דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיזה ערוצים הנוכלים האלו מתכוונים להעלות את התכניות החדשות?

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי תחושה שב-LIVE אבל תאכלס אם הם כבר מעלים תכנים חדשים שיעלו בלייב, עם כל הכבוד שאני רוכש לאלו שאין להם את הלייב, אני משלם בשביל שיביאו לי את האקסטרה אני חושב שמגיע לי (לא שלא מגיע לאלו שאין להם את הלייב וזה לא משנה אם זה מבחינה תקציבית או לא אבל אם כבר מעלים תכנים שימלאו קודם את הלייב, כשיגמר המקום שיכניסו או יעבירו לרגיל אבל בינתיים יש להם ימבה של חורים גם פה וגם שם).

אגב אני היחידי שלא יכול לשמוע כבר את אלון מזרחי אומר על כל שחקן שכובש:"זה שחקן שלי!" עוד שניה יראו שוער הודף הוא יגיד :"זה שוער שלי, אני לימדתי אותו שכששחקן בא מולו להרים את הראש"

משחק המרכזי שבוע הבא כמובן הפועל ת"א נגד בית"ר ירושלים...לפי אתר ההתאחדות. שאר המשחקים ישובצו מחר. עדיין ערפל על מקום המשחק בין סכנין למכבי ת"א.

Last edited: Dec 28, 2009
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מוצא שום סיבה שיהיו לי 6 ערוצי ספורט כאשר אחד מהם זה ערוץ שידורים חוזרים ועוד אחד משדר ענפי ספורט משעממים תחת ויסלחו לי אוהדי הכדוריד והכדורעף.
    זאת גם הסיבה שאני רוצה שליגת העל תישאר אצל שרלטון, אני מקבל שם את אנגליה וישראל ולא צריך יותר.
    בכל מקרה עוד תכנית של סיכום המחזור ועוד כמה צעקות חסרות בסיס של קופמן(ועכשיו גם זהבי) לא יגרמו לשלם לנוכלים הגדולים בתבל 50 ש"ח בחודש.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לצ'רלטון הם לא מביאים שום בשורה לכדורגל הישראלי והשיווק הטלוויזיוני שלו פשוט עלוב. אין אולפן לפני, אין אנשי תוכן, כל השדרים והפרשנים פרט לרמי וייץ, אלון חזן ועודד מכנס על הפנים (נו טוב קצת לירן שכנר). בערוץ הספורט המיתוג של הכדורגל הישראלי יהיה באמת בכל הארץ, יהיו כתבות צבע, יהיה ערוץ קיבוץ כל שבוע (אני מאמין שזה מה שיעשו), יהיו אנשים שכיף לשמוע אם זה מודי ואם זה יעקובי ואם זה מלר ואם זה יונתן ועמיחי שפשוט כיף לראות אותם מסתחבקים על הכדורגל שלנו, יהיה תוכנית סיכום מחזור אמיתית ונורמלית ולא הביצה שלנו עם דני לקקני, וכדורגל נקבל שידור כמו שצריך ואמיתי. עצם העובדה שתוכנית הספורט שער 5, ששודרה בשנת 2000 היתה הכי טובה ועדיין מתגעגעים אליה אומרת הכל, מאז לא היתה תוכנית אחת ששווה שידור בכל הקשור לסיכום המחזור ואנחנו ב-2010! וגם רסקין יהיה עם זווית חדשותית בטח אין ערוץ הספורט יכולים לקחת את ליגת העל ולמתג אותה בשביל לוזון בצורה שתגדיל את הצפיה...

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול...אבל אם באמת הם ישקיעו בכדורגל כמו שהם משקיעים בכדורסל(לטעמי בגלל ההסכם שלהם עם מנהלת הליגה) אז יהיה נחמד אבל מצד שני את יהונתן כהן ועמיחי שפיגלר וגם מוטי איווניר בטח לא נשמע אלא את ארבל/רסקין(סביר אבל עדיין לא) ושרף כפרשן.
    עדיף שצ'רלטון לא ידברו לפני משחקים שישדרו וזהו, מי אתה רוצה שיסקרו את המשחקים קובי מחט ועודד מכנס?

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסוגל לראות את המשחקים של צ'רלטון אלא אם זה רמי וייץ ומכנס/חזן/ניצן שירזי אבל לגביו אני משוחד כי אני מכיר אותוא ישית ומדבר איתו מדי פעם...אייל לחמן זוועה, ג'ימי טורק זוועה, מוטי חביב זוועת עולם! מאיר איינשטיין לא יכול לשמוע אותו!!!!!! (אגב הוא אוהד הפועל הרצליה מישהו שאל באיזה דיון על הליגות הנמוכות). לא מסוגל לראות את השידורים הכל כך לא מקצוענים שלהם שזה מדהים! שלומי דניאלי נו באמת, הבן של קשטן, שיחזור להפועל, סלבה הבלבלן ביצים, וזה איך קוראים לו הצאר הרוסי הזה מיכאל יוכין...ממש יצחק שום, הייתי בטוח שזה הוא כששמעתי אותו בהתחלה. אמיר אפרת גם סבבה, אבל גם לגיבו אני משוחד כי גם אותו אני מכיר ויוצא לי פעם במיליון שנה לדבר איתו.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, אתה בדיוק מסוג האנשים שערוץ הספורט מת עליהם. כאלה שמסתכלים על האריזה (מי משדר) ולא על העיקר (איזה וכמה משחקים משדרים). שמת על הפקה פקה מספיק כדי להתלהב מתוכנית שלישית בשבוע של הצעקות ביציע העיתונות, במקום לדרוש עוד משחקים. שזוכר שהיתה פעם בערוץ 5 תוכנית סיכום מחזור איכותית, אבל לא מפריע לו שהתוכנית הזאת נעלמה, ושפתאום עכשיו הוא יקבל בערוץ בתשלום תוכנית דומה (כי זה מה שהתוכנית החדשה תהיה כנראה. לא שירים ושערים טלוויזיונית), רק פחות איכותית. כי כל מה שערוץ הספורט עשה בעבר באופן איכותי, הוא עושה כיום פחות טוב.

בקיצור, כאלה שמוכנים לבלוע כל זבל שיאכילו אותם.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר,אם אני אביא לך קופסא עטופה בצבעים יפים וסרטים יפים והקופסא תהיה גדולה ורחבה ואפילו יהיה לה ריח טוב,אבל בפנים לא יהיה כלום,עדיין לא תקבל כלום בסופו של דבר.

עם כל הכבוד,צ'רלטון מביאים את המשחקים ואיך אומרים:בשביל זה התכנסנו,נכון שלערוץ הספורט יש את האקסטרות הנחמדות,אבל תכלס הם סתם גוזלים כסף על 4 ערוצים.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.102fm.co.il/

למרות שלקקני הוא המשדר יש עוד אנשים איתו בפאנל וכיף לשמוע את הרדיו ת"א של ערוץ הספורט בטח יותר מאת אופירע וברקו!!!

תלחצו על המדיה שם או על איפה שרשום "לא שומעים?" ואז יפתח לכם המדיה פלייאר.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

5+LIVE, הבית של הכדורגל הישראלי, גאה להציג את שבת החדשה.

כל שערי המחזור, הראיונות הכי חמים, הדמעות, השמחה, שערוריות המחזור, והכל חי ממוקדי האירועים השונים של השבת.
    מדי מוצ"ש ב-21:30 נגיש לכם את תכנית סיכום המחזור, "חי בשבת", בהנחיית מודי בראון ובהשתתפות עמיחי שפיגלר, יונתן כהן ואיציק זוהר, במהלכה תוכלו לצפות בכל התקצירים ובפריצות חיות למגרשים לראיונות שאחרי שריקות הסיום.

ב-22:45 מאיה רונן תגיש מבזק עם החדשות החמות של השבת.

מיד לאחר מכן, במוצ"ש (23:00), תקבלו את "שבת ביציע" – יציע העיתונות נותן עם הגונג בראש. לפאנל השבת מצטרף, במשקל כבד, נתן זהבי האיש והעצבים, שהולך לתת בראש לעסקנים, למאמנים ולכל ליגת העל. איתו ביחד הקוף שלהגיגיו ולפיו אתם מכורים פעמיים בשבוע והוא יגיש לכם את המנה העיקרית עם אלי אוחנה, לשלמה שרף ואורחים נוספים שיהיו אומץ כדי להיכנס לאולפן. לאלו שיעזו מובטח צל"ש.

בנוסף, מדי שישי ב-23:00, יגישו לכם יורם ארבל ושרון פרי את מהדורת סיכום השבוע של חדשות הספורט.

(אתר ערוץ הספורט)

Last edited: Dec 29, 2009
  11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע מעניין,כמובן שזה יהיה לייב,האמת שאני מופתע לטובה מערוץ הספורט,הייתי בטוח שיהיה כבר ספורט 5+ליגת העל(יענו ערוץ נוסף),עכשיו אני יודע שהם לא באמת גזלנים ומאוד חשוב להם הלקוחות שלהם

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל ת``א-בית``ר ירושלים ב' 04.01.10 20:00

הפועל ר``ג-מכבי פ``ת א' 03.01.10 19:30

הפועל רעננה-הפועל באר שבע ש' 02.01.10 19:00

הפועל עכו-מכבי חיפה ש' 02.01.10 17:15

הפועל חיפה-מכבי נתניה ש' 02.01.10 19:00

בני-יהודה-מ.ס. אשדוד ש' 02.01.10 19:00

הפועל פ``ת-אחי נצרת ש' 02.01.10 19:00

בני סכנין-מכבי ת``א ש' 02.01.10 19:30

---------------

השאלה הגדולה איפה ישוחק בני סכנין נגד מכבי ת"א, זאת אומרת עד לאן אני אצטרך להצפין בשביל לשלם 80 שקל לכרטיס?

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב מי שלא יודע תוכנית ה-"חי בשבת" של מודי לא תהיה תחליף לליגה משלנו שתמשיך להיות משודרת ביום ראשון ב-5+.

14. alexshw Member

בכל מדינה נורמלית יש תוכנית סיכום מחזור נורמלית בערוץ פתוח.
    התקשורת מתלוננת על חוסר עניין בכדורגל המקומי ואז מה עושה? מורידה את החשיפה עוד יותר.
    העונה התקשורת גורמת נזק לעניין לא פחות מלוזון!

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

5+ זה ערוץ פתוח...יש שם את ליגה משלנו מי שרוצה יראה, מי שרוצה לקבל את הדברים יותר מוקדם בלייב עם קאסט יותר טוב ועוד יציע וחדשות השבת שיזמין את ה-לייב, זה לגיטימי לגמרי...