המכה שצ'רלטון הנחיתה היא שפתאום כולם היו יכולים לראות לא רק איך נראה המשחק המרכזי, אלא גם משחקים 2, 3, 4 ו-5 בליגת העלק הזו. לא רק תקצירים. והמראה לא היה מלבב.
לא יודע,לא נשמע לי הגיוני,כולנו ידענו שליגת העל שלנו זה חרא טהור. הרמה תמיד הייתה נמוכה,המתקנים תמיד היו נמוכים,עד שלא יהיה מישהו שיזיז את העניין של מחירי הכרטיסים וינסה לעשות חקיקה שתשפר את הכדורגל ולא את האנטי כדורגל,יכולים להיות 800 ערוצים שונים של כדורגל ועדיין ליגת העל לא תהיה מוצר מוצלח וגם אם נראה רק משחק אחד עדיין אף אחד לא יאכל את הבלוף שהליגה שלנו היא משהו טוב.
עכשיו כבר לא, אבל לפני כמה שנים, למרות שלכולם היה ברור שלא מדובר בליגה ברמה גבוהה במיוחד, לא הייתי רואה כל כך הרבה ירידות עליה וכל כך הרבה אנשים שקוראים לה זבל וכו'. אין לי ספק שהקלות בה צופים ופרשנים רואים כמה משחקים במחזור היא חלק בכך. פעם פרשן היה רואה משחק אחד, ומקסימום מבקר אותו. לא נורא, זה רק משחק אחד. בשנים האחרונות הוא ישב מול הטלוויזיה, וראה זבל 180 או 270 דקות ברציפות. אז ברור שהוא השחיז סכין ויצא בשחיטה.
אחלה פרסומת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.youtube.com/watch?v=41mwtzGFspw...player_embedded
התמונה מתחילה להתבהר: תוכנית סיכום המחזור חוזרת לערוץ הספורט, יחד עם שידורי הליגה לאומית, גביע המדינה וגביע הטוטו. משחקי ליגת העל ישודרו בערוצי צ'ארלטון.
ליגת העל בטוח תשודר בצ'רלטון. בקשר לכל השאר,זה יהיה בערוצים הפתוחים או שימשיך במתכונת שהייתה עד עכשיו?
מה זאת אומרת "כל השאר"? יש את גביע הטוטו, גביע המדינה והליגה הלאומית שישודרו בערוץ הספורט. נכון לעכשיו נראה שהמשחקים המעניינים של גביע הטוטו ישדרו ב5+ לייב ולפי השנה שעברה, גם משחקי גביע המדינה המעניינים ב5+ לייב. הליגה הלאומית-כמובן בספורט 5, קשה לי לראות מאה אנשים צופים במשחקים בין עארבה להפועל אשקלון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx כרגע נשאר ליגת העל והמשחק המרכזי. ליגת העל תשודר ב100% עד מחזור 9 בצ'רלטון. מה הלאה? יבררו בהמשך. המשחק המרכזי עוד לא נרכש, כנראה ספורט 5 או קשת.
בטוח שלערוץ הספורט יהיה משהו נכבד מליגת העל. תראו את סדרת הכתבות בנוסח "כמה התגעגענו אליה" שעלו לאחרונה שם. לכל דבר יש סיבה.
אני מסכים איתו,מכבי תל אביב תקח אליפות,פרטים בכתבה הבאה http://one.co.il/Article/141802.html :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
אורן חזר, פייר? התגעגעתי אליו ... עד היום חרוט לי בלב איך נגמר הפופקורן במכולת, אחרי הכל סרט (שהוא חי בו) בלי פופקורן זה כמו יעקב בוזגלו בלי סיגריה, משמע נדיר.
למי שיש את 5+ לייב בטח ישמח לדעת שבניגוד לעונות הקודמות, העונה גם שלב המוקדמות האחרון (הפלייאוף) ישודר בערוץ הקיבוץ. כל המשחקים, כל הפרשנויות "רגע לפני שעולם לליגת האלופות". סלוגן שכתבתי הרגע דווקא יכול לשמש אותם לפרומואים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx