סגור לגבי זה שיש שירים ושערים היום? כבר אחרי 6 ואין שידור באף אחת מהתחנות.. וגם בלוח שידורים אין אזכור כלשהו לתכנית. עדכון- השידור התחיל ברשת ב'
מה זאת אומרת רשת ב'? ברשת ב' הם רק משדרים מהאולפן.. היית צריך לשמוע ברדיו ירושלים/רדיו דרום. מה באמת לא היה ? מישהו אחר שמע את התכנית עם אופירה? לא זאת מרשת ב', כי היא במתכונת של "מעדכנים מONE".
קצת בזבוז שיש שתי תוכניות נפרדות. השירים ושערים (הזה של רשת ב') היה פשוט על הפנים.. העידכוני תוצאות לא רק שבאו איזה פעם בחצי שעה הם גם לא היו אקטואליים ופעם אחת גם תפסתי שנתנו תוצאה מסויימת כשבפועל היא לא נכונה. אם אני לא טועה זה קה להם בדיווח שהפועל רמת גן מובילים על נצרת 2-1 כשבשטח כבר 3-2 לנצרתיים.
התוכנית של אופירע התחילה מיד בתחילת המשחק בין הפועל ת"א לאשדוד. גם ברשת ב' היה שירים ושערים, אבל האמת ברגע שער השיויון של הפועל, העברתי לרשת ב' על מנת לשמוע את ה"בום גול" ולא היה משום מה... אגב, פעם ראשונה שאני מקשיב לשירים ושערים(או אופירע, תקראו לזה איך שתקראו לזה), והיה כיף לשמוע כל פעם "בום גול" והרבה שערים בכל המגרשים. כן יירבו.
בשירים ושערים של רשת ב' לא משדרים עדכונים חיים, ברגע ההתרחשות, של כיבושי השערים. מעדכנים כמה דקות לאחר מכן, מכאן גם שאין את אות הגול המסורתי.
אם באמת רק המשחקים שמשוחקים בשבת ב7 לא משודרים אז במחזור הקרוב נקבל 5[!] שידורים חיים והם: שבת, 15:00[!], בני יהודה מארחת את הפועל חיפה. שבת, 17:15, מכבי נתניה מארחת את הפועל באר שבע. שבת, 19:30, מכבי תל אביב מארחת את הפועל רמת גן. ראשון, 20:00, אחי נצרת מארחת את הפועל תל אביב. וכמובן המשחק המרכזי בשני ב20:00 הוא חיפה-בית"ר. אני לא רואה סיבה למה שמו את בני יהודה-חיפה בשעה כל כך מוקדמת ואת ת"א-ר"ג ב7 וחצי-אז סביר להניח שיהיה שידור של המשחקים האלה.
שעות משחקי המחזור הבא בליגת העל: שבת- 15:00 בני יהודה - הפועל חיפה 17:15 מכבי נתניה - הפועל ב"ש 19:00 מ.ס אשדוד - מכבי פ"ת 19:00 הפועל פ"ת - הפועל עכו 19:00 בני סכנין - הפועל רעננה 19:30 מכבי ת"א - הפועל ר"ג ראשון- 20:00 אחי נצרת - הפועל ת"א שני- 20:00 מכבי חיפה - בית"ר ירושלים עריכה: נווה, הקדמת אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני לא יודע עד כמה אני בעד בשידור המשחקים... אתמול הקשבתי לשירים ושערים אחרי הרבה זמן והיה כיף להתעדכן ולשמוע כל כמה שקות על גולים במגרשים שונים. מה שגם, שוב חזרנו לשעה 3 המזוויעה? מעטים האנשים שיראו את המשחק הזה. מצד אחד, טוב שמשדרים את כמה שיותר משחקים אבל מצד שני לפי דעתי עדיף שכמעט כל המשחקים ישוחקו באותה שעה פחות או יותר. דבר נוסף - אחרי ש350 צופים צפו בלייב במשחק בין עכו לסכנין, היום צ'רלטון תשדר בשידור דחוי את המשחק. לא רק שמעטים האנשים שיצפו בשידור הזה, התוצאה הסתיימה גם ב0:0. אני עדיין לא מבין ומאמין שצ'רלטון בחרו לשדר את המשחק הזה ולא את מכבי למשל.
בהחלט החלטה תמוהה, הם לא שמו את הפועל ת"א ומכבי חיפה בשבת בגלל המפעלים האירופאים השבוע, אז למה לא לשים את רעננה ומכבי ת"א בראשון? לגבי המחזור הבא-אני חושב שזה מחזור נדיר שכן יש משחקים אטרקטיבים שמעניינים צופים שהם לא במסגרת ארבעת הגדולות (בני יהודה-הפועל חיפה, נתניה-ב"ש) ומצד אחד גם התפנה מקום כי שתי גדולות משחקות אחת נגד השנייה ביום ראשון. ספציפית במחזור של שבת אני בעד השעות האלה ולא חושב שימשיכו לשדר ב3 כל מחזור(למרות שזה הגיוני כי 3 זה לפני שמתחילה החגיגה האירופאית). לדעתי כל צופה שאוהב את הכדורגל הישראלי ויכול לראות את כל שלושת המשחקים בשבת יעשה את זה כי המשחקים מעניינים מאוד.
מילא לא לשים את מכבי רעננה ביום ראשון, אבל אין שום סיבה שהשידור הדחוי לפחות יהיה משודר. אני בטוח שהיו צופים בו יותר אנשים מאשר סכנין עכו בלייב, במיוחד אחרי שאין את התקצירים באף מקום. אתה יודע מה, אני מסכים איתך, אני מוכן לזרום בקטע הזה כי באמת יש משחקים מעניינים אבל אני מקווה שזה חד פעמי כי אתמול נהנתי והרגשתי כאילו חזרתי 6-7 שנים אחורה... נוסטלגיה ענקית שתמיד כיף להיזכר בה.
אין ספק שזה גם עושה טוב לליגה. אני לא זוכר בשנים האחרונות מחזור עם כל כך הרבה שערים. היה כיף לשמוע אתמול, אחרי 4-5 שנים.
למרות שאין לי שמץ אם הרעיון/העריכה לכתבה היה שלו, הרי שזה לא יסתור את העובדה שהבן אדם הוא מתנשא מהזן הנחות ביותר, מהסוג שעושה לך חשק להצטייד בשקיות הקאה, והוא הסיבה העיקרית בגנה אני לא צופה בתכנית סיכום המחזור.
השידורים בשבת בוודאות: בני יהודה-הפועל חיפה. מכבי נתניה-הפועל ב"ש. מכבי ת"א-הפועל ר"ג. לא מופיע שידור של הפועל ת"א ביום ראשון, בספורט 2 יש ליגה ברזילאית באותו הזמן ועל פי הפס ספורט 1 פנוי אז ייתכן שבהמשך יוסיפו שידור לשם, או שיהיה דחוי או שלא יהיה בכלל (ייתכן שהם מחוייבים לשלושה משחקים מהמחזור לא פחות ולא יותר)