דיון התקשורת הרשמי לעונת 09/10

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. Raulito Madridista

http://www.haaretz.co.il/hasite/images/printed/P111009/s.0.1110.10.2.9.Xxx

קראתי הרבה טורי דעות על הביזיון של נבחרת ישראל אמש ובכלל, ואני מניח שגם אתם. אבל הטור הטוב ביותר היה דווקא של שלומי ברזל, בעיתון הארץ.
    הנה הדברים העיקריים לטעמי:
    קשטן נעדר את הרעב המתבקש, את המעוף, את החריצות ואת כל התכונות שהפכו אותו לאחד ממאמני הליגה המוצלחים ביותר שהיו לנו. הוא היה זקוק לנבחרת כדי לסגור קריירה. לא יותר. אפילו הגרלה מטורפת במוקדמות מונדיאל 2010 לא עזרה לו להציל את עצמו. כמעט כל מאמן נבחרת שסיים את כהונתו היה יכול להתהדר בדבר אחד או שניים שהותיר אחריו. שפר חגג מונדיאל היסטורי, שרף עשה את טבילת האש באירופה והמציא את רונן חרזי, גרנט סיים קמפיין ללא הפסד והשאיר לקשטן נבחרת שצריכה עוד כיוונון קטן כדי לעשות צעד גדול. קשטן עמד במשימה, רק בכיוון ההפוך. לא הושג ניצחון חוץ מרשים, לא נראה כדורגל מלהיב, לא ניצחנו את הנבחרות הקטנות, לא קודם אף שחקן, המועמדים הישראלים לאיוש המשרה הבכירה ישלמו את מחיר הכישלון שלו, ואפילו יוסי בניון, בשיא כושרו ובשיא תהילתו, נראה אצל קשטן כמו אפסנאי באנפילד.
    לקריאת הטור המלא - לחצו כאן

אני פשוט מסכים עם כל מילה. אפשר להוסיף לדברים שכל מאמן השאיר אחריו, בניגוד לקשטן, זה שאת נילסן למשל, לפחות השחקנים אהבו וכיבדו. בקמפיין הנוכחי של קשטן זה היה הביזיון הכי גדול, השחקנים זילזלו גם בו וגם בנחרת עצמה. השחקנים נראו תמיד עייפים וחסרי מוטיבצייה. קשטן ניסה לעשות דווקא עם סגירת חשבונות עם גרשון שהוא כן מקצוען למופת לדעתי, היו לו זימונים תמוהים כמו קוזוקין שאפילו בבית"ר בקושי שיחק, העדפה מוגזמת לליגיונרים ועוד. רק שדרור לא ימשיך וידבר על אחוזי ההצלחה, שיגיעו ל-60 במידה וננצח את שוויץ איכשהו, כי אסור לשכוח שמדובר בבית הקל ביותר שקיבלה ישראל במשך הרבה זמן. מעולם הקהל הישראלי לא היה כה אדיש לנבחרת שלו, שהפכה לעצם בגרון.
    קשטן בקמפיין הזה הוכיח שגם אצלו יש קייטנה, אם זה קטן ושאר שחקני מכבי חיפה, בניון ועוד.
    הוא פשוט לא שיפר שום דבר בנבחרת, זה היה קמפיין מיותר ולא מועיל. זה אקורד סיום(אולי) צורם, לקריירה של קשטן, שלא הזכיר שום דבר ממה שהוכיח במשך הרבה שנים בליגת העל. קשטן לא עקב ברצינות אחרי הליגיונרים והדוגמא המובהקת היא שהוא לא טס פעם אחת לראות את בלילי בתורכיה, גם כשזה היה בכושר הטוב ביותר.

מה שכן, יש לי ביקורת קטנה על בניון שבקמפיין הזה בעיקר חושב שהוא כמו בליברפול, שם יש שחקנים עם מעמד גבוה משלו, והוא נחבא אל הכלים לעתים. הוא ברח מאחריות בנבחרת, חד משמעית. אז הוא עשה קצת יותר הגנה משאר שחקני ההתקפה והוא כן רץ, אבל בלי הכדור, וגם לא מספיק. הוא נראה בקמפיין הזה כמו עוד שחקן ישראלי ממוצע ולא ברור היכן הלך הקסם.

Last edited: Oct 12, 2009
  2. מיכל3 Member

אכן גל, זה מתחיל להיות כבר פתטי ומעורר רחמים. הנה אגב טור קונטרה למר עמנואל רוזן הנכבד, שאין צורך להרחיב עליו, צודק ונכון.

http://www.sportline.co.il/showart.php?art_id=6539

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור קשטן לא סטנדאפיסט, אבל האיש הזה כן...:aaarofl:

תקראו מה שהאיש המצחיק הזה אומר:
    איך יכול להיות שהשחקן מספר אחת בארץ עם השכר מספר אחת בבכדורגל הישראלי לא בסגל הנבחרת ?! אני מודע לכך שמאור פצוע, אבל אל דאגה: הוא עוד יחזור ובגדול. בגלל שאני אבא של מאור אני לא מבקש שיעשו לו הנחות, אלא יתייחסו אליו כמו אל כל שחקן מקצועני.

הוא רציני? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

4. Don Joan Roman Member

הוא רציני מאוד, וזו הבעיה פה, איש הזוי.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין דבר שיותר מלמד על הביזיון בתקשורת שיש לנו בארץ ובמיוחד באתר הרכילות הזולה וואן מאשר לראות שיעקב בוזגלו כותב שם,הוא צריך לכתוב את העיתון החודשי באבארבנל ולא באתר הרכילות הספורטיבית המוביל בארץ.

6. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בלוג מצוין של דודו עזריה, בו הוא מדגיש לטובה את השיטה שבה דוגלת מכבי חיפה לאורך השנים,
    הראייה לטווח ארוך ועל כמה שזה משתלם בסופו של דבר וממליץ לקבוצות אחרות (במקרה הספציפי, הפועל באר שבע) להשתמש באותה שיטה.
    http://sports.walla.co.il/?w=/157/1590030

ציטוט מהכתבה:
    ועל כך נאמר, כל מילה בסלע, הלוואי שכל קבוצות הליגה או לפחות הגדולות, ישתמשו בשיטה הזו, הקבוצה עצמה תרוויח מכך בעתיד ויתרה מכך, הכדורגל הישראלי ירוויח ובגדול.

8. Number 8 Member

אז בסוף לא משדרים בכלל את רעננה נגד מכבי, גם לא בלייב וגם לא בדחוי?

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

במקום זה משדרים בראשון ב22:00 בשידור דחוי את עכו-סכנין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

10. מקסים לנגו Member

משחק הכדורגל בין הפועל קרית שמונה להפועל ירושלים ישודר ביום שבת בצהריים בערוץ "ספורט 5+".
    האם הדבר מצביע על חזרת השידורים הישירים של הליגה הלאומית?

ובנושא אחר, תמוה מאוד לוח השידורים בסוף שבוע זה בערוצי השלם וצפה.
    מדוע המשחק של הפועל ת"א משודר במקביל למשחק של מכבי חיפה ולא אחד אחר השני? סיבה מוצדקת לא נמצאה מבחינתי.

Last edited: Oct 17, 2009
  11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בקשר לליגה הלאומית, אני מאמין שאם משדרים את המשחק היום (ואגב, תודה על העידכון! אני אזפזפ בין זה לבין אסטון וילה-צ'לסי) אז ישדרו גם בשבועות הבאים משחקים מהלאומית.
    בשבוע הבא יש משחק בלאומית שבקלות יכל להיות משחק בליגת העל, הפועל כפ"ס-מכבי הרצליה, אני מאמין שהם ישדרו אותו.

ולגבי צ'רלטון, מסכים איתך. אני בטוח שהעומדים בהנהלה שוקלים לפתוח ערוץ נוסף, בקצב הזה זה לא יכול להימשך כך.
    כל כך הרבה תכנים וליגות בשני ערוצים, להלן: ליגת העל, פרמייר ליג, איטלקית, גרמנית, בלגית ועוד ... טבעי שהמשחקים יתנגשו באותן שעות ונוצר מצב שמראים שידורים משולבים וזה מאבד את הערך של המשחק.

12. Number 8 Member

יש היום שירים ושערים כרגיל?

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין סיבה שלא..

14. Number 8 Member

לא יודע, שמעתי משהו בעבר שתובעים אותם או משהו כזה...

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

רשת ב' הלכה איתם לבית משפט ובסוף יצא שהם לא ישתמשו יותר בשם "שירים ושערים" ולא באות "גולללללללללללללללללללל" המוכר לכולנו.

לא יותר מזה, בשני המחזורים שאחרי החלטת בית המשפט התכנית שודרה במלואה עם שם חדש (שבת של כדורגל) ואות חדש (דיי מעפן..)

התדרים לתכנית השבת:
    בירושלים בתדרים 101FM, ו-89.5FM
    באזור המרכז והצפון בתדר 95.8FM
    באזור הדרום בתדר 97FM
    * ב97FM רק בצאת שבת, אם אני לא טועה התכנית עצמה מתחילה ב6 שהשבת כבר יצאה ככה שהתכנית תשודר במלואה.