כולנו בטוחים שהמשחק של הקבוצה שלנו הכי חשוב, ובעיתוי שאנחנו רוצים. מה לעשות שיש עוד כמה שיקולים... לגבי הדיון שהלך כאן על ערוץ הספורט (והתקצירים), אז מסתבר שהם עושים בשבתות תוכנית חדשה שתסכם את המחזור (אני לא חושב שזה במקום התוכנית שתהיה גם בראשון, אלא בנוסף, או יותר נכון - הקדמה), עם מודי בר און. רק מה? ניחשתם נכונה - 5+ לייב.
הם לא מראים תקצירים של המשחקים באינטרנט כי הם לא מחזיקים בזכויות השידור באינטרנט, הזכויות שייכות לאתר ONE. חוץ מזה מטה אשר מול קרית אתא זה משחק צמרת!!
המשחק שלנו מול נצרת לא היה חשוב לליגה, אבל גם המשחק שלנו מול הפועל רמת גן הוא לא חשוב לליגה, כי אין לו שום השפעה על מאבקי הצמרת שבהם אנחנו לא לוקחים חלק, אבל פוטנציאל הקהל שלא יכל להגיע למשחק בעילוט הוא גבוה הרבה יותר מאשר זה שצריך שישדרו את המשחק מול הפועל רמת גן, לכן אם המשחק מול הפועל רמת גן גם כן לא היה משודר וואלה הייתי מקבל בפנאן ובטבעיות את העובדה שלא שידרו את המשחק מול נצרת כי אני בדעה שעדיף שלא ישדרו את הקבוצה שלי, ככה בטוח יגיעו יותר אוהדים למגרש.
יש בעיות עם ערוץ הספורט והתאחדות לגבי התקצירים התאחדות רוצה עוד כסף מערוץ הספורט בשביל שהם ישדרו את התקצירים באינטרנט. לעומת זאת ערוץ הספורט אומרים שהם קנו תחבילה ביחד שזה ליגה לאומית,תוכנית סיכום,גביע,גביע טוטו,ותקצירים באינטרנט שזה בא ביחד ולא מוכנים לשלם שקל נוסף. וכמו שאני מכיר לוזון לא ירגע עד שהוא יראה כסף.אבל ערוץ הספורט לא פרייר ולא מתפתה לשטיות שלו.
בסדר, אבל מה שיותר נוח לאוהדי בית"ר הוא לא אישיו, הוא לא רלוונטי והוא לא שיקול. צ'רלטון בוחרים את המשחקים שנראים להם הכי מעניינים לשידור מתוך המשחקים שיש להם באותו יום. בשבוע אחד זה יכול להיות משחק פח של בית"ר שנבחר כי אין הרבה משחקים מעניינים, ובשבוע אחד הוא יכול להישאר בחוץ.
ספורט 5 צודקים, אבי לוזון פשוט מנסה לגרד עוד כסף כי הוא במצוקה כלכלית מהבחינה שהוא צריך לשלם לקבוצות ליגת העל סכום X מסוים ואין לו איך לממן את זה.
במה הם צודקים? הם צריכים לשרת את הציבור שמשלם כספי מנוי, החל ממנוי בסיסי ועד למנוי לכל 4000 הערוצים שלהם. מעניין ת'תחת אבי לוזון.
מתגעגע לימים של ערוץ ספורט 5 ושלמגזימים היה ספורט 5+ כמה שידורים היו בכל יום.. היום 5 ערוצים ובקושי יש שידורים, תוכניות ברמה נמוכה כמו יציע העיתונות וחמישיות. על הפנים ערוץ הספורט.
לא יודע מי מנהל את ערוץ הספורט אבל הכסף היחיד שניכנס להם זה ממכירת מנוי HD המצב של ערוץ הספורט רע עד כדי כך.
שאלה מאוד טובה. ייתכן שהם חתמו על איזה הסכם כתוצאה מהמיתוג החדש של חדשות הספורט או משהו כזה /: אני ראיתי תקציר של ארסנל-ליברפול, האם הראו עוד תקצירים מאז?
נהדר. 3 פעמים בשבוע יציע זה סבבה, 2 זה לא היה מספיק לדעתי בגלל שבארץ הזאת קורים כל יומיים בערך 1001 דברים הזויים, מצחיקים, משפילים ומביכים.
צ'רלטון בדרך להפעלת שני ערוצי HD! כך מדווח היום גלובס. ייתכן שתגש למכרז שידורי הHD של המונדיאל, שהוא נפרד למכרז על השידורים הרגילים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...romErechMusafHP איזה ידיעה משמחת! צ'רלטון חברה מעולה שרק צריכה HD ועוד ערוץ רגיל אחד ועכשיו עם שני ערוצי הHD אני מקווה שהדרך לערוץ נוסף רגיל תהיה קצרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx