דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מגיב על זה אבל זה ממילא ימחק.

-----
    בנוגע לערוץ הספורט, הערוץ הזה בנפילה חופשית כבר כמה שנים.
    חדשות הספורט, יציע העיתונות ואולפן ליגת האלופות היו הנכסים הטובים ביותר שלו בראשון הוא איבד זכויות ללא מעט תקצירים וחצי מהמהדורה זה חסויות ופירסומות לחברות ביטוח כאלו ואחרות.
    ביציע העיתונות הפורמט הוא מצוין אבל בגלל שהצעקות מדי פעם הפך לדבר טרנדי אז עכשיו התכנית הזאת הפכה לשואו מבויים.
    את אולפן ליגת האלופות הישן והטוב הפכו לתכנית האירוח של מודי בר-און, בממוצע מתעסקים שם 5 דקות בכדורגל נטו והשאר צחוקים.
    פעם שהיו מתעסקים שם רק בכדורגל ומדי שם שמענו בדיחה אז זה היה במקום, עכשיו התכנית עצמה היא בדיחה.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שימו לב לדבר מעניין שכעת בספורט 5 ניתן לצפות בתקציר המשחק שלנו מול בני יהודה. הפעם יש תקציר בגלל שזהו השידור המרכזי או שמא באמת יש כאן שינוי?

3. alexshw Member

בגלל שזה היה המשחק המרכזי.

4. ארסנל ונגר Member

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/09
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

טקס בחירת שער העונה (אלירן עטר) ושחקני השנה של פיפא משודר כעת ביורוספורט.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בספורט 2.

מה זה ספורט 5?

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיחחחס מה רונאלדו , של אסיין ,אדבאיור וטורס ואפילו עטר היה יותר יפה ווירטואוזי

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השער הכי רגיל זכה...הזוי. לא נורא, נקווה שעטר לפחות נהנה.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתם באמת שלאלירן עטר היה בכלל סיכוי? הוא היה יכול לכבוש שער מהצד השני של המגרש, הכל פוליטיקה. כ.רונאלדו לא יהיה שחקן השנה אז הוא מקבל את שער העונה, מה ציפיתם?

ג'ורג' וואה בעבר קיבל את הפרס, אבל שחקן השנה היה אז יארי ליטמאנן. רק מה, הפיני שיחק באייאקס וג'ורג' וואה עבר בקיץ 1995 למילאן של ברלוסקוני. באותה שנה אייאקס זכתה בכל הפרסים המשמעותיים (ליגת האלופות, הסופרקאפ האירופאי, הגביע הביניבשתי), אבל הפרס הלך לשחקן מילאן. מה לעשות, פוליטיקה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/12/09
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עטר סיים רביעי עם 13%+. רונאלדו ניצח עם 17%. די כבר עם הפוליטיקה. מי שהצביעו היו גולשים ברחבי העולם, ולא כולם כאלה חכמים. אז כמו שהיו מושפעים שהצביעו לרונאלדו ולאינייסטה (שני), אני בטוח שהיו לא מעט ישראלים שהצביעו מיליון פעם לעטר.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיר, אם יש דבר אחד שאני לא קונה זה עד כמה הגולשים משפיעים בקטעים האלה כמו באירוויזיון. אתה באמת חושב שפיפ"א היתה נותנת את הפרס הזה לשחקן אלמוני מישראל? אפילו אם באמת רק הגולשים קבעו, האם אתה לא חושב שהעניין הפוליטי פה קובע. כמה מיליונים בעולם לא מצביעים לשחקן ישראלי רק בגלל היותו ישראלי? פיפ"א היתה צריכה לתת לפאנל אמיתי של אנשי כדורגל נטו לבחור את השער, אבל בלאטר חושב רק על שמו הטוב של הכוכבים שלו, אלא שמכניסים הכי הרבה כסף לחשבון הבנק שלו. היופי של המשחק כבר מזמן נהרס ע"י הכסף, את זה ראיתי ב-1995 כשעוד לא היה אינטרנט כמו היום...

תקרא את הטור המצויין הזה, הפעם מישהו ב-ONE כותב דברים לעניין.
    http://www.one.co.il/Oppinion/150/149784.html

12. Number 8 Member

השער של אסיין היה הכי יפה ביי פאר. הגול של עטר היה וירטואוזי, של אינייסטה לא היה כזה גדול, רואים הרבה גולים כאלה מדי שנה אבל כנראה בגלל המשמעות של אותו גול הוא נכנס לרשימה ובגול של רונאלדו היה רגיל... לא וירטואוזי ולא משמעותי.

מאוכזב מעט עבור עטר אבל בגדול היה לי ברור שהוא לא יזכה, ובכלל מאוכזב מהבחירת שער העונה.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מי בחר? אתה אומר שהגולשים לא, ומצד שני אומר שאם פיפ"א היתה רצינית היא היתה עושה ועדה (שעם זה אני מסכים לחלוטין). אז מה, בסוף בלאטר החליט?

זה לא ממש משנה, פרס לא באמת חשוב כמו רוב הפרסים האישיים. כמו שג'ון טרי תמיד ייבחר לנבחרת העונה של ליגת האלופות ולא משנה מה. עוד מעט יפרסמו מה הצביעו כל הקפטנים והמאמנים ברחבי העולם, אנשים שמבינים כדורגל לכאורה, ונראה כרגיל שמות שקיבלו נקודות למרות שהרעיון שהם השחקן הטוב של השנה או בין הטובים של השנה מופרך.

מבחינתי, אגב, כבר אמרתי - גראפיטה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי הוכחות שהגולשים בחרו, אבל אם כן אז ברור שלאלירן עטר לא היה סיכוי. מה לעשות, אני כן מאמין בשיקולים פוליטיים ועטר הוא יהודי/ישראלי. זה שהוא היה מועמד כבר מבחינתי ניצחון, אבל לי היה ברור שהשער שלו לא ייבחר לשער העונה. פיפ"א מאד צריכה את כריסטיאנו רונאלדו כי הוא מכניס הרבה כסף למגירות בלוצרן (נדמה לי שהמשרדים הרשמיים נמצאים שם)

אני הדגשתי שהבחירות האלו מעולם לא היו נקיות מפוליטיקה, הדוגמא שלי עם ליטמאנן הוא אולי הדוגמא הבולט ביותר. ג'ורג' וואה היה ווירטואוז ולפיפ"א היה מאד קל לבחור בו גם משיקולים פוליטים. החלוץ הליברי היה מאד חשוב לתדמית של הכדורגל האפריקאי. הבחור היה כבר אז מעורב פוליטי במדינתו וללא ספק פיפ"א ידע את זה.

לסיום, כל הכבוד לעטר שהוא הגיע לארוע הזה, אבל לפיפ"א יש חוקים משלו. זה לא ממש משנה אם הגולשים באינטרנט בוחרים, או וועדה מסויימת, בלאטר מחליט מה שבא לו. כך לפחות אני מאמין כי בשנים האחרונות יש מלא דיווחים איך האיש נשאר כנשיא פיפ"א בגלל שחיתות ופוליטיקה מסריחה. אז למה בעניין הזה אאמין במשהו אחר?

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע איך הלכה הבחירה ב-1995, אבל היום מצביעים מאמנים ושחקנים לכדורגלן השנה. אז מה, אם יבחרו בשמם ויכתבו על זה את שמם, הם לא יתלוננו? בניון, כמובן, הצביע בין השאר לג'רארד וטורס. אף אחד לא הכניס לו את זה לפה, או לעט. את זה הסקאוזר הקטן עשה בעצמו.

מה לעשות, הפרסים האלה מטופשים. גם בגלל שמצביעים על שנה קלנדרית ולא על עונה, והכל מתבלבל. מה, הבחירה בקנבארו היתה מי יודע מה אטרקטיבית לפיפ"א ב-2006? אלופת העולם איטליה, אמנם, אבל בלם. לא צריך לחפש קונספירציה בכל דבר. לפעמים טפשות ועיוורות היא רק טפשות ועיוורות. כמות האנשים שנוהרים אחרי הריאליטי ו"כוכביו" אומרת ללא סייגים שאנשים לא צריכים את פיפ"א כדי לנהור אחרי המצליחנים האמיתיים.