המשחק של בני יהודה נגד הפועל חיפה בשעה 3 מהסיבה שמכבי משחקת בשעה 19:30 מול הפועל רמת גן...זו הסיבה היחידה שהמשחק לא בשעה 7. בנוסף לא מובן לי למה המשחק של נתניה ב"ש לא בשעה 19:00... ויש שידור של הפועל נגד אחי נצרת זה בספורט 1/2 ביום ראשון ב-8.
בשבת ערוץ 54 עם 3 שידורים ישירים של ליגת העל, מ15:00 עד 21:30. בגלל זה בני יהודה-חיפה ונתניה-ב"ש בשעות האלה. היום תפסתי את הפס בספורט 1 והיה כתוב בו כבר שידורים של יום ראשון ב2 בלילה, אבל את נצרת-הפועל ת"א לא היה כתוב למרות שאני מניח שהמשחק ישודר...
נווה, בני יהודה - חיפה בשעה הזאת מהסיבה הפשוטה: מכבי ת"א מארחת את הפועל רמת גן ב-19:30...כך או כך אחד המשחקים היה בשעה 15:00 כי אן הצגות כפולות והמשטרה לא רוצה עימותים בין אוהדים...
אני רואה עכשיו את תוכנית סיכום המחזור ואני ממש מאוכזב מערוץ הספורט,ממש לא אהבתי את הקטע שהם מתערבים עם פרשנות ודברים כאלה באמצע התקצירים ולא אהבתי את כל החוסר אובייקטיביות של ה-2 חוץ מאיווניר,קיצור תוכנית ממש בינונית.
הם ניסו להעתיק את הנוסח של "חמישיות", אבל אי אפשר להשוות את דני ענבר, שהוא מנחה מלוקק ומאוס, לעופר שלח, שהניתוחים שלו מדוייקים והוא גם מנחה גדול. גם מאיה רונן, עם כל החיבה שלי אליה, היא לא אביב ברק. מוטי איוניר הוא היחידי שמציל את התכנית הזו. אני בעד לתת לצמד חמד יהונתן ברק ומרכדי שפיגלר להוביל את התכנית הזו. אין על השניים האלה כשהם ביחד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
דני ענבר כל התוכנית מתנשא ומהלל את אהדתו לקבוצתו מכבי חיפה..(וגם את הקבוצה עצמה כל התוכנית). מאיה רונן וכדורגל זה פשוט לא הולך יחד, שתחזור לכדורסל.
ראיתי 3 דקות ומאוד אהבתי את הניתוח הטקטי של איווניר, לא יודע כמה הוא צודק שמה שהוא אומר אבל נחמד שמייחסים לזה קצת חשיבות מעבר ל"שיחק התקפי" או "בונקר"
ראיתי אתמול בחצי עין, דני ענבר הוא פשוט מכה, חושב שהוא מבין גדול כאשר הוא רק פולט שטויות לקקניות וחסרות בסיס. מאיה רונן לא כזאת רעה, היא מבינה יותר מאשר דני לקקני אבל היא מעצבנת בטירוף ולא יפה לעין.
לא אהבתי את הפינות המאולצות שהם עשו לתוכנית,הניתוח הטקטי נראה כמו פינה שילדים בני 6 מנסים לעשות משהו טוב ואין להם תקציב. באמת איווניר היחיד שמציל משהו מהתוכנית.
הליגה הלאומית חוזרת לטלויזיה. שידור הבכורה יהיה במשחק בין רמה"ש למוליכת הליגה קרית שמונה.(שישי 16:15)