דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. Number 8 Member

כמוני כמוך. הראו תקצירים של משחקים ששודרו בצ'רלטון ואפילו שמעו את הקול של ברק רום. שווה לעקוב אחרי זה.

בנוגע ל"שבת ביציע" ובכלל לשבת החדשה של ערוץ הספורט - "שבת ביציע" היא חלק מהשבת החדשה של 5+LIVE שתעלה ב-2 בינואר. במסגרת השבת, עולות שתי התוכניות החדשות - "חי משבת" עם מודי בר-און, איציק זוהר, יהונתן כהן ועמיחי שפיגלר המביאה את התקצירים והאירועים המרכזיים מכל המגרשים ומחדרי ההלבשה ותכנית סיכום השבת של יציע העיתונות.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

גם החדשה על הHD וגם על שבת החדשה ב5+ לייב, אולי כאן יש טיפ טיפה מוח בראשים של מנהלי תקשורת הספורט בארץ.

אני בטוח שהתכנית החדשה ב5+ לייב תהיה הרבה יותר טובה מ'ליגה משלנו' והיא גם תתרחש זמן קצר לאחר סיום המשחקים (מתי שעת השידור? 22:00? 23:00?) ככה שזה יהיה הרבה יותר נחמד לצופים.

3. Number 8 Member

אני מניח ב22:00 כי אחרי זה אמור להיות יציע העיתונות החדש ביום שבת. עכשיו אני לא מצאתי בכתבה האם גם יציע העיתונות ישודר בלייב.
    אני זוכר שלפני 2-3 שנים הייתה תוכנית של יציע העיתונות לסיכום המחזור ביום שבת וזה היה ממש מגניב. בטח התוכנית החדשה גם תהיה באותו סגנון.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/09
  4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נחמד לאלה שהזמינו את הערוץ, אני באמת לא מבין את היושבים בראש המערכת, אם כבר השקעתם בתכנית חדשה אז תפתחו אותה לכל הציבור בספורט 5, מה הבעיה? אבל אני מדבר על חבורה של אנשים אוכלי בצע, שיהיה.

5. Number 8 Member

מהסיבה שהם יודעים שיש הרבה אנשים שלא יכולים לחיות בלי כדורגל ולא יכולים לחכות אפילו עוד יום אחד כדי לראות את תקציר המשחק של הקבוצה שלהם, עד כדי כך שאותם אנשים מוכנים לעשות הכל כדי לראות, גם אם זה אומר לרכוש את 5+ לייב.

אם לא היה לנו את הערוץ, סביר להניח שהיינו רוכשים אותו. מה לעשות, אני ואבא שלי לא יכולים בלי כדורגל ישראלי, אם זו מכבי תל אביב או שאר קבוצות הליגה. תהיה בטוח שהתרגיל הזה יעבוד להם.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בדעה של גל, בתכנית של 5+ לייב הם שמים את מודי ובספורט 5 את דני ענבר(איפה הסמיילי המקיא?) ובמקום מאיה רונן יש את יהונתן כהן ועמיחי שפיגלר.
    יש לי את הערוצים של צ'רלטון ואני לא מתכוון להזמין שוב את 5+ שידורים חוזרים שאין לנו מה לעשות איתם ואת ערוץ הלייב שכמעט אין בו תכנים מלבד ערוץ הקיבוץ שממילא יצא להפסקה.
    זה עניין של עיקרון ופראייר וטמבל מי שמזמין את הלייב, תשלמו על צ'רלטון עדיף.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.one.co.il/Article/149537.html

באיזה סרט אלירן עטר חי שהוא חושב שהם הולכים לנצח את מכבי חיפה ביום ראשון? הלוואי ויסחטו נקודה. אבל עזבו את זה, זה שהוא אומר שבני יהודה קבוצה גדולה...

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, מי זה החצוף הזה שמעז לא להצהיר בתקשורת "אני חולם לשחק בקבוצה גדולה"? בושה וחרפה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.one.co.il/Msites/99/first.aspx?id=658

אני מציע לכולם ללחוץ על אלירן עטר ולהקשיב למה שהוא אומר, הוא מדבר ממש יפה, ואת האמת, זה שונה טיפה מאיך שכתבו....

10. alexshw Member

מי שלא בא לנצח משחק, אז בכלל לא שווה לבוא לשחק.
    לגיטימי לגמרי שירצה לנצח.
    אין בעיה עם זה.

11. Igi Member

אפשר לחשוב גם שבני יהודה זו איזה קבוצה קטנה, יש לה את כל הכלים(חוץ מבקישור) להתמודד עם חיפה ולהפתיע אותה.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל רק שהקבוצה הזאת(ביחד עם הפועל פ"ת) כל פעם שהיא פוגשת אתכם היא משתינה במכנסיים פעם אחר פעם.

13. Igi Member

בני יהודה, הפועל פ"ת ואשדוד באמת כבר כמה שנים באנקרים לניצחונות אצלנו, אבל בני יהודה היחידה שתמיד עושה לנו חיים קשים(בעונה שעברה 3 משחקים ובשלושתם לא הגיע לחיפה לנצח) והשנה עם ההתקדמות שלהם הכל יכול לקרות.

14. alexshw Member

בכל מקרה אסור לזלזל בזהובים, מה גם שאני עוד לא בטוח שמכבי חיפה יצאה מהשברון.
    איכשהו ה - 4:0 לא ממש משקף בקטע הזה, אבל אולי כן הוסיף ביטחון וזה מאוד חשוב.
    העיקר קטן חוזר.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שברון? על מה אתה מדבר? אם הייתם לא מנצחים 3 משחקים רצוף היית יכול לדבר על משברון...ממה משברון? מ-6 הפסדים בצ'מפיונס? מהפסד בודד למכבי ת"א ב-13 משחקים? תעשו לי טובה, אתם צריכים לנצח גם את בני יהודה וגם את הפועל חיפה, אם לא זו תהיה הפתעה והליגה תיפתח והפועל תיתן לכם פייט על האליפות.