דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא יקרה כלום אם פעם אחת לא תראו משחק של הקבוצה שלכם,
    עם כל הכבוד לכם-אוהדי באר שבע וירושלים לא צריכים לסבול בגללכם.

2. ישראל היום Member

להיפך: אי שידור משחקיה של בית"ר רק יחסוך סבל.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבחינתי שלא יהיה שידור, אני גם ככה נוסע לנצרת עילית, יותר טוב שלא יהיה שידור ככה יבואו יותר אוהדים למגרש...

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא לאוהדי באר שבע.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נתחיל בעובדה שאוהדי הפועל ב"ש אם היא מתיימרת להיות קבוצה גדולה לפחות בעיני האוהדים חייבת להביא אלפייה לטדי לפחות ולא משנה באיזה מצב הקבוצה נמצאת.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אוי באמת הנה מתחילות הקלישאות.

בחייאת רבאק, הקבוצה נמצאת במצב חרא, לא מציגה כדורגל במשחקי בית, למה שאני כנער יצטרך לשלם 40 שקל לכרטיס (ומבוגרים בכלל)? בשביל מה? להתאכזב שוב? להתעצבן? באמת ובתמים שאני מעדיף לראות בטלוויזיה וללכת לראות את מכבי מיד אחריי.
    ולא נשכח את אפקט השבת כמובן, לא מעט אוהדים דתיים יש לקבוצה ומספר הקהל בוודאי ייפגם בעקבות כך.

ובעוד דבר חשוב - נראה שאין הסעות מבחינת ארגון האוהדים, שזה נושא אחר ולא ממש קשור, אז עוד 50-80 איש לא יוכלו לנסוע בגלל זה..

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/10
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שנתיים וקצת בעונה של סנטה קולומה כשאלי כהן אימן אותנו והיינו פח, הגענו לטדי (עם ניר לוין כמאמן חדש אגב אבל לא במשחקו הראשון הוא התמנה איזה שבועיים-שלוש קודם לכן) מחזור 7!!! כשאנחנו עם 1 מ-18 בנקודות וב-5 משחקים רצופים (לא כולל המשחק הזה) לא כבשנו גול!!! ובקושי הגענו למצב, ועדיין הבאנו את כל הכמות שקיבלנו, 2000 איש. והיינו מקום אחרון בטבלה, אני חושב שזה קצת יותר קריטי מהבעיה של הקבוצה שלך...

יש סוגי משחקים שאתה מצפה מקבוצה מסוימת להביא כמות כלשהי של קהל ולא משנה באיזה מצב היא נמצאת...וזה אחד מסוגי המשחקים במיוחד כיאה להפועל ב"ש שהיא לא קבוצה ברמה של כמבי פ"ת מבחינת כמות קהל...ומה גם שהמרחק מירושלים לב"ש הוא זהה לזה מת"א אולי פחות?

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/10
  8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בסדר, אז אתם קהל גדול וצריכים לסגוד לכם.

טוב ?

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לסגוד? קהל גדול? מה הקשר?

אני רק אומר שבהתחשב בעובדה שהפועל ב"ש לא בדיוק יורדת ליגה, והיא סה"כ למרות שמבחינה מקצועית הם פח, הם עדיין מקום 8 ולדעתי משחק מול בית"ר כמו שזה היה סיבה מספיק טובה למלא את וסרמיל בסיבוב ראשון אני חושב שזה סיבה מספיק טובה שתביאו אתם בין 1-2 אלפים לטדי. (2000 זה הכמות שמקבלים בפינה שם)

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בסדר.

ואני אומר שכאשר גיא עזורי זורק זין על הקהל, ממשיך לעשות רכש כל כך דבילי, להנחית פה זרים שבקושי שיחקו בקבוצות צמרת בגאנה ובגינאה, השחקנים לא משחקים בשביל הסמל, לא מצליחים לבעוט בעיטה אחת לשער במשחק האחרון, המשחק ביום שבת, המשחק הוא בטדי.

יבואו 1 בערך.

האנשים שהולכים הם האוהדים השרופים ביותר. אני והרבה אחרים לא מגדירים עצמי כאלה. לא רואה את עצמי מפספס משחק בוסרמיל, אבל כן רואה את עצמי יושב בבית ולא הולך אחרי הקבוצה לכל מקום-בטח לא שאני חוטף קריזה עלייהם אחרי משחקים בוסרמיל, וכמובן שהמשחק בבלומפילד לא תרם.

אין רגש, אין אווירה, אני לא רואה סיבה לבזבז על המשחק הזה כסף למרות שתאורטית יש לנו סיכוי וגם סיכוי לא קטן.

11. Ariel Member

המרחק מב"ש לירושלים הוא כמעט כפול מהמרחק בין ת"א לירושלים.

אין כאן ויכוח של מי קהל גדול יותר, כי התשובה ברורה. אבל קל יותר להביא קהל למחזורים הראשונים כשהקהל עוד רעב לכדורגל, ממחזור 20 שהקהל כבר שבע מאכזבות.

12. AronB Member

תוסיפו לזה גם את זה שהעונה היא נראה לי העונה הכי פחות מעניינת מאז עונות האליפות של לפני קום המדינה של מכבי.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה גם במחזור 30 כשנגיע לטדי אנחנו נקנה את כל הכרטיסים ואנחנו לא במאבק לאליפות ולא לשום מקום ואני מאמין שעד מחזור 30 נבטיח את מקום 3 גם לאחרי הפלייאוף.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר - אולי חלאס עם דיוני הקהל החסרי משמעות האלה? שהקהל של הפועל באר שבע יהיה בריא ונקווה שיגיעו מספרים כמה שיותר גדולים.

ואגב, לא בקטע רע, אבל זה לא נראה לי כמו יציע מלא.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נזכור גם שרק 3 שעות לפני המשחק החליטו למכור כרטיסים, זוכר סיפור הכרטיסים של בית"ר והמשטרה? וחוץ מזה הם הוציאו 2000 כרטיסים וכולם נמכרו וגם הרבה אנשים מצטופפים למטה, כך שאני מאמין שהמשטרה הקפיאה עוד כרטיסים ועדיין, גם אם אתה מתעקש, אם ב"ש תביא חצי מהכמות הזאת נגיד דהיינו ואני מזה נדיב. אני לא בא להגיד שוואלה הקהל של מכבי יותר טוב ויותר גדול מזה של ב"ש (זה לא שאלה בכלל בטח שזה קשור לתמיכה בקבוצה) אבל אפשר לחשוב כאילו איזה צרות יש לב"ש, מאמן, וואו, מה חדש תחת הנגב? מתי לא היה להם צרות עם מאמן? אלי גוטמן ב-97? אמציה לבקוביץ' ב-70 ומשהו? ועדיין אם הפועל ב"ש מחשיבה את עצמה מבחינת קהל לקבוצה גדולה, אני לא רואה סיבה ש-1000 אוהדים לפחות לא יעשו את הדרך לטדי במיוחד בהתחשב גם בעובדה שזה מגרש שכיף לבוא אליו מבחינת הנוחות והצפיה גם אם אתה בפינה ולא וסרמיל או אורווה או לא יודע מה שהוא לא בלומפילד.