דיון התקשורת הרשמי לעונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏9/7/08.

1. Beitar Member

אגב בספורט 5 עשו היום שינויים קלים באתר, מה שהפך לאותו לקצת יותר מבולגן (באיזור הכתבות בעמוד הראשי). אני מניח שיותר פרסומות יתחילו לצוץ שם באיזורים שונים באתר.
    http://sport5.co.il/

ובעניין אחר, השבוע יוצא סוף סוף לדרך המכרז על זכויות השידור של המשחק המרכזי בליגת העל, משחקי הליגה הלאומית, מגזין סיכום שבועי וזכויות השידור ברדיו ובאינטרנט.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...0456471&fid=821

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/09
  2. Number 8 Member

אמנם עברו מספר ימים מהשינוי, אבל אני לא צריך לראות תמונה של שחקני פוטבול בפרופיל של מאור בוזגלו...

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה הבעיה, התמונות תואמות.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אז כנראה שהבעיה אצלי כי אני רואה למשל לצד השם טמבינקוסי פאנטיני תמונה של שי הולצמן וכך גם שאר שמות השחקנים עם תמונות לא קשורות.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה משהו במחשב שלך כנראה,כי גם אצלי זה בסדר,תנסה למחוק קוקיז.

7. Number 8 Member

כפי שאמרתי למעלה, אתמול היו כמה פאקים כאשר ראיתי שחקני פוטבול ליד התמונה של מאור בוזגלו בפרופיל, אבל כרגע אני רואה שתיקנו את הבעיות.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו קרא היום את הראיון של ראובן עובד ב'ידיעות אחרונות'?
    עובד מדבר שם על גוטמן, קלינגר, מתיאוס ונימני ויורה לכל עבר ואומר שהוא רוצה לשחק בעונה הבאה במכבי ת"א/בית"ר י-ם/בקבוצה שבה ראובן עטר יאמן.

על גוטמן:

על מתיאוס:

על ורמוט:

על צביקה שרף:

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראובן עובד צודק,הוא הכי חכם בעולם,יש לו כישרון כמו לכריסטיאנו רונאלדו קאקא ורובן ביחד והוא גם אדם עם אופי מדהים,צנוע ולא מלכלך על אף אחד.
    מזלנו שאחד עם הישגים מעולים כמו שהוא השיג מרשה לעצמו לרדת ברמה ולהתראיין לעיתונות העלובה שלנו ולדבר על עלובי החיים כמו גוטמן שרף ומתיאוס.
    אול הייל ראובן עובד :)

10. Dimitar Berbatov Member

זיו, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

פישר קטן, מיהו חושב שהוא? באמת שהצליח לעצבן אותי.
    מילא היה אומר את זה שחקן כמו יבואה, עם קצת יותר קבלות מאשר עובד (למרות שגם זה לא מקובל), אבל מה האפס הזה עשה בקריירה שלו? כמובן שבארץ הוא מקבל פרגון מפה ועד הודעה חדשה. כמובן שאייל ברקוביץ' אומר בכל הזדמנות שהוא צריך לפתוח בהרכב ותוקף את מתיאוס, למרות שהוא רץ חצי קילומטר במשך 90 דקות. מה לעשות זאת ישראל, כל שחקן שיודע לכדרר מקבל פרגון

11. Raulito Madridista

במעריב ספורט הקדישו היום לדולי ג'ונסון את מדור הסאטירה - 'המכתש':
    (אני לא זוכר שחקן שירדו עליו כל-כך הרבה מלבד פאביו ג'וניור)

הכותרת - 'היה דולי'.

1. מכבי ת"א מתכננת משחק פרידה מדולי ג'ונסון:
    - חוששת שהקהל יגיע עם נשק חם.
    2. אבי נמני בוחר את המשחק הגדול של דולי:
    - המנג'ר:"זה שהוא היה חולה".
    3. מישאלוב בוחר את המהלך המבריק של דולי:
    - "הביא לי שש-שש ואכל שני חיילים".
    4. אף שחקן לא יילבש את חולצה מספר 30:
    - היא תישרף ואפרה יפוזר מעל הים התיכון.
    5. נציג ממכבי ת"א ילווה את ג'ונסון לשבדיה:
    - שם יוודא שהשחקן רשם את בנו לאוניברסיטה.
    6. דולי ג'ונסון עושה שרירים גם לקבוצתו השבדית:
    - מתנגד לכלול בחוזהו פיצוי מראש על עוגמת נפש.

* סעיף 6.ג: השחקן מתבקש לא להתקשר למועדון, לא לשלוח מיילים, לא לספר מה קורה איתו ובמקרה שיגיע לביקור בישראל, שינסה מלון בחיפה. גם שם כיף.
    * ברגע האחרון: המכתש ביקש לממש את האופצייה על דולי ג'ונסון לעונה נוספת.

בנושא מה שדובר כאן אתמול -
    בידיעות עשו כותרת בשער וחשבתי שעובד, כמו בדרך-כלל, יגיד דברים מעניינים. ידעתי שהוא יבוא בטענות לחצי עולם, אבל ציפיתי ליותר ביקורת עצמית. עובד הראה שהוא מסוכסך עם כמעט כולם למעשה.
    הראיון עם גיא עזורי בעיתון מעריב למשל, היה הרבה יותר מעניין. הוא באמת דיבר לעומק וסיפר מה ייקרה בבאר-שבע לעונה הבאה. הוא גם פסל את אפשרות הבאתו של שמעון גרשון ומיכאל זנדברג.

12. Dimitar Berbatov Member

עובד צריך לקחת דוגמה מאיתי שכטר. שכטר, לדעתי שחקן הרבה יותר מוכשר מעובד (דריבל, מהירות, טכניקה, סיומת, יש לו הכל חוץ מיציבות) ובכל הראיונות שלו שקראתי ידע לתת כבוד למתיאוס גם אם הוא לא הסכים איתו וגם אם הגרמני לא התנהג אליו בכבוד. ובנוסף הראה שהוא יודע לקבל ביקורת וגם לתת ביקורת עצמית

13. Beitar Member

והיום מפורסם בידיעות ראיון גם עם יו"ר ההתאחדות, אבי לוזון, שבטוח שהוא חף מטעויות. "אני אתפטר אם לא נעלה למונדיאל?" - הוא טוען שהוא לא אמר זאת בהקשר הזה (רק אם היחס של העיתונאים כלפי הנבחרת ישתנה, אז הוא אמר שהוא מוכן להתפטר אם הנבחרת לא תעפיל למונדיאל - לטענתו); כשנשאל על ההישגים בקדנציה שלו - הוא ציין בעיקר הישגים "שיווקיים" - פרט להגדלת הליגות - צעד שעוד צריך להוכיח את עצמו, לוזון התפאר באתר האינטרנט של ההתאחדות, תו-תקן בינלאומי וכו'. המראיינים הגדירו זאת כ"קוסמטיקה" - ואני מסכים איתם. עם כל הכבוד, לוזון שנשמע בטוח בעצמו, לא עשה יותר מדי.
    עוד "פנינה" של לוזון > לטענתו הרמה בליגה שלנו גבוהה יותר מזו בבלגיה למשל. חכו שהבלגים ישמעו על זה.

ובכל זאת, ידיעה מעניינת שאפשר להוציא מהראיון - לגבי זכויות השידור בעונה הבאה. ע"פ המידע שלוזון מסר, 5 גופים מתעניינים בזכויות השידור של שידורי הכדורגל הישראלי בעונה הבאה (למעט המשחקים ששייכים לצ'רלטון), כשהגוף המענייו ביותר שמתעניין בזכויות הוא חברת HOT, שפורסם היום בידיעות שהיא מציעה לא פחות מ-3 מיליון דולר עבור זכויות השידור של משחקי מכבי ת"א ביורוליג (בעוד יס כרגע לא מוכנה לשלם את המחירים הללו).

14. Don Joan Roman Member

האחרון שעובד צריך לקחת ממנו דוגמא זה מאיתי טיפשכטר.

15. Dimitar Berbatov Member

התועיל בטובך לנמק ולפרט?