קראתי בידיעות אתמול שהמו"מ בין ערוץ הספורט להתאחדות על גביע המדינה, הטוטו, הליגה הלאומית ותכנית סיכום המחזור נקלע למבוי סתום. כנראה שזה מה שהוביל להורדת השידור של ת"א-אשדוד היום.
שני המשחקים בין מכבי חיפה לזלצבורג ישודרו בספורט 5 HD(וכנראה במקביל בספורט 5 הרגיל). המשחק שייערך בר"ג יהיה הראשון בארץ שישודר ב-HD.
אתה מודע לזה שהכל קמפיין פירסומי לנייקי? לא היה ממש אפשר להבין את זה לפי ה"פשוט מביך..." שיכול להתפרש כמביך לבן סהר (במידה וחשבת שזאת לא פרסומת) או להתפרש כפרסומת מביכה ודבילית.
החל מהעונה: השופטים יתקשרו באמצעות אוזניות שופטי ליגת העל מיישרים קו עם אופ"א וישתמשו במערכת אוזניות http://www.one.co.il/Article/142433.html אני בעד הרעיון כמובן, לא יודע אם זה ימנע לגמרי את אי התקשורת וההבנה בין השופט לקוון, כפי שהיה בעונה שעברה, אך אני בטוח שזה יועיל באופן כזה או אחר.
ערוץ הספורט חוזר לשדר את משחקי גביע הטוטו http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=63844&lang=HE
ההתאחדות לכדורגל סיכמה עם ערוץ הספורט על עסקה לפיה תמכור לערוץ שתי חבילות של זכויות שידור, הכוללות את תוכנית הסיכום של הליגה, גביע המדינה, גביע הטוטו, שידור המשחקים בחו"ל, ובנוסף גם את הזכויות על האינטרנט והסלולר. לפי גורם המעורב בעסקה ההסכם קרוב ל-3 מיליון דולר בעונה לשלוש השנים הקרובות. יש לציין כי חבילות אלה נמכרו בהסכם הקודם בסכום של 4.8 מיליון דולר. ההסכם צפוי להיחתם ביחד עם הסכם מכירת המשחק המרכזי, בשבוע הבא. לפי כלכליסט ------------------------ ךפחות יהיה כיף סוף סוף לראות תוכנית סיכום מחזור נורמלית...
אמורה להיות תוכנית תוכנית כמו שהיה בזמנו את "שער 5" עם מודי בר און ושגיא כהן או תוכנית שמראים בה רק את התקצירים כמו עונה שעברה?
כנראה שאף אחד לא שם לב אבל העונה הייתה תכנית סיכום מחזור בערוץ הספורט, קראו לה..וואלה לא זוכר אני חושב שער השבת או השם היותר מסובך "סיכום המחזור". בכל מקרה היא שודרה מיום שלישי כמה פעמים עד שלישי הבא והראו שם ברצף את תקצירי המשחקים, בלי פרשנות או קריינות. כנראה שככה זה יהיה העונה. בשבת ראשון בשער עם סיכומי המחזור משבת, פרשנויות וקריינות, במהלך השבוע בערוץ הספורט תכנית סיכום חובבנית יחסית אבל זה מה שנותנים להם לעשות..
לדעתי לתוכנית הזו קראו "שער השבת" והיא לא הייתה תוכנית סיכום מחזור, אלא אוסף של תקצירים. אותם תקצירים שאתה יכול לראות בלחיצת כפתור באתר שלהם.