועקבים, אז עם כל הכבוד לפמיניזם בואו נרגיע.

9. עידן444 Member

בחיים לא שמעתי חוסר הקשבה שכזה בתוכנית ספורט - ״תוכנית הספורט של ישראל״ ב 102!
    עולה חבר כנסת שמספר שכל מה שאומרת הצעת החוק שלו היא לאפשר לאגודות ספורט לא לשחק בשבת אם זה רצונם.
    מי שרוצה לשחק בשבת- ישחק בשבת. מי שלא רוצה לשחק בשבת לא ישחק בשבת(אני רואה בעיה ספציפית כשתיפגש קבוצה שרוצה עם קבוצה שלא רוצה אבל מלבד זה... מה איפה האסון?) בדיוק כפי שחשבתי מלכתחילה ואתרי הספורט הטעו אותי.
    במשך כמה דקות הוא מותקף ע״י גידי ליפקין שהאמת שעוד לא שמעתי פעם אחת שהוא נותן למרואין לדבר והופך את האייטמים שהוא שותף להם לקרקס וממשיך וממשיך להתלהם ולהסביר לו שהוא לא יכול לכפות על קבוצות לא לשחק בשבת!
    מי כופה??? איפה שמעת שהוא אמר שהוא לא מסכים שישחקו בשבת? הצעת החוק לא אומרת לא לשחק בשבת אדון ליפקין, אדון ברקובי׳ץ׳ וגברת אסייג! אם הייתם טורחים להקשיב מידי פעם למרואיינים שלכם הייתם מבינים איזה ליצנים אתם יוצאים!

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עידן, באמת, למה אתה עושה את זה לעצמך? למה אתה מקשיב לחרא הזה?

11. עידן444 Member

כי אני צריך להעביר את הזמן בדרך הביתה והספורט בתחנה האזורית מכניס אותי לדכאון ונותן לי הרגשה שאני אוהד של מכבי שעריים:)

12. עידן444 Member

הינה, ועכשיו לא נותנים ליוסי דורון לדבר... איזה גועל נפש...

13. עידן444 Member

עשו ממנו שקרן... מדבר שטויות... אני פשוט המום... ״רוצחים״ את הבן אדם ועכשיו מורידים אותו אחרי שרק תוקפים אותו 10 דקות... באמת למה אני עושה את זה לעצמי?

14. עידן444 Member

הכי הרג אותי המשפט של ברקוביץ׳- ״העיריה באה מברכת ויצאה מקללת״...
    חחח... אם לא העיריה הקיפאון היה נמשך גם עוד חודש וחודשיים... אם לא העיריה האימון פתיחה היה מתקיים במקרה הטוב שבוע לפני הליגה... אם לא העיריה גיוס הכספים היה ממשיך בעצלתיים... והעירייה עושה הכל בלי להביט שקל מכסף ציבורי! פשוט שלושה טינופות שיושבים באולפן... וואלה עדיף כבר לשמוע את דני דבורין ויוני הללי...

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מספיק שלא נקבל עורך שחושב שמעניינת אותי דעתו ושהוא חייב לקבל דקות עם אייטם משלו בישביל להגיד אותה, וזאת כבר השתפרות.

oranfu likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.