וואו...אני באמת שוקל להקליט את עצמי מפליץ ולהציע את זה בתור תחליף לצמד הבדיחות האלה. 2 הצמדים האחרים הם סבירים,הייתי מעדיף שיחד עם הורסקי יהיה את לחמן ויחד עם וויץ את ברקוביץ'.
תגידו מה שתגידו על רמי וייץ, כשזה מגיע למונדיאל הוא מתעלה. לא אשכח לעולם את הדקות האחרונות בין גרמניה לפולין ב- 2006, עם השער הדרמטי של נויביל בדקה ה- 93. עם שדר אחר לא הייתי דבוק ככה למסך (אף על פי שידעתי שגרמניה תבקיע). הפרשן חייב להיות איווניר/גיא לוי/זלצר/לחמן/שגיא כהן (עם כל השנאה שלכם אל האחרון שבחבורה, הוא האיש). מבין השדרים, כמובן שוייץ עדיף באירועים כמו מונדיאל, אחריו הורסקי ורק במקום השלישי איינשטיין, שעד שהוא חוזר על ההסבר כבר מתרחש אירוע נוסף. השדר הכי "מורח משחקים כמו מסטיק" בארץ. על יורם ארבל אני בכלל לא רוצה לדבר, למרות שבוודאי הוא ישמח לשדר משחקים של ספרד וארגנטינה, מ"אהובות הקהל הישראלי". שרון ניסים? עוד אחד שידוע בחיבה שלו לנבחרות גדולות, בלי שום קשר לצורת משחקן. המשחקים משודרים באל-ג'זירה ובערוץ בריטי כלשהו?
רק אני נגעלתי מכלי התקשורת הישראלית שאצו רצו להתאחדות השבדית על מנת לחלץ מהם הודעה שהם לא מוכנים להגיע לארץ? הרי בסופו של דבר השאלות האלה יכולות באמת לגרום לשבדים לתהיות. ההתאחדות השבדית אמרה גם שהיא לא מבינה למה שואלים אותה, והכל כרגיל והם מגיעים לארץ. תקשורת דוחה, כל אחד מעדיף את הסקופ מאשר את טובת הנבחרת.
יכול להיות שרק אתה נגעלת. הרי זו תקשורת, מה רצית? שהם לא יגשו לקבל תגובה מהשבדים בשם הציונות? יש עיתונים למכור, יש אתרי אינטרנט לקדם, ומה לעשות שעיתונות הספורט, באופן די גורף, הופכת ליותר ויותר צהובה? הספורט הוא כבר לא העניין העיקרי, הבלגן מסביב הוא העניין. אין היום כתבים כמו מנחם לס, כתבי ספורט ותרבות ספורט. אבל מצד שני גם אין תרבות ספורט...
אתם נופלים מצחוק. שימו לב לכותרת המשנה ב-ONE: נבחרת ONE זכתה באליפות קט רגל של התקשורת לאחר ניצחון על ערוץ הספורט החלשים שלא עלו אפילו לגמר ומאזן מרשים בסיום הטורניר 0:8 חשוב יותר להזכיר שערוץ הספורט לא הגיעו אפילו לגמר מאשר לדווח מול איזו קבוצה הושג הנצחון (אם בא לכם לדעת, כנסו לאתר. לא היה לי חשק ורצון לקרוא את הכתבה). אגב, לפני מספר ימים ערוץ הספורט פרסם במוסף 'בקטנה' שבמהדורת חדשות הספורט שהם ניצחו את ONE בגמר של טורניר כלשהו שנערך באצטדיון טדי.
פרסום ראשון!! הם נראים כל כך מגוחכים http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.80055.html http://one.co.il/Article/159924.html
תם המאבק המשפטי בין צ'רלטון להתאחדות לכדורגל, בניצחונה של ההתאחדות. המשמעות: צ'רלטון מחוייבת לשדר את משחקי ליגת העל כפי שחתמה בהסכם עד עונת 2011/2012. http://www.one.co.il/Article/160879.html
עומר אני חושב שזה הרע במיעוטו,אם זה לא היה קורה היו נפתחים עוד 6 ערוצים חדשים שהיינו צריכים לשלם עליהם
משחק הגומלין של בני יהודה במסגרת הסיבוב הראשון במוק' ליגה אירופה צפוי להיות משודר ביום חמישי בשעה 19:00 בספורט 1. נ.ב - לא הגיע הזמן לפתוח אשכולות קבוצתיים ואחרים (כמו אשכול התקשורת) לעונת 10/11.