איך? אתה אמור לדעת יותר טוב. עושים את המוות למאמן, אין בלי שום פרופורציות. אפשר לחשוב איזה השגים היו לב"ש בעשור האחרון וזה שלפניו? עם כל הכבוד, הקהל שלה חושב שהם המציאו את הכדורגל ושהם לקחו כאן אליפויות על ימין ועל שמאל.
מתי פעם אחרונה היית במשחק של באר שבע? הקהל של באר שבע הוא קהל כדורגל ישראלי על כל המשתמע מכך, ואפילו בין הטובים שבהם. לא בבאר שבע זרקו מקלות על מאמן שהביא 3 אליפויות, לא בבאר שבע מקללים אנשים מתים, לא בבאר שבע שלחו את גוטמן לבית חולים ולא בבאר שבע שרפו משרדים. אבל רק בקהל של באר שבע מתעסקים כל כך הרבה.
תופעות שליליות בקהלים אחרים, לא מוציאים את ב"ש צודקים ביחס לגיא עזורי. אם השחקנין עצמם מתלוננים על הקושי לתפקד מול קהל ביתי, אז זה אומר הכל. לא צריך עוד הוכחות לבעיה שמייצר הקהל של ב"ש.
לא שמעתי את מליקסון או אילוז או קאלה מתלוננים על הקהל הביתי, להיפך. היחיד ששמעתי מתייחס לזה זה דוד רביבו שצריך לתרץ את זה שהוא לא מסוגל לגמור 60 דקות במחזור ה-15. מעבר לעובדה שעד למחזור העשירי גיא עזורי קיבל שקט מוחלט, ניסית פעם לבדוק את הסיבות לטענות אליו? למשל שהוא הביא 15 (!!!) שחקנים חדשים בקיץ, ואין בסגל קשר אחורי ברמה סבירה? שההרכב קבוע בלי שום קשר ליכולת השחקנים? שכמעט כל הזרים שהוא הביא (חוץ מפרגל שעוד יש עליו מחלוקות) הם ברמה מחפירה? שהוא מבלבל את המוח על בנייה לעתיד וכו' הוא עצמו הודה ברדיו שמהסגל הנוכחי רק ארבעה שחקנים יכולים להמשיך לשנים הבאות (אני מזכיר, שהוא הביא 15 חדשים)? אז כל העיתונאים למיניהם קמים ביום ראשון מסתכלים בטבלה ורואים שב"ש, עולה חדשה (למרות שאין שם כמעט אף שחקן שעלה ליגה), בין המקומות 6-10 אז זה בסדר. רק חבל שהאוהדים בוחנים יותר לעומק.
ממש קורע,רק אתה צריך לזכור שאתה מדבר בדיעבד.אם בסיבוב הבא ישדרו את בית"ר-מכבי ת"א ויגמר 0-0 משעמם לעומת יגמר 3-3 בדרבי החיפאי שלא שודר,מה תגיד אז? הכי קל לדבר בדיעבד.
אתה בטוח שאתה לא דני ענבר? גם אוהד מכבי חיפה וגם מתנצח בכל הזדמנות אפשרי בנו באוהדי הפועל באר שבע. ממש מעצבן.
כנראה שאתה חושב בפרופורציות של קבוצה שרצה לאליפות. עובדה שהעונה הפועל ב"ש ממוקמת במקומות שלא הייתה בהם מאז הקדנציה השנייה של גוטמן, כאשר מאז היא חוותה עוד ירידה והרבה עונות כושלות בלאומית. אז כנראה שהסגל לא כזה גרוע יחסית לשנים האחרונות. ולגבי השקט עד מחזור 10, הצחקת אותי, אני הייתי עד איך בוסרמיל עשו לו את המוות אחרי שהעיז להפסיד למכבי חיפה.
???????? 10,000 איש שעודדו בפיגור 3-1 וגם אחרי המשחק (למרות שהשחקנים הפסיקו לשחק מדקה 60) זה לעשות את המוות? או שגם נתפסת לאוהד האחד המקלל שדני ענבר עשה עליו כתבת פרופיל באותו משחק?
טוב נו, אפקט וסרמיל עובד כמו שצריך, קשה לשמוע את היציעים שנמצאים 2 ק"מ ממך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. כמה ראית מקללים בחוץ בסוף המשחק? גג 40-50 שבורים מתוך 10,000 שהיו, כאילו שבקרית אליעזר הם לא מחכים שם ביציאה מהחדר הלבשה.
עכשיו ראיתי את הפרסמות על השבת החדשה בערוץ הספורט החל משבת הקרובה, יהיו 2 תוכניות: חי משבת יציע העיתונות (עולה!) בפרסומות היו מודי בר און, קופמן ונתן זהבי (הידוע מתוכנית הרדיו זהבי עצבני) אם הוא יהיה תוספת לאחת התוכניות זה יהיה מעניין כי זהבי קודם כל הוא איש שאוהב ספורט (גם אם הוא מתחכש לזה לפעמים) ואני מכיר אותו אישית והוא בן אדם מקסים למרות שלפעמים הוא יוצר "פרובוקציות" בשביל לחמם את האווירה ולעלות את העניין...יש לי תחושה שיהיה נחמד. אני מקווה שהחי משבת שהולך להיות יהיה מה שיש באיטליה, שיש שם ערוץ שאין לו את הזכויות של צילום המשחקים אבל שולח שדרנים וכל פעם עוברים למגרש והמצלמה נמצאת על השדרן וכאילו רואים אותו ואת התגובות שלו ושומעים את השידור שלו...מעין שירים ושערים טלוויזיוני/רדיופוני.