דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש לי עוד כמה גיליונות קצת יותר חדשים בבית (איזור 2006-7-8), באופן טבעי שמרתי את אלה עם כתבות מרכזיות על יונייטד, נראה אם יש שם דברים ששווים העלאה.

2. Raulito Madridista

מהרפרטואר הקבוע של 'שם המשחק':

* כתבות צבע על פתיחת הליגות המרכזיות באירופה באופן קבוע: הפריימרליג(שאלון האוהדים), ספרד ואיטליה
    * סיקור צבעוני של גמר ליגת האלופות בכל עונה, וכמובן היערכות לקראת מונדיאל או יורו.
    * 'שאלון האוהדים ענק' של סיכום עונת הכדורגל בליגת העל - השחקן המצטיין, המאכזב, השער, העסקן הגרוע, הפרשן, השחקן שלא מוערך מספיק ועוד..
    * 'שלוש בסירה אחת'
    * השאלה הזהה - כותב אחד בעד והכותב השני נגד.

* פעם אפילו הטיסו אוהד ישראלי לחו"ל לפגישה עם ראול(!!!) לראיון מיוחד לכבוד עשור לליגת האלופות. כמה קינאתי באותו בחור.

היו הרבה אוטוביוגרפיות שפורסמו בחלקים - ממראדונה ובקהאם ועד לחיים רביבו.

זה היה פשוט מגזין נפלא.
    אני די עצלן למען האמת אבל יש לי את כל המגזינים ממאי 2003 ועד סגירת העיתון ועוד כמה קודמים כמובן(הייתי מנוי בהתחלה באמצע 2001 ועצרתי את המנוי לצערי אחרי שנה ומשהו. וגם הזמנתי הרבה גיליונות ישנים בגלל פוסטרים, כתבות על ראול וריאל מדריד וכן-הלאה).

מי שיכול לסרוק חלקים מהכתבות סביב מונדיאל 2002 - צדיק אמיתי.

3. השולס עולה Member

יש לך תכתבה של לפני ואחרי עם אוסטריה2001 אוקטובר הרצוג?

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

5. Igi Member

מילה טובה לצוות השידור אתמול. היה תענוג לראות את המשחק אתמול עם איווניר ושפיגלר, או יותר נכון תענוג לא לראות אותו עם נוימן וארבל... כמובן שנוימן הצליח להשתחל איכשהו לאולפן וגם שם לא תרם כלום חוץ מיציאות מטופשות, אבל כל עוד לא צריך לשמוע אותו 90 דק, שגם יארח את התוכניות האלה

Civil אוהב/ת את זה.
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע למי יצא לראות, אבל בשבוע שעבר פורסמו יומני הפגישות של רבים מהשרים. בין האנשים שנפגשו עם גלעד ארדן, במסגרת הסגירה והפתיחה של רשות השידור, היה... דני נוימן.

אני חייב לומר שדבר אחד מעצבן אותי בשידורים בין אם זה איוניר אתמול או ארבל ביורוקאפ. מספיק לקרוא לשחקנים מסוימים בשם הפרטי. זה לא ליאור, זה אליהו. זה לא ביברס, זה נאתכו.

אגב, יש לי את רוב הגיליונות של שם המשחק מתוך 120 הראשונים שיצאו בזמנו. כשיהיה לי זמן אסרוק דברים מבוקשים.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ממש מתמצא בעיתונאות וזה בלשון המעטה, אבל ממה שקראתי על סגירת ׳שם המשחק׳ וממה שאפשר רק לחשוב על המצב בו היום הכול נהפך וירטואלי, כנראה שכלכלית פשוט לא היה שווה להמשיך עם המגזין הזה ועוד בשוק הישראלי שבאמת היה רעיון נהדר מבסיסו ולא פחות טוב מכך גם בפועלו. חבל שהחבר׳ה האלה לא לקחו על עצמם יוזמה כלשהי לעשות דבר כזה דרך האינטרנט, כי עם כל הכבוד ל׳דה באזר׳ שהוזכר כאן הוא בכלל לא קרוב להיות לאלטרנטיבה ראויה ואני גם לא בטוח שהוא מתיימר להיות כזה.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דה באזר הוא אתר שונה, לא כתבות מגזין אלא מאמרי דעה ופרשנויות ואופי יותר אקטואלי, אבל יש שם ריכוז מרשים של כותבים שחלקם עם עבר ב"שם המשחק"-דורפן, חיים שדמי ועוד.

9. Raulito Madridista

ממש קרנבל עכשיו ב'יציע העיתונות' כשאבי לוזון אורח באולפן. הפארטייה חוגגת.

- קודם כל קופמן שקצת פירגן לשם שינוי, מצנן את ההתלהבות - 'חבר'ה, כבר 22 שנה מאז שישראל הצטרפה לאירופה. עברו איזה 80 משחקים. הגיע הזמן שינצחו שלושה ברצף'.
    - שלמה שרף התבלבל איזה 50 פעם ברצף 'גילי גוטמן' - שילוב של גילי ורמוט ואלי גוטמן.
    - הפתיח של לוזון - הוא מדבר על כך שתמיד האמין בכדורגלן הישראלי, ומספר 'כשדמארי היה בן 18 אוהד מכבי פ"ת אמר שהוא יהיה אחד החלוצים הטובים בעולם וצחקו עליו. אני מאמין שזה יכול לקרות. גם טב"ח וערן זהבי יכולים לשחק ברמה הגבוהה ביותר' - לא הגזים בכללל..
    - אבי לוזון - 'אם נעפיל ליורו מהמקום השני ונראה שזה קל - אני אדבר עם פלאטיני ונחזיר את זה ל-16 קבוצות'. כל האולפן על הריצפה מרוב צחוק.
    - שלמה שרף לאבי לוזון - 'יכול להיות שאתה היית המנחוס?'
    - רסקין שואל את היו"ר לשעבר מה הסיפור של עופר עיני, למה הוא לא מעורב. ומה אבי לוזון אומר? 'הוא נכנס לתפקיד בחודש אוגוסט והיה עסוק איזה חודשיים בעניין החתונה והירח דבש'. ורסקין ענה לו 'מה חודשיים? מה זה יום העצמאות? כולנו התחתנו פה, כל מי שיושב באולפן, זה לא לוקח כל-כך הרבה זמן'. רסקין ממשיך - 'נניח עופר עיני הולך ברחוב וערן זהבי בצד השני - הוא מזהה אותו?' ולוזון מגיב 'אני חושב שכן'.
    - משה פרימו לאבי לוזון - 'אתה עשית הכל בהבנה ומאהבה לכדורגל, עופר עיני עושה את זה לא מאהבה ולא מהבנה והוא יביא אותנו לצרפת'. שואלים את לוזון איך יכול להיות שהיו"ר לא מבין כלום בכדורגל והאם הוא יכול להצליח - 'אני בטוח שכן'.

אלון חרזי על תקן שחקן העבר שמפרגן מצד אחד לחבר'ה ומצד שני מנסה שלא להגזים בסופרלטיבים ולא להמעיט בערכה של הנבחרת אליה השתייך, זו שלא הגיעה לכלום כמובן..

ואגב, פרימו כתב טור בבוקר על המשחק של הנבחרת וחילק ציונים. ואיך הוא קינח כמובן? במשפט שקידם אותו ללא ספק - 'המאמן של בוסניה ושאר השחקנים - ציון 3'.

נערך לאחרונה ב: ‏18/11/14
  10. סמואל אטו Member

תודה על השיתוף ראוליטו, אני בחו״ל ולא יכול לראות את התכנית.
    אפשר להבין בבירור אם איזה יו״ר היה לנו עסק עד עכשיו רק מהשאלות המביכות ששואלים אותו ושהוא עוד מזלזל בעצמו ועונה עליהם.

11. Civil Anti Madridista

אף מילה על עומרי אפק? הוא בצעדי ענק הופך לאישיות הכי בלתי נסבלת בערוץ הספורט.

Muurad אוהב/ת את זה.
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אף אחד לא מצליח לתת פייט לבוני גינצבורג.
    לדעתי לפחות.

מפתיע שלא רשמתם את הפנינה של שלמה ללוזון: "יאמר לזכותך שתמיד ידעת להביא לנו הגרלות קלות. חבל לא היית היו"ר כשאני הייתי המאמן." כן, לוזון הגריל את הכדורים ושלף את הפתקים.

Muurad, EuropeGuy ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  13. Bon Argumentum Ad Hóminem

כל מה שבוני מנסה לעשות באולפן ליגת האלופות ולא מצליח זה אורי קופר עם ''הכל מקצועי'' בטור השבועי ב-YNET ספורט.
    ללא תנועות ידיים מוגזמות וחישובים לא רלוונטים, קופר מוריד את הטקטיקה לעם ומדבר עליה ללא שמץ של חשיבות-עצמית ומעל הכל: לעניין. בלי מניירות ועם הרבה תאכל'ס.

14. Civil Anti Madridista

בוני לא נורא כ"כ, ואני מאמין שזה רק עניין של זמן עד שהוא יורש את התפקיד של מודי בראון בהנחיית אולפן האלופות
    אפילו לשטויות של איציק זוהר אנחנו והערוץ כבר התרגלנו, אבל עומרי אפק זה כבר בהחלט שיא השיאים. הפוזה האינטלקטואלית שהוא עוטף את עצמו לא עובדת על אף אחד, ולא במקרה כל הפרשנים האחרים בערוץ מתכסחים איתו בכל שידור כי הוא מטריף את העצבים.
    אי אפשר פשוט לשדך אותו לאיזה שדרן סוג ב' כמו רן מלובני או רון ברבש שישדרו יחד איזה ענף זניח?

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביום שזה קורה צ'רלטון יכולים להתחיל לעבוד על אולפן ליגת האלופות משלהם.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.