דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. JR-Riquelme Member

ואתה מעדיף את הורסקי לא?

זה שבגמר של חולון נגד חיפה צעק אחרי השלשה של טלברט:

"חולוןןןן זוכההה בגביעעעעעעעעעע, אין דברים כאלההההההההההההההה, אין דבריםםםםם כאלהההההההההההההההה!"

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

על הורסקי אין לי בכלל טענות, מכיוון שהוא יחסית חדש בעסק ואני מאמין שהוא ישתפר בעתיד, לא אתפלא אם לא אבל משאיר את האופציה פתוחה.
    מאיר איינשטיין, על שלל הניסיון הרב שיש לו, פשוט מחליא אותי כל פעם מחדש, שידור המשחק שלו פשוט מבזה, אני לא צריך לפרט בנדון, צריך לשמוע את השידורים שלו בשביל להבין למה אני מתכוון.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הורסקי עדיף על איינשטיין שסתם צועק את השם של השחקן לפי מה שהוא עושה בלי להגיד בעצם מה הוא עושה...

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איינשטיין בהחלט הכי גרוע עכשיו,במיוחד שיש פנדל ברור אז הוא צועק אין פנדל ומתחיל כל פעם להתווכח עם הפרשן שלידו שמן הסתם תמיד מבין ורואה יותר טוב ממנו.
    הפטריון צריך להבין שעבר זמנו,שיפרוש וייתן לסופר מריו לקפוץ עליו.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה גם איזה "ווף ווף" קורע בין אלה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/09
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תסבירו לי בבקשה מה שדר שרואה את הגול של אלירן עטר אמור להגיד?

"איזה שער יפה נכבש כאן". הוא ראה את אחד הגולים הכי יפים שלו מול העיניים-טבעי שיפגין קצת התלהבות, לא ?

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יש התלהבות ויש התלהבות, קח תיווכח בעצמך:
    http://www.youtube.com/watch?v=fc9TZ-kXyZ8

אבל זו לא הבעיה שלי אצלו, ממש לא, כמו שעומר ציין, ברוב שלבי המשחק שהוא משדר הוא משתתק לרגע ואז כשיש הזדמנות של שחקן כלשהו הוא צועק את שמו וזהו, שום תכליתיות בשידורי המשחק שלו ושום עניין, חמור מת שכבר מזמן פג זמנו.
    עוד בעיה שלי אצלו היא שלא אכפת לו להביע את דעתו בכל הנוגע לקבוצה שהוא רוצה שתנצח במשחק, לדוגמא: "מכבי פ"ת נמצאת בבונקר מגעיל, מכוער, שיקבלו בראש!" ועוד אחד: דקות אחרונות במשחק בין מנצ'סטר יונייטד לצסק"א מוסקבה והוא מרשה לעצמו להגיד שהמשחק משעמם למרות שהיו דווקא לא מעט אירועים.

אז אני פונה אל אדון איינשטיין, שפשוט יסתום את הפה ולא יביע את דעתו המסריחה והלא אובייקטיבית בעליל, זה מה שהורג אותי, הדברים הכביכול קטנים האלה שמעוררים אצלי זעם נורא גדול, מאיר איינשטיין השדר הכי גרוע בכדורגל הישראלי ביי פאר, בלי מתחרים, זאת עובדה, בין אם תסכימו ובין אם לא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/12/09
  8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת בטח לא עובדה, למה נראה לך שדבר כזה יכול להיות עובדה?

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/09
  9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני לא מדבר על כל הזמנים כי קטונטי מלהביע דעה, לא מכיר את השדרים שהיו כאן לפני 20-30 שנה, אלא מדבר על המצב הנוכחי, אם זו לא עובדה אז זו דעה מוכחת, בכל אופן אני מעדיף את רמי וייץ, יורם ארבל, עמית הורסקי או כל שדר אחר, זה לא אומר שהם מושלמים, מאוד רחוקים מלהיות כאלה, אבל הם הרבה יותר נורמלים ממנו, כל אחד ודעתו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/12/09
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק, כל אחד ודעתו, לדעתך הוא הכי גרוע, א' חושב שרמי וייץ איום וב' חושב שארבל הוא חתיכת אידיוט שלא מבין כלום. עובדה זה בחיים לא.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בסוף המשחק של הפועל היום נשאר בתשלום ?

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כפי הנראה כן.

סביר להניח שיש פירצה בחוק רשות השידור שאומרת שאם אף ערוץ לא מעוניין לרכוש את זכויות השידור למשחק ולשדר אותו בחינם, הבעלים המקוריים של הערוץ ישדרו אותו בתשלום.
    כנראה שזה המקרה..

13. alexshw Member

זה לא אמור ליצור אצל בעלי זכויות השידור מוטיבציה לפוצץ את המו"ם עם ערוץ הפתוח?

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/09
  14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני לא באמת יודע מה קורה בעניינים האלה אבל אני יכול רק לשער שיש פיקוח מלמעלה על העניין הזה וחוצמזה בעלי זכויות השידור מרוויחים על זה כסף אז מה אכפת להם ?

15. Number 8 Member

אני לא יודע עד כמה המשחק של הפועל תל אביב נגד הפועל חיפה באמת משחק מרכזי, קבוצה שבבית יכולה וברוב המקרים גם מנצחת כל אחת, בעיקר בכושר הנוכחי, מול קבוצה שלא ניצחה כבר 6 משחקים ומתוכם הפסידה 5 רצוף מול קבוצות בינוניות ומטה. מצד שני, אין משהו יותר טוב, למרות שגם מכבי נתניה מול מכבי ת"א המשתפרת לא פחות מעניין ומותח.

בנוגע למשחק ביום ראשון - כל שבוע אני אומר את אותו דבר, ממש מיותר, אין סיבה שהוא לא ישוחק ביום שבת הרי גם ככה הוא לא משודר, אבל ההתאחדות בשלהם... כמה שזה לא מפתיע.