לוח משחקי המחזור ה-33 בליגת טוטו 1.5.10 שבת, הפועל תל אביב - מ.ס.אשדוד 17.10 1.5.10 שבת, מכבי נתניה - בני סכנין 19.00 1.5.10 שבת, הפועל פתח תקווה - הפועל רמת גן 19.10 1.5.10 שבת, הפועל חיפה - הפועל רעננה 19.10 1.5.10 שבת, הפועל עכו - מכבי אחי נצרת 19.10 1.5.10 שבת, בית"ר ירושלים - בני יהודה תל אביב 19.30 2.5.10 ראשון, הפועל באר שבע - מכבי פתח תקווה 19.30 2.5.10 שני, מכבי תל אביב - מכבי חיפה אין יותר מדי הפתעות, המשחק המרכזי מן הסתם הוא מכבי ת"א מול מכבי חיפה ביום שני, וביום שבת ישודרו שני משחקים - המשחק של הפועל ת"א ובית"ר מול אשדוד. בנתיים נראה שהמשחק בפלייאוף האמצעי ישודר ביום ראשון אבל לפי דעתי זה ישתנה, כפי שקרה בשבוע האחרון.
לוח שידורי מחזור 33: שבת, 17:10: הפועל תל אביב-מ.ס אשדוד. שבת, 19:00: הפועל פתח תקווה-הפועל רמת גן. שבת, 19:30: בית"ר ירושלים-בני יהודה. שני, 20:00: מכבי תל אביב-מכבי חיפה.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs601.snc3/31674_116348911730582_100000664204305_150422_544258_n.Xxx ענק, רעיון מבריק. שאפו לידיעות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
http://www.youtube.com/watch?v=9PvkW-zyTpY קצת אוף טופיק אבל הרגשתי חייב להביא את זה לכאן, מצאתי את זה במקרה ביוטיוב, מה אוהדי בית"ר חושבים על אלי גוטמן, אני עד עכשיו לא מפסיק לצחוק :aaarofl:
אני עד עכשיו לא מפסיק לבכות כשאני נזכר איך המגעיל הזה בנה קבוצה ב55 מיליון שקל והיה עושה בונקרים נגד צפרירים חולון ובאמת שאני מאחל לאפס הזה רק כישלונות ובכיות. אויויויויוי גוטמן בן זונה!
אלי גוטמן המאמן שאני הכי שונא by far,בכיין ושחצן. לא יכול לשמוע את הזחיחות שלו בכל ראיון שלו,בלי לדבר על זה שהוא אגומניאק עם כדורגל סגור ומבוקר.רוני לוי לעשירים.
איך אפשר להשוות בכלל בין רוני לוי, שקיבל את חיפה על מגש של כסף מגרנט ושום ועשה איתה פחות, למאמן כמו גוטמן, שפשוט הפך לזהב כמעט כל מקום שדרך בו. גם בבית"ר, אין לי ספק, אם לא היו קוטלים אותו אחרי חצי שנה הוא היה עושה קבוצה הרבה יותר טובה בהמשך. גם הפועל לא שיחקה איתו בהתחלה את הכדורגל שהיא משחקת היום.
כשאני קורא למישהו בכיין ושחצן אני מסביר את עצמי. יאללה, נסה אותנו, בוא תסביר איך הוא שחצן, בכיין והכי ענק - משחק מכדורגל מבוקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
אלי גוטמן הוא מטובי המאמנים שיש היום בארץ, ועל זה אין עוררין. וגם אם הוא "שחצן" ו"בכיין" זה ממש לא משנה את עובדת היותו מקצוען שמשנה הלכי רוח בקבוצות שלו. גם נבחרת גרמניה שיחקה פעם כדורגל מבוקר ואחרי מונדיאל 2006 שכחו לה את זה (לפחות כל מי שאינו מוטי איווניר), אז גם לגוטמן אפשר לשכוח מה שהיה, הוא התקדם, גם לנו כדאי.
תשאל את גוטמן והוא יגיד לך שהשנה הכי מפרה שהייתה לו מבחינת ההבנה בכדורגל זה השנה שהוא חירב כל חלקה טובה בבית"ר כי שם הוא הבין שיש קהלים שאוהבים הצלחות אבל אוהבים לא פחות כדורגל איכותי כמו בבית"ר, חוץ מזה שהיו עוד המון דברים מתחת לפניי השטח. מה שעברנו השנה עם שום זה דומה אחד לאחד למה שעברנו באותה עונה ארורה עם גוטמן, הרס.
אני לא מתווכח על הכדורגל שבית"ר שיחקה תחת גוטמן, אני רק אומר שחצי שנה זה לא מספיק זמן לשפוט מאמן, בטח לא בקבוצה שעברה מהפיכה מאוד רצינית בקיץ, בטח במערכת לחוצה כמו בית"ר. לכן ההשוואה עם שום לא הוגנת, שום היה מספיק זמן בקבוצה.
בגלל זה אמרתי לעשירים,הוא מאמן הרבה יותר טוב מרוני לוי,אבל אותו סוג של טיפוס. שחם,גוטמן בכיין,איך שהוא משתולל על הקווים אחרי כל שריקה של השופט,צועק על השופט הרביעי,בוכה בתקשורת ומתרץ אחרי הפסדים ושחצן כי הוא בטוח שהמציא את הכדורגל,רגע,אתה רציני בזה שאתה שזה שהוא שחצן ובכיין חדש לך? ומה,התחלת לראות כדורגל השנה?זה שיש לו עונה אחת מוצלחת מבחינת כדורגל יפה והתקפי לא אומר כלום..זה ככה רק כי החלק ההגנתי של הפועל כמעט ולא שווה ובגלל זה הוא יודע שאם הוא ישחק הגנתי הוא יקבל בראש אז אין לו ברירה. הפועל חיפה של 99 הייתה אחת מהקבוצות היותר טקטיות וציניות שיש,יש את הדרבי עם הגול של טלקר ביד שהוא רץ לחגוג לנו מול הפנים בדקה הרביעית ואז היה בונקר של הפועל משחק שלם,גם בבית"ר לא אהבו אותו מאותן סיבות וגם בשאר הקבוצות רוב הזמן הכדורגל היה סגור. הוא מאמן מצוין,אבל אני פשוט שונא אותו בתור טיפוס,מותר לי..
הייתי בן 13 כשהייתי שותף לקללות מהיציע לעברו של גומטן. עד היום אני מתחרט כי לא רק שהיינו מועמדים חזקים לאליפות אלא גם יכול להיות שזה פוסל אפשרות של חזרה עתידית של גוטמן אלינו. מאמן ענק, הטוב בארץ, והיחיד שממש רואים בקבוצה תביעת אצבע של מאמן. אין שום מקום להשוואה עם שום, שאימן אותנו תקופה די ארוכה, לעומת גוטמן שעף אחרי חצי שנה למרות שהיינו מקום שני אם אינני טועה. אז גם בישראל יש מועדונים עם קהל תובעני לא פחות מזה של ריאל מדריד - לטוב ולרע.