דיון התקשורת הרשמי לעונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏9/7/08.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונתי לחבר השלישי בתכנית 'חמישיות', שכולם שם עושים עבודה נהדרת וגורמים לכדורסל להראות לגמרי אחרת, מבלי להסתיר לרגע את החסרונות שלו. כל אחד מהם אמר לא פעם בשנה שהרמה נמוכה מאוד, אבל הם עושים את זה בדרך נכונה ובצורה שבאמת מצליחה לבנות את החשיבה של אוהד הכדורסל בצורה נקייה ועניינית.

כשהפנים של הכדורגל הישראלי הם החוסר יכולת של הערוץ הראשון לסקר אפילו ברמה סבירה את מחזורי הליגה, עם מצלמות נוראיות ושדרים לא איכותיים, אז לא פלא שהענף תמיד מדיף ריח של חוסר חשק להתעמק בו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/09
  2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כן, השם של ההוא עם המשקפיים בחמישיות הוא אביב לביא. בהחלט תכנית נהדרת, שגם אני, כאחד שלא חובב גדול של כדורסל, משתדל לצפות בה ...

3. Villarreal Member

לחיפאים שביננו,אולפן ליגת אלופות ביום רביעי ישודר מחופי חיפה(לא יודע איזה מהם אבל אני משער שמ-דדו).
    אז לאלה מבינכם שרוצה לבוא ולשסף קללות באיציק זוהר מוזמן לעשות זאת ב7 בערב,אז האולפן יפתח.

4. איגור .פ. Member

יש שירים ושערים היום?

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://img30.imageshack.us/img30/4629/92514518.Xxx

איזה לקקן מסכן ... אני מת :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום שלישי, 20:20, עילוט, מכבי אחי נצרת נגד הכח עמידר רמת גן. שידור ישיר בספורט 1. בשביל שיהיה טיפה מעניין בליגה שלנו אני מקווה שאחי נצרת תעשה את זה ותוריד את דהאן השחצן לליגה השניה, מה גם שיש לה מגרש הרבה יותר טוב וגם הרבה יותר אוהדים מהכח, וגם יריבות עם סכנין לא תזיק.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

מאוד לא אהבתי לשמוע את הראיון השחצני של מר דהאן, נכון שכולם הספידו את הקבוצה והיא עשתה קאמבק וחזרה משום מקום, זה עדיין לא נותן לו את הזכות להתייהר.
    נצרת תוסיף הרבה יותר לליגה מאשר הכח, על אף הדרבי הרמת גני שאולי יהיה בעונה הבאה, אם הכח תצליח במשחקי המבח.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה דרבי רמת גני ייתן בדיוק? 20 אוהדים של הכח? בשביל מה? הם בקושי מביאים 500!

אני מעדיף את אחי נצרת, מי שזוכר בעונת 2002/3 שהם וסכנין עלו ליגה, כשאחי נצרת היתה מקום ראשון איך הם מילאו את עילוט, 4500 צופים במשחק עליה, רק חבל שלא נתנו להם לשחק בבית עונה אחרי זה והם שיחקו בבית שאן אולי עכשיו הם יראו להכח מה זה ושנה הבאה יראו שאפשר אחרת.

9. Don Joan Roman Member

חס וחלילה נצרת, מספיק שיש לנו עונש של מינוס 9 נקודות, עפ 2 קבוצות מהמגזר זה יהפוך עד מהרה למינוס 18.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם תיהיו במינוס 20, לא תרדו ליגה.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כי תמיד יהיו את הקבוצות היותר גרועות וזה יתבטא בטבלה.
    למישהו יש ספק שאם הכח תעבור בהצלחה את המבחנים, היא תהיה עמוק בתחתית בעונה הבאה? בדש ועידן וייצמן עוזבים לאשדוד ולא נראה שבקבוצה יש כסף בשביל לרכוש שחקנים נורמליים.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד סיבה למה היא צריכה להפסיד

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב לציין שוואלה למרות לא מעט פאשלות מצליח לעקוף בסיבוב את ספורט5 וואן וכל החארות האחרים.
    הם שמים שם לא מעט כתבות מעניינות,כמובן מעדכנים את החדשות ותמיד לפני כולם מצליחים לתפוס אותי בדברים שאני רוצה(סיקור ישראלים בחו"ל בצורה משמעותית,סיקור ההעברות בצורה מסודרת יחסית ועוד..)
    כבר ממזמן החלפתי את אתר הבית שלי לספורט של וואלה במקום הגועל של וואן והבלאגן של ערוץ הגזל והספורט.

14. Raulito Madridista

מסכים לפחות חלקית.

וואלה ספורט ללא ספק עשו שידרוג גדול ואני נכנס לשם הרבה יותר מבעבר. אני זוכר איך פעם הם היו מעתיקים כתבות מספורט 5, והיום מדובר ברמה אחרת לגמריי. לשים כתבות צבעוניות זה דבר אחד, אבל לדאוג שהן יבואו בצרורות ויחד עם זאת לשמור על רמה גבוהה - זה כבר הרבה יותר קשה. ואכן, הכתבות שם מאוד מעניינות ויש גם הרבה מאוד עידכונים מכדורגל עולמי. מה שכן, את החדשות על הקבוצות בארץ אני פחוד אוהב שם, והיו בעבר לא מעט פירסומים שהיו שיקריים.

למשל בקטע הזה, אתר ONE טוב יותר. בכל יום יש כתבה ארוכה על כל קבוצות הצמרת, כתבות שנוגעות בהרבה עניינים. גם תוכנית הספורט ברדיו כמובן מאוד מוסיפה, בדרך-כלל השאלות ענייניות ויש גם לא מעט ציטוטים מעניינים, לא סתם קלישאות. דבר אחרון שאני אוהב בONE זה איכות התמונות שלהם וגם הכמות. אני שומר במחשב לא מעט תמונות מהכתבות שלהן על הפועל ת"א. הם גם מנסים לעשות כתבות צבע אבל זה לא מצליח להן כל-כך. פחות או יותר לפני כל משחק גדול יש באתר את כתבת ה'ראש בראש', אבל הן לא מעניינות כל-כך והכתבות ברמה לא גבוהה. יחד עם זאת, מה שכן יפה בהם זה העידכונים לפחות על הקבוצות בארץ.

אתר ספורט 5 פעם היה דף הבית שלי והאתר האהוב עליי. לדעתי יש להם גם את הפוטנציאל הכי גדול. אבל הם מעדיפים להתרכז אך ורק בפינת הווידאו שלהם, שאולי צומחת ומתרחבת, אבל זה בא על חשבון התוכן. חבל שאבי מלר כותב פחות וגם את נדב יעקובי בקושי רואים חוץ מהטיפים לווינר שכמעט ולא מעניינים אף אחד.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה אם אתה גם לוקח את זה שוואן יש להם את כל הקומבינות(ואני דווקא לא קורא שם כמעט כלום חוץ מלהיכנס לתוצאות לייב ולראות כותרות כי הכל שם מסריח מקומבינות) שהם מהללים את מי שמקורב לאנשים שם וקצת פחות מהללים את מי שפחות מקורב,אם לוקחים בחשבון את כל זה וואלה הרבה יותר טובים מוואן.

במקרה של ערוץ הספורט,הם אכזבה ענקית,באמת יש להם את הפוטנציאל הגדול ביותר להצליח אבל על הבעיות בערוץ עצמו כבר דיברו כל כך הרבה וזה מתבטא כנראה גם באתר.