פאדיחה,אחרי שראיתי מה שרשמת נכנסתי לעומק לשני הכתבות וראיתי שאם עוברים את הכותרת הראשית והמשנית זה לא בדיוק ככה(האמת שבהתחלה מרוב הגועל פשוט לא נכנסתי לזה),אני עוד בסדר עם וואלה
טוב מאוד!! אם תביט בתגובות תגלה שהרוב הגדול לא הבין על מה מדובר והם תוקפים את רעיון ה"מינוי" של פרנקל.
בעיקרון כנראה הרוב קרא את הכותרת הראשית שנראית מכעיסה ומעצבנת,כנראה שכולם מצפים מאתר וואלה ליותר וזה טוב בשבילם כי כרגע הם מספקים את התשובה לאתרי הרכילות של וואן וגם ערוץ הספורט.
ראיתי עכשיו כמה דקות מהשידור בטלוויזיה שלכם ודי הזדזעזעתי מרמת השידור אצלכם. הדור החדש בטלוויזיה הישראלית (או בערוץ הספורט) נראה ברמה מאד ירודה. לא יודע, אבל ככה לא מנחים תכנית טלוויזיה. אולי זו הבעיה שלי, אבל מה דעתכם? נחמד שיש בחורה בצוות השידור, אבל הוא מעצבנת אותי. נו, אז יש לה שיער בלונדיני...הבחורצ'יק הצעיר לידה גם עושה מאמצים להצחיק, אבל הוא נראה כמו חובבן אמיתי. איציק זוהר יודע לדבר על כדורגל וראיתי אותו כבר עם שדרים אחרים, אבל ביחד עם שני ה'ילדים' האלה זה לא נראה טוב. שייע פייגנבאום היה אורח כך שלא ארד עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני באמת רוצה לדעת, מה דעתכם על הביקורת שלי? עניינית או שאני אולי רגיל לחבר'ה המשעממים פה בהולנד?
אומנם לא ראיתי את ערוץ הקיבוץ הספציפי הזה, אבל בדרך כלל השידורים האלה זורמים ביותר כאשר מודי בראון מנצח על החבורה. הפעם יהונתן כהן ("הצעיר החובבן האמיתי") תפקד שם בתור מנחה וזה לא היה משהו. מאיה רונן ("הבלונדה") ואיציק זוהר ("איציק זוהר") לא כאלה גרועים. אני דווקא אוהב את הפאנלים האלה, גם בגביע המדינה וכמובן בליגת האלופות. מה שכן - יש תקלות טכניות, ולא מעט כאלה, לא רק בקיבוץ אלא גם בליגה משלנו (מתבטא באי-תקשורת עם השדרים במגרשים, טעויות גרפיות, כשלים טכניים בשידור התקצירים) וזה מוריד מהרמה הטובה של התכנית.
אני צפיתי אתמול בערוץ הקיבוץ וחשבתי בדיוק כמוך. רמת השידור, העברת המידע, הדיון, היו מתחת לכל ביקורת, כמו בערוץ מקומי נחות. איציק זוהר הוא אדם רדוד תרבותית ולשונית, לא מספיק לדעת כדורגל, צריך גם לדעת להעביר אותו, והוא עושה עבודה גרועה מאוד. יונתן כהן? כדאי שיישאר בנישה שמתאימה לו יותר, שידור משחקי הליגה הלאומית. באמת עלוב, ערוץ הקיבוץ, ככה לא מנחים טלויזיה!
- ערוץ 10 רכש מצ'רלטון את המשחקים של הפועל תל אביב מול קאזאן והוא יעביר אותם בחמישי הקרוב וב22 לחודש. ככל הנראה ערוץ 10 ירכוש גם את גמר ליגת האלופות מאופ"א וערוץ הספורט, הגמר צפוי להערך במוצאי שבת כתוצאה ממדיניות חדשה שאופ"א מנהיגה החל מהשנה (פעם ראשונה שאני שומע על זה). - עליית ערוץ ספורט 1HD מתעכבת למרות הפרומואים שמבטיחים בקרוב, הערוץ צפוי לעלות רק בעוד כחודש לאחר שתושלם ההערכות הטכנלוגית הדרושה לכך בצ'רלטון. בתחילה אמור הערוץ לעלות רק לYES אולם המשא ומתן עם HOT בנוגע לערוץ עדיין נמשך. הערוץ יתמקד בשידורי HD של הליגה האירופאית, הפרמייר ליג והסרייה A. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...romErechMusafHP
נו מה.....חינם אפילו בחצי חינם לא נותנים..... והרי סיפור קצר . אחד המציא את הטלפון , בל היה שמו . מאז שהלך לעולמו , דיברו בגביעי לבן , עברו לטלפון חוגה , טלפון צלילים , פלפון בגודל ג'מבו, סלולרי למינהם , והנה אנו בדור 3 , דור 4 ועוד מעט דור 6 וחצי . אם אותו בל שהמציא את הטלפון היה יודע כמה אנו משלמים עבור טלפון היום , ספק אם היה ממציא בכלל..... כך במדיה , ידידי . התפתחנו משחור לבן ל-HD , ועל זה משלמים .
אמר נכון הצדיק. אתה מקבל תכנים איכותיים בHD, לא רק ליגה ספרדית וגביע טוטו, אתה לא מצפה שייתנו לך את זה חינם? יש גבול להשתלחות של הצרכנים בספורט 1. זה יהיה בתשלום, השאלה כמה, ופה זה משהו אחר. לדעתי 25, כמו ערוץ רגיל, יהיה טוב. בתכל'ס אתה מקבל את התכנים של הערץ הרגיל ובאיכות הרבה יותר טובה אז אני לא אתפלא אם ידרשו מחיר יותר גבוה.
רשמית, דני ענבר הוא הפלצן והלקקן הכי גדול בארץ. הבנאדם לא מפסיק לטעון שהוא גדל על ארמלי, רוזנטל, מרילי ואבי רן, אבל כל הזמן רוצה שמכבי חיפה תפסיד(למשל לפני הדרבי, וגם היום ברדיו י-ם במהלך ראיון עם אמסלם). איש עלוב, בלי מושג בכדורגל, שממשיך לעשות מעצמו צחוק ולהתנשא על אחרים. איכס. קודם כל בעייתי כשמישהו שמתיימר להיות עיתונאי, מבליט את אהדתו לקבוצה כלשהי, ועוד יותר מביך כשהוא פתאום משחק אותה "בעד הליגה" ולכן הוא רוצה שקבוצתו האהובה עליו תפסיד.
דני ענבר משעמם אותי ברדיו ,זה שבוע שני שאני מאזין ברציפות ,ודני ענבר מרדים שיעשו מאמצים ויביאו את דני דבורין לאולפן ,יש יותר עניין ,או שיחזירו את השידור לרדיו האמיתי ולתחנה האמיתית וזה רשת ב'. לגבי זוהיר בהלול אגדת שידורי כדורגל עוד בחייו, אפשר רק להתמוגג מזוהיר בהלול