"שמעתי שחיפה ירדה ליגה פעמיים בהיסטוריה שלה. חיפה הקבוצה הכי גרועה בישראל, אתה סובל מזיכרון לטווח קצר. " זאת תגובה שלי מהדיון המקביל, נראה לי שזה תופס גם לפה.
תמונת מצב על שידורי הHD בארץ http://www.mako.co.il/digital-magazine/Art...0&pId=872836990 תמונת מצב דיי עגומה, בסיכום לכתבה הארוכה והמעניינת נאמר שאולי תוך שנתיים-שלוש נתחיל להיות כמו אירופה, כלומר כל שידור ספורט (או בכלל) בHD.
ראיתי היום את תוכנית 'ליגה משלנו' אחרי הרבה מאוד זמן, רק משום שמדובר בתכנית סיכום עונה. אני חייב לציין שהרשמים שלי לא יותר מידי חיוביים והייתה תוכנית בינונית מאוד. הדבר היחיד שאהבתי זה את הקליפים על השחקנים - קטעי הוידאו היו טובים מאוד, וגם בחירת השחקנים האורחים הייתה נכונה(ובהקשר הזה - כל הכבוד לדקל קינן שהסכים להגיע על אף הימים הלא קלים שעברו עליו). אבל מה זה שווה כאשר דני ענבר לא נותן לאנשים שם להתבטא, מחפש כותרת ואייטם בכל רגע-ורגע וגם מאיה רונן לא בידיוק תורמת. את השאלות של אלון מזרחי דווקא אהבתי, הוא היה ענייני. רוב השאלות ששאלו בתכנית היו או משעממות מאוד או רדודות מאוד. מוטי איווניר שהוא יותר שקול למשל היה חסר וגם אחד שיוסיף יותר פלפל לתכנית. לקראת סוף התכנית התפתח מעין עימות(רגוע, אבל בכל-זאת) בין ורמוט לקינן, כי האחרון עשה את עצמו תמים וכאילו ביטל את הטענות של הפועל על המשחק הבלתי-ספורטיבי של מכבי מול חיפה. אבל מה זה משנה - הצהובים שילמו על כך ומגיע להם.
אתמול אבי נמני התראיין ביציע העיתונות קרוב ל-45 דקות, וצריך להגיד לו שאפו וכל הכבוד. בניגוד למרואיינים רבים אחרים, הוא לא התחמק מאף שאלה ואמר רק את האמת, למרות שבדרך כלל מאמנים לא אומרים האם שחקן X או Y הוחתמו או סיכמו, נמני ענה על זה בלי לחשוב פעמיים, דיבר מהלב על הכל, אם זה על האוהדים שאמר עליהם גם דברים רעים או כאמור על שחקנים שהוא רוצה וכדומה. בקיצור, הוא ענה על כל שאלה כמו גדול, לא יתחמק משום דבר, גם אם הדברים לא היו לא נעימים, שאפו אחד גדול. כן ירבו מרואיינים כאלה.
http://www.one.co.il/Article/158874.html הבן אדם לא יאומן, הוא רק מחפש לעקוץ ולעקוץ בכל הטורים שלו, כמעט ולא קראתי טור שבא להגיד דברים טובים, רק רעים, וגם ככה ONE לא אתר כזה אמין אז איתו בכלל... הוא כותב על תקן אוהד הפועל תל אביב אבל נראה שהוא שונא את מכבי מאשר אוהד את הפועל. באמת שזה כבר מתחיל להגעיל.
מתעב את הבן אדם הזה , נמאס ממנו ומהכתבות הסתמיות שלו , מנסה לעקוץ בכל פעם ולא משנה אם זה חיפה או מכבי תל אביב ,כל קבוצה שקשורה איכשהו להפועל תל אביב . ( לא שאני נכנס לאתר הזה , אבל כשיש לך אח אוהד חיפה שמקלל את הבן אדם כל 4 שניות בממוצע אפשר להבין על מה מדובר )
הוא טיפוס אומלל שלא ראוי ליחס. עצם זה שONE נותנים לו את הבמה להביע את דעתו אומר הרבה על האתר העלוב הזה.
כל העולם כולו שונא את הפועל, שונא את הפועל, שונא את הפועל כל העולם כולו שונא את הפועל... בגלל עמנואל קחו הכל בהומור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אתה אומר משהו מאוד נכון, בתור אוהד הפועל נמאס לי לראות את הטורים המעצבנים האלה שלו, הכתיבה הלא קשורה לספורט שלו והזיוני מוח על כך שמכבי לא כלום. הבן אדם הזה מקבל במה כל פעם מחדש וכל פעם מצליח להעלות על הכתב זבל שלא מבייש את אמיר אפרת, שטויות אחרי שטויות, דיבורים על שנאה להפועל וספורטיביות מובנים מצידם של כל אוהד אבל לא באתר ספורט שמתיימר לכתוב על ספורט, וואן הפכו להיות זונת מפורסמים, תכף בר רפאלי תתן טור דעה על מכבי כדורסל, ועינב בובליל על ביתר, בניסיונות הנואשים של האתר הזה להעלות את מספר הצופים שקוראים באתר, אבל אין מה לעשות זה זאת אופירע, שאת דרכה לצמרת עשתה בגועל וכנראה שגועל תמיד יישאר גועל.
משהו כמו 8 משחקיםם (לא זוכר מספר מדוייק) ישודרו בערוץ 22, השאר בערוץ 11. כל המונדיאל ישודר בחינם. במוסף 'ממון' של ידיעוםת התפרסמה ידיעה על שידורי המונדיאל ברחבי העולם, גם בארצות אירופה מבוססות כגון ספרד ואיטליה הציבור צריך לשלם על המונדיאל. אפשר להפסיק להתבכיין למה רק אצלנו למה רק אצלנו.