דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. wings Member

פשוט בדיחה. רציתי לראות תקציר של ה 4-0 של חיפה, אבל נאדה. אין בשום מקום. סביר להניח שזה יעלה ליוטיוב בקרוב, אבל זה פשוט בדיחה.
    התאחדות עלק.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שעד התוכנית של ערוץ הספורט של סיכום המחזור אין שום דבר ואולי גם אחרי,העונה לא יצא לי לראות תקצירים באינטרנט ואני דווקא ממש אוהב

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוסיפו את האתר הזה למועדפים:
    http://takchir.off.co.il/13.php

אמנם הם מעלים את התקצירים ביום שלישי-רביעי ואמנם יש משחקים שאין תקצירים, אבל זה יותר טוב מכלום.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מסכים.
    אנחנו אוטוטו באמצע העונה וערוץ הספורט וההתאחדות לא מועילים בטובם להגיע להסכמה על התקצירים באינטרנט.

5. ארסנל ונגר Member

6. Raulito Madridista

כבר הרבה זמן שאני לא רואה את מהדורת חדשות הספורט, כי לדעתי הם לא מספיק מעניינים. אתמול כשצפיתי בתכנית(ידעתי שיהיה המון כדורגל אירופי), מאוד הופתעתי לראות את התקציר של ליברפול נגד ארסנל, ממתי הם מקבלים זכויות על זה? - אין ספק שזה מוסיף הרבה למהדורה וזה עדיף על השקופית שלהם עם הטבלה, תוצאות ואולי אחר-כך כמה מילים מהמאמנים לאחר המשחק. דבר נוסף - יש שם פרומו כל כך ש'חדשות הספורט מתחדשת'(דווקא אהבתי את הפרומו). במקום הצבע האדום נקבל כחול והפתיח יהיה אולי יותר מעניין, המוזיקה תתחלף...אבל השאלה היא האם התכנים יישארו אותו דבר, או שהם יצליחו למצוא דרך למשוך אליהם הרבה צופים שפשוט איבדו עניין בתוכנית.

שני דברים נוספים עליהם רציתי 'להתעכב':

* בעיתון ידיעות חגגו ביום שישי שבעים שנה לגיליון הראשון. בכל-מקרה, ביומיים האחרונים בכל יום יש עמוד עם כתבה על אירוע ספורטיבי מיוחד(הניצחון של מכבי על צסק"א למשל, 'אנחנו על המפה') וגם מראים למטה כמה כותרות של העיתונים מבעבר. אמש הראו את ההפסד של גרנט וצ'לסי ליונייטד בגמר ליגת האלופות, והיום הראו למטה 'יש אלופות!', אחרי שחיפה השיגה תיקו 3-3 בגראץ. לדעתי מדובר ביוזמה מבורכת ואני מחכה שישימו כבר על המסע האירופי הנפלא של הפועל מ-2002, אני כל-כך כועס על עצמי שאיבדתי את העיתונים האלו מפעם.

*תגידו, זה רק אני או שיש פרומו בערוץ הספורט על כך שבאתר שלהם יהיו יותר טורים אישיים של שגיא כהן למשל, אלי אוחנה, של נדב יעקובי(רשום שם 'אטו: לא חבר של אף אחד) וגם וידאו של התוכנית חמישיות, יציע העיתונות ועוד...ואני לא מצאתי את זה כל-כך.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לוח השידורים למחזור מס' 14:

שבת, 17:10: אחי נצרת-מכבי תל אביב.
    שבת, 19:30: בית"ר ירושלים-הפועל רמת גן.
    משחק מרכזי: ראשון, 20:00: מכבי חיפה-בני יהודה.
    שני, 20:00: הפועל תל אביב-הפועל רעננה.

שאר המשחקים (ללא יוצא מן הכלל מה שאומר 5 משחקים במקביל בשבת) ישוחקו ביום שבת ב19:00.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכמו שהוציאו את המשחקים של מכבי חיפה מהטוטו צריך להוציא גם את השידורים שלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מישהו יודע איך מגיעים לנצרת? אפשר דרך כביש 6?

9. Robin_Van_Persi Member

מה שקורה עם ספורט5/5+ ממש עצוב,אני זוכר לפני 2-3 שנים זה היה ערוץ שכל אחד ראה במשך כל היום כמעט,כיום הם לא משדרים שום דבר,חוץ מליגה איטלקית שזה לא מעניין אף אחד(אותי לפחות)אין להם שום דבר להציע,הדבר היחידי שאני רואה שמה זה יציע העיתונות וגם כדורגל גרמני נעלם משמה.....

ספורט 1,2 לעומתם מוסיפים לאט לאט עוד ועוד ליגות או תוכניות אחרות לשידור ואיך שהוא זה עוד יהיה שווה ת50 שקל שמשלמים לעומת העוד חבילה שמקבלים מיס/הוט שלא מציאה שום תמורה על המחיר.

בקרוב לפחות אני אתחבר ללוויין ואקבל הכל בחינם ולא אצטרך לשלם שקל על שידורי כדורגל.

10. Don Joan Roman Member

שייפול לצ'רלטון השידור הלוואי מ"טדי" ושלא ישדרו את המשחק שלנו, יימח שמם, את המשחק מול נצרת שהרבה רצו לראות אבל לא רצו לנסוע עד האיצטדיון המבחיל הזה(גם אני לא הלכתי, פעם ראשונה מזה 15 וחצי שנים שאני לא רואה משחק של בית"ר ירושלים מהאיצטדיון או מהיציע) בגשם שהיה הם לא שידרו, אבל את המשחק מול הפועל רמת גן שאנשים יכולים לבוא ל"טדי" ביום שלפי התחזיות יהיה יום טוב לכדורגל הם כן משדרים, הלוואי שיפלו להם הקווים, ערוץ מסריח!

11. alexshw Member

פנינים חדשים של נוימן:
    "שחקנים צריכים ללבוש נעלי סטופקס בחורף וגם בקיץ,אבל בעיקר בשעות הערב"
    "הוא לא היה בנבדל,אולי היד שלו ,הרגל ,אבל הוא לא היה בנבדל"

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אותו נוימן שאמר שהכדור רץ מהר יותר בערב נכון?

13. alexshw Member

וגם אותו נוימן שיצא פארש עם הפאלש. :aaatv:

14. אבו Member

עכשיו ראיתי שבמחזור 15 יש בית"ר-מכבי ת"א. פאק לא טוב!!!
    זה אומר שהדרבי החיפאי יהיה בשבת, נכון?

15. Don Joan Roman Member

אם לערוץ הראשון יש שכל בקופסא אז כן.