דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. ארסנל ונגר Member

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/977/274.html
    יניב טוכמן ורונן דמארי בעוד טור נבזי ומגמתי כלפי אוהדי בית"ר. מה הקשר בין המקרה שנעשה לאוהדי בית"ר? זה לא היה באימון/הפגנה/משחק. פשוט עיתונות בזויה. הנה הכתבה ששודרה בערוץ 2
    http://www.youtube.com/watch?v=pv2dGas4IQE

למה שהמשטרה לא תשאל כל חשוד/עצור במדינה איזה אוהד הוא ואח"כ תקשר את זה?

Last edited: Dec 11, 2009
  2. Don Joan Roman Member

ככה זה היה תמיד וככה זה יהיה גם בעתיד, אין מה להתרגש מהאפסים האלה.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב את זה שזה HD
    הבושה שהם בשקט בשקט העבירו את זה לערוץ בתשלום , ממש ביזיון

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אולי שלא יצעקו בכל חור שהם נמצאים בו יאללה בית"ר/מוות לערבים באותו משפט אז גם לא ישייכו אותם כאוהדי קבוצת בית"ר...כולנו יודעים מי אלה ה-לה פמילייה, לא מדובר פה באנשי מלח הארץ...

צ'רלטון לא משדרת את בית"ר...אין הפסד של אף אחד...פרט לחיפה והפועל אין סיבה לשדר קבוצות אחרות בארץ בטח כשלא מדובר בפלייאוף...בטח כשמדובר בבית"ר שמידרדרת משבת לשבת, אני לא אתפלא אם הם יפסידו בנצרת במיוחד על רקע ההתנשאות של שום שמתכנן לעלות עם 3 בלמים בלבד וקשר אחורי אחד כאילו מדובר במכבי קביליו יפו.

טוב מאוד שצ'רלטון מדלדלת, אולי ככה ניפטר ממנה בסוף העונה...אל תשכחו שלא מעט מהחוסר רייטינג של הליגה שלנו נובע מהאיכות הירודה של השידורים בצ'רלטון, בלי שדרים נורמלים (לא מדבר על פרשנים כמו אלון חזן או ניר לוין או עודד מכנס או זאביק זלצר הם סבבה)...עם איינשטיין ומוטי חביב אין סיבה שיהיה גם רייטינג, מונוטונים משעממים את התחת ובכלל אין אולפן לפני אין משהו שנותן אקשן אין כלום בצ'רלטון...מספיק היה לראות שנה שעברה שבת אחת את ערוץ הקיבוץ של גביע המדינה+הפועל רמת גן מכבי חיפה בשביל להבין כמה ערוץ ספורט עושה בית ספר לצ'רלטון...הלוואי ויהיה לנו ערוץ קיבוץ גם השנה בגביע המדינה, חוויה. ובעזרת השם בשנה הבאה ערוץ קיבוץ בערוץ הספורט גם בליגה, כל המשחקים באותה שעה חוץ מאחד בראשון ואחד בשני כשבמקביל 3 שידורים בערוצים 5, 5+ וגולד...אחלה של רייטינג זה יביא, במיוחד אם ישאירו את תוכנית סיכום המחזור ויחזקו אותה, אין לי ספק שלפחות במראה החיצוני, המעטפת, זה כבר יראה יותר טוב.

Last edited: Dec 12, 2009
  5. alexshw Member

אם לא שמת לב, ערוץ הספורט עושה הכל כדי להרוג את העניין בליגת העל שלנו.
    בושה ובזיון!

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן,אבל הם כבר מומחים בזה,בהתחלה היה קצת רעש שהם פתחו עוד 2 ערוצים בשביל כלום,אחר כך פחות רעש על העברת התכנים,אחר כך כיסו לגמרי את הקטע שהם הצליחו לבטל את הפסיקה שאמרה שבערוצים בתשלום יהיה משחק רק אם בערוצים "החינמיים" לא יהיה כלום ועכשיו זה,אין ספק שמשתדרגים בערוץ הספורט,לפחות בלהיות זבל עם הצופים שלהם.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא. אם לא ערוץ הספורט אין שום סיכוי שהייתי צופה בזוועתון שיש בערוץ 1...לפחות איכות הצילום נקייה...אומנם צריך לשמוע את דני ומאיה אבל זה עדיף על בוני ודני.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערוץ הספורט צריך להתבייש בעצמו על כך שנתן לדני ענבר היצור המגעיל והמלוקק ביותר שקיים בכדורגל הישראלי(הלוואי וישרף) ובלי אף טיפת הבנה בכדורגל להנחות את תכנית המחזור.
    התקצירים לא מעניינים ומאיה רונן כל-כך מכוערת ומעצבנת, איפה מודי???

צ'רלטון אמנם עם רשימת שדרים מרגיזים אבל הם לא גונבי דעת כמו ערוץ הספורט ונותנים תמורה מלאה לכסף שלנו, אני כמעט ולא מזפזפ לערוץ הספורט כי ממילא מה שאני יקבל שם זה שידורים חוזרים של תכנים שראיתי לפני שבועיים ושידורים מענפי ספורט משעממים.

9. Igi Member

אדם, "יצור מלוקק" - ההגדרה הטובה ביותר ששמעתי על דני ענבר אי פעם! לא יכלתי לתאר אותו טוב יותר, איך שמכל תשובה הוא מנסה להוציא כותרת, זה פשוט עלוב...אומנם זה עדיף מכלום, אבל הוא וזאת שלידו פשוט הורסים את התוכנית, אני תמיד מעביר את הדיבורים שלהם עם הכוכבים ועובר ישירות לתקצירים.

10. alexshw Member

הם אפילו לא מראים תקצירים נורמליים באינטרנט. זלזול מוחלט בצופה.
    העיקר יש שידור חוזר חמישי של משחק העונה בכדורעף מטה אשר מול קריית אתא.
    איזו התרגשות.

כשהיה ערוץ ספורט אחד הוא היה הרבה יותר מעניין מכל ארבעת ערוציו ביחד.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לגבי שידורי ליגת העל-הפתרון, על הנייר, פשוט מאוד:
    ההתאחדות לכדורגל תפרסם מכרז שאחת מחברות ההפקה בארץ תזכה בו. המכרז יהיה על הפקת ערוץ ליגת העל. כל יום שבת ב7 הערוץ יישדר שירים ושערים טלווזיוני, מכל המגרשים. במקביל בספורט 1/2 או ערוץ הספורט (יהיה מכרז גם על זה) ישדרו עד 3 משחקים מלאים בעוד שאר החמישה ישודרו בערוץ ליגת העל.
    ערוץ הספורט עושים את זה יפה מאוד עם הכדורסל וזה עובד פרפקט.

אם ההתאחדות רוצה להרוויח-אז 15-20 ש"ח לשבת, עם אפשרות קנייה חד פעמית או שאפשר גם לשחק עם זה (למשל מבצעים מיוחדים לאוהדי קבוצות, לרוכשי מנויים וכו') וכך התשלום יהיה סביר לכל כיס וגם נקבל יופי של תמורה.

ב2010 אוהדי הקבוצות שהם לא 4 הגדולות צריכים לשמוע רדיו כדי להתעדכן על מעללי קבוצתן. יש תקדים לזה באיזשהיא מדינה אירופאית שמפותחת בתרבות הספורט שלה (לא, איי פארו ולוקסמבורג לא נכללות בקטגוריה הזו)?

12. נועה Member

שלום לכולם,

יש לי בקשה קצת משונה...אני מתרגמת סיפור של סופר ארגנטינאי והוא מתאר שם גול מסוים שאני לא בטוחה אם בעברית הוא נקרא גול מריבאונד או משהו אחר בכלל.

זה נראה ככה: הכדור קופץ על הדשא וכשהוא עולה לאוויר, השחקן בועט בו מהאוויר וכובש ככה שער (כלומר החשיבות היא בכך שהוא נבעט מהאוויר ולא מהאדמה). מישהו יכול להגיד לי איך נקרא גול כזה או שאולי אין לזה שם מיוחד בעברית?

תודה מראש!

נועה :aaa031:

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

"וולה", או בעברית פשוטה יותר 'בעיטת יעף'. אני מניח שעדיף להשתמש במונח השני, כי את הראשון יבינו רק אנשים שרואים כדורגל ולראיה, את בעצמך לא ידעת איך לקרוא לזה. מקווה שעזרתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Dec 12, 2009
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שזה רעיון אוטופי ולא יקרה לעולם במציאות.

קודם שיעשו פה מנהלת ליגה אחרי זה שיעשו את זה...מנהלת ליגה תמקסם רווחים עד כמה שניתן.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בדיוק. בכדורסל זה עובד פרפקט, אבל בעידן הלוזוניה הדבר הזה יהיה בחלומות הכי ורודים של אוהדי הכדורגל...