דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. דקו Member

אתה עובד בערוץ הספורט?
    (מזה טיפה בעניינים)

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הרצועה של ערוץ הספורט היום איכזבה אותי...רסקה היה חסר לי כמי שינהל את העניינים ביציע, שבת חי היתה מלאה טעויות ואפרוריות כזו, ולמרות שכיף לראות את מודי, איציק זוהר מוציא את החשק לראות את התוכנית וחדשות השבת עם מאיה רונן היה שכונה.

געגועיי לדני לקקני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx (סתם סתם)

3. ארסנל ונגר Member

אני מניח שאתה באמת רוצה לדעת על מה ולמה, אז אני מציע לך לשאול את אותה השאלה באשכול דיון התקשורת שבפורום האנגלי, שתקבל את התשובות תבין למה הפנתי אותך לשם.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי עכשיו את הקטע הראשון של 'השבת ביציע' וחוץ מהשקט הראוי להערצה של אלי גוטמן אני לא מבין מה נתן זהבי מוסיף לתכנית? הוא אמור להיות ההבדל בין יציע העיתונות לתכנית הזו? אם לא מספיק הצעקות של קופמן, שרף, אוחנה והאחרים אנחנו מקבלים עוד בבון לרשימה.

גם עניין החיבה לקבוצות/אנשים כבר מזמן מוציא אותי מדעתי. אז זהבי איש הפועל ת"א, נכון? בשביל מה ללקק את התחת של גוטמן? אני כמעט חשבתי שהוא ישב עם היד מתחת לשולחן (והמבין יבין). לי אין בעיה שאנשים מזוהים עם קבוצות, אבל נמאס מכל השטויות מסביב. שרף לא אומר מילה רעה על שום אפילו אם בית"ר יורדת ליגה. למה אי אפשר לתת ביקורת מקצועית? האהבה שלו למכבי חיפה גם ידועה ולא פעם ופעמיים הוא מגזים. קופמן צועק על כולם, אבל כשזה מגיע למכבי ת"א בכדורסל האיש מאבד את הדעת. דני נוימן לא צריך לפרשן משחקים של בית"ר וצביקה שרף לא צריך להיות בדיון כשמדברים על מכבי ת"א בכדורסל.

מבחינתי עיתונאי טוב תמיד שומר על אובייקטיביות, לצערי בקושי רואים את זה. ידוע שבמערב החדשות מזוהות עם צד מסויים בעולם הפוליטי, אבל לא שידורי הספורט. כשאני רואה שידורי ספורט מארה"ב אני מרגיש שהשדר ניטרלי בטח אם מדובר ברשת ארצית. כשמסתכלים ברשת של קבוצה אז השדרים פחות אובייקטיבים וזה מובן. מבחינתי אם דני נוימן היה משדר מדי שבוע ברשת של בית"ר משחקים שלהם אז לא הייתי מתלונן. העניין הוא שנוימן ואחרים שוכחים שהם מייצגים את כל האוהדים, ולדעתי בארץ העניין הזה יותר גרוע מאשר למשל בהולנד.

5. GRANDE LAZIO Member

חחחחח עזבו אותכם ההצטרפות של זהבי מוסיפה צבע וצחוק חבל על הזמן. הרגו אותי יא אללה.... דמעות.

תכנית שכונתית והזויה, אבל מצחיקה... גדולים.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה בערוץ הספורט חושבים שזה לא יתנקם בהם בזה שהם מרמים את הלקוחות שלהם?

7. הכדור לא עגול Member

לערוץ הספורט אין לי כל קשר , רשמתי שידורי הכדורגל וערוץ הספורט , כמדומני , משדר רק ליגה ספרדית ועוד כמה דברים מוזרים.....

8. הכדור לא עגול Member

אבקר גם בפורום האנגלי , אך לפני הביקור רק אגיד שבעבור 50 ש"ח בחודש , אוהדי הכדורגל האנגלי (כמוני) זוכים למנת כדורגל שאין כדוגמתה באירופה. באף מקום לא תמצאו בסכום כזה מנת כדורגל אנגלי כזאת (שלא לדבר על שאר הליגות שמשודרות בספורט 1 ו-2) .

http://msc.wcdn.co.il/w/f-466/581624-5.Xxx

Last edited: Jan 4, 2010
  9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

להבא רק אין צורך לרשום שתי הודעות בנפרד,אפשר לאחד הכל בהודעה אחת.

בקשר לכדורגל האנגלי - באמת זה משהו שהוא מצויין וכיפיי,אמנם לדעתי אפשר עוד לשפר את האיכות בכל הרמות(פרשנים,תוכניות וכו..) אבל באמת בסופו של דבר זה טוב שיש כל כך הרבה שידורים מליגת העל,כדורגל אנגלי וכו..

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך תוכניות על כדורגל אנגלי בצ'רלטון. מספיק התוכניות המיובאות של עולם הפרמייר ליג וכו', הכי איכותיות ובלי כל הבולשיט שהישראלים תמיד דוחפים. שדרים ופרשנים זה כבר משהו אחר, אבל צריך לציין שלפעמים רמי וייץ מפציע, ובגדול, כמה כבר פרשנים טובים ולא מעצבנים יש בישראל?

בנוגע לערוץ הספורט, ראיתי שהערב גם תוכנית סיכום המחזור השנייה (אני עדיין לא מאמין שאני אומר את המלים ההזויות הללו) תשודר בערוץ בתשלום, ב-5+. הגזל לא יודע גבולות - תקצירי ליגת העל הפכו סופית ורשמית בני ערובה במאבק על הוצאת עוד כמה שקלים מכיסו של הצופה. בושה וחרפה של כל הנוגעים בדבר.

הדבר העצוב בדיון הזה ובמקומות אחרים הוא לגלות שאיך שלא מסובבים את זה, בסוף באמת לא חסרים אנשים שמשלמים על 5+ לייב. אולי באמת הדרישות הממוצעות פחתו ואנשים מוכנים לשלם עשרות שקלים בחודש בשביל 2.5 שידורים ישירים ויציע העיתונות, כי יש שם "צחוקים".

11. אלי מתחן Member

האמת שנראה לי שסופסוף הצליחו להעמיד תוכנית איכותית לכדורגל הישראלי, חבל שההתאחדות לא מתעקשת שזה יהיה בערוץ פתוח זה יכול להחזיר לכדורגל קצת עניין וצבע.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להיות בטוחים שערוץ הספורט דאג שהחופש לשים את התוכניות איפה שהוא רוצה ניתן לו בחוזה חתום. ההתאחדות מטומטמים. היו אנשים שדיברו בקיץ על כך שחובה לתת את תוכנית התקצירים לערוץ הספורט, בתקווה שתוכנית איכותית יותר ממה שערוץ 1 מייצר תקרב אנשים אל הענף. הגיוני, רק שהעובדה שהתוכנית בערוץ בתשלום (סליחה, שתי התוכניות) רק תעשה ההיפך. פשוט אנשים נחשפים לליגת העל, וכמה שבא לי להוסיף משהו בנוסח "זה יעשה לה רק טוב", ברור שזה יעשה לה רק רע.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי הטיפש שיזמין ערוץ בשביל תכנית סיכום מחזור נוספת ועוד תכנית בידור במסווה של תכנית ספורט, אני מעדיף להשקיע את החמישים שקל בחודש על צ'רלטון שנותנת לי 3 משחקים במחזור(בנוסף כמובן לפרמיירליג) ולא גונבת לי את הכסף על כלום.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בודדים כותבים בדיון הזה, ואפילו כאן נמצא אדם-שניים שהביעו התלהבות מהתוכניות האלו. מי מזמין ערוץ בשביל הקקה הזה? אני לא יודע. אבל אם אתה מחבר לקקה הזה את הקקה שנקרא גביע הטוטו וממתג את 5+ לייב כסוג של "הערוץ של הכדורגל הישראלי", מסתבר שנמצאים הפראיירים.

15. הכדור לא עגול Member

רובים ושושנים....מישהו לא מכיר את הלהקה? ומה היא קשורה בכלל לשרשור הזה?
    אז זהו , שכן . רובים ושושנים הם ניגוד , כך גם הקיטורים והצפיה . ניגודים.

לא שאני מתיימר לסנגר על ערוץ הספורט , אך על מה בדיוק מקטרים? מישהו נותן לכם את עיתון הבוקר בחינם? אני קורא ספורט כל בוקר בעיתון ידיעות אחרונות ועל זה אני משלם יותר ממאה שקל בחודש .נכון , אני לא חייב לשלם , אבל אני אוהב לקרוא וכן...משלם בעבור זה.

אז גם על שידורי ספורט צריך לשלם , כי בלי לשלם עליהם הם פשוט לא יהיו . מישהו מהמקטרים חשב איי פעם כמה עולה שידור משחק? מישהו חשב כמה עולה אולפן , פרשנים , צלמים , מפיקים , טכנאים , שומרים ועוד ועוד? מישהו יודע כמה עולה במאי , עורך , והנהג שמביא אותם? כאילו מה , כל אחד ואחד מהמקטרים עובד בחינם? לא מקבל כסף בעבור עבודתו ? האם יש כאן עצמאי כלשהו שעובד לא כדי להרוויח?

לא ראיתי אף אחד מהמקטרים מפגין , או לחילופין פותח שרשור נגד בית קולנוע שמקרין סרט בתשלום , נגד עיריה שגובה ארנונה , נגד חברת החשמל שמסרבת לתת לכם חשמל חינם , כי הרי בלי חשמל הטלוויזיה שלכם לא תעבוד.

אני משלם כ-90 שקל בחודש עבור ספורט 1+2 , 5 גולד ו-5 לייב . אני לא חייב , אבל רוצה . זה עולה לי קצת פחות מארוחת בוקר בקניון +חניה , קצת פחות מכרטיס זוגי +פופקורן בסינמה סיטי , קצת פחות ממנוי אינטרנט +קו ADSL שגם אותם לא חייבים . אני משלם כי אני אוהב ספורט ויודע שחינם שייך לימים של פעם , כשערוץ אחד הקרין תקציר של משחק אחד בחודש , בשחור לבן.