דיון התקשורת הרשמי לעונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏9/7/08.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב2-2 השנה בקריית אליעזר לא הצלחתי לראות מעבר לחצי, בטח כשהיה גשם כזה. וזה לא נכון לטעון שבאיצטדיונים אחרים נותנים לכם שערים לא טובים, כי נגד מכבי הייתם לדוגמא בשער 7 ושער 5 שאלה 2 שערים מצוינים.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבלומפילד יש שערים שהם לא מצויינים?

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב בלומפילד. בבאר שבע תמיד נותנים לקבוצה האורחת את שער 9. לא שיש חווית צפייה בוסרמיל, אבל מדובר ביציע מהטובים במגרש. אני זוכר שהייתה פעם אחת שאוהדי בית"ר ישבו בשער 8, אוהדי בית"ר התלוננו (כי אכן מדובר בשער עם הראות הגרועה באיצטדיון) ומאז האורחים יושבים בשער 9.
    אין סיבה להושיב את האורחים בשער עם הראות הגרועה באיצטדיון. אין סיבה שכרטיסים לאוהדים האורחים יעלו יותר מהכרטיסים לאוהדי הקבוצה הביתית. אין סיבה שכרטיסי הנוער יגמרו בקופות אחרי חצי שעה.
    אולי עם אוהדי חיפה יזכו ליחס דומה במשחקי החוץ (מבטיח לכם שלשבת בשער 8 בוסרמיל יהיה עבורם חוויה מיוחדת ומאוד לא נעימה) הם יציפו את הקבוצה בתלונות שבנוסף לעצומה תעזור לשינוי.

מי שנכנס לעצומה:
    http://www.atzuma.co.il/petition/djofir/1/
    ראה שההערות הפוגעניות בוטלו. דיברתי עם האדם שיצר את העצומה והוא הוריד מידית את ההערות.

4. Don Joan Roman Member

יעקב שחר מתעלל בצופים שבאים לקריית אליעזר, וכששמים את הקבוצה שלו ביציעים פחות טובים הוא מתחיל לאיים בהתאחדות ויש בלאגן, הכל בכדורגל שלנו זה קשרים וחברויות.

צריך לסגור את היציע הזה ולא להושיב בו אף אחד, אם אתם לא מסוגלים לתת לקהל האורח כבוד ראוי אז עדיף שיסגרו את היציע, מספר המקומות באיצטדיון יקטן ל14 אלף והאורחים יקבלו 3 אלף כרטיסים ואתם 11 ושלום על ישראל, ככה זה היה במדינה עם קצת תרבות בנוגע לקהל, אבל פה באטרץ ובחיפה בפרט אין דבר כזה התנהגות נאותה לקהל האורח ולפניי שחופרים פה על בית"ר ב98 אחוז מהמקרים בית"ר היא הקבוצה הכי הוגנת הן במספר המקומות שהיא מעניקה לקבוצה האורחת, הן בטיב היציע והן במחירי הכרטיסים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/09
  5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשלם 80-90 שקל באיצטדיונים כמו האורווה והמכתש זה לא יחס דומה?אף אחד לא אמר שאנחנו מושלמים אבל עם כל הכבוד
    1 - האוהדים שלנו לא קובעים כלום אז לזיין אותנו במשחקי החוץ זה לא יעזור.
    2 - במשך שנים על גבי שנים עושים לנו את זה,מאז שאני זוכר את עצמי כרטיסים אצל קבוצות קטנות יותר כמו הרצליה,פתח תקווה(אגב במיוחד פתח תקווה של יו"ר ההתאחדות לוזון) וכו..עלו מחירים כמו 70-90 ש"ח שלא נדבר על זה שכרטיס נוער זה אגדה אורבנית במקומות האלה.

אם העצומה הזאת הייתה כללית הייתי חותם,אבל אי אפשר לעשות הפלייה ולהגיד שמכבי חיפה היחידים שלא בסדר כשרוב הקבוצות בארץ ולא רק בליגה לא בסדר.

במקום לעשות עצומות נגד מכבי חיפה,תעשו עצומות בעד הורדת המחירים בכלליות בכדורגל הישראלי,הרבה יותר מועיל ופחות מגעיל.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/09
  6. Number 8 Member

מחירים זה דבר אחד ולראות משחק כדורגל כמו בן אדם זה דבר שני. לא חסרות עצומות על כך שמחירי הכרטיסים גבוהים וזה לא אצל קבוצה אחת או שתיים ככה אלא אצל כל הקבוצות, אבל העצומה כאן היא על דבר אחר. שוב, לא יכול להיות שמאות אנשים ייסעו עד לחיפה בשביל לעודד את הקבוצה שלהם ולראות משחק כדורגל אבל לא רואים כלום מעבר לחצי המגרש.

פשוט מגעיל וביזיוני, אז כן, אם אוהדי חיפה ישבו ביציעים כאלה ויתלוננו, אולי היחס של יעקב שחר ישתנה בנוגע לעניין. ואגב, אני מסכים עם הדברים של מירו במיליון אחוז, הוא פשוט מסכם את כל העניין, ממליץ לקרוא.

7. מקסים לנגו Member

שימו לב לדבר הבא: משחקי המחזור ה-32 בליגת העל נפתחים כולם בשעה 18:45 כשהתוכנית "שירים ושערים", הצפויה להיות עמוסה באירועים לאור מועד המשחקים, מתחילה לשדר רק בשעה 19:05 (אמצע המחצית הראשונה לערך).

8. איגור .פ. Member

בושה וחרפה ששירים ושערים נפתח אחרי שהמשחקים נפתחו.

אה וראיתי את השידור בערוץ 10 אייל ברקוביץ פשוט מהנה בתור פרשן ,הוא סוג של עושה מופעי סטנדאפ שהוא מפרשן.

9. הרצליה Member

איך אני מת על זה שפרשנים בתקשורת אוהבים לדבר בלי בסיס ולזרוק שטויות באוויר כדי להראות שהכל כאן רקוב.
    מצד אחד דני נוימן משבח את הפועל עכו על השביעייה לרשת של הפועל חיפה(ששיחקה עם שחקני נוער)מצד שני אומר שהפועל רמת גן העלתה למשחק נגד מכבי הרצליה שחקני נוער.
    תבדוק בן-אדם זה לא כזה קשה, הפועל רמת גן שיחקה עם 10 שחקני הרכב ראשון אתמול.

הכל כאן רקוב? בעיקר התקשורת.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בעיקר הבן אדם הזה ... ערוץ 1 מבזה את עצמו שהחליט לבחור בו כפרשן הספורט שלהם.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

משהו שקצת חורה לי, למה ברוב אתרי הספורט (אם לא בכולם) רושמים שמכבי ת"א הביסה את מכבי פ"ת
    ובכתבה אחרת רשום: בית"ר ירושלים ניצחה את בני סכנין? שני המשחקים הסתיימו באותה תוצאה כך שאם מכבי ת"א הביסה, אז גם בית"ר.
    לי באופן אישי תבוסה היא 4 שערים ומעלה, כל אחד מסתכל על זה אחרת ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/09
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדברים האחרונים שנכתבו פה אומרים לדעתי הכל. הפרשנים ויותר מדי שדרים פשוט לא מביאים את הסחורה. במצבי אני יכול היום ביתר קלות להשוות בין רמת השדרים/פרשנים בישראל ובהולנד. אני כעיקרון אוהב לראות את שידורי הספורט מארה"ב. חוץ ממרב אלברט שאחרי כל סל עדיין חייב להגיד yes אני נהנה קודם כל מאיכות השידורים בגלל שהאנשים לא מראים בגלוי את מי הם אוהדים. גם בהולנד ובטח בארץ אנחנו עוד לא התקרבנו לשדרים המצויינים של ESPN.

אני רואה כבר מספר שבועות את דני נוימן והאיש פשוט מאוס. אנחנו יודעים שהוא מזוהה עם בית"ר ירושלים ולכן כל ההערות האינסופיות על הקריירה ה'גדולה' שלו או על דברים אחרים שקשורים לקבוצתו ולנוסטלגיה פשוט מיותרים. בכל מקרה אתמול פשוט התרגזתי למה נוימן ביחד עם גינצבורג ('חתיך' שאין לו כישורים) צריכים יותר מפעם אחד להזכיר שהפועל ת"א ובית"ר ירושלים קבוצות יותר טובות מהאלופה. סליחה? יותר טובות? אם כך למה הן לא אלופות? אם הם עוד היו אומרים שהמשחק של מכבי חיפה לרב לא היתה מלהיבה, אבל מאד יעילה הייתי בהחלט מסכים איתם, אבל הרושם שנוצר הוא שמכבי חיפה לקחה במזל את האליפות. מצטער, מבחינה סטטיסטית מכבי חיפה הובילה ברב הזמן את הליגה...

לגבי השדרים. מאיר איינשטיין ויורם ארבל מאוסים. איינשטיין עושה מכל כדור שנכנס לרחבה מעין מהלך שמוביל לשער עולמי. ארבל מאד אוהב את המושגים 'הללויה וגולאסו'. יורם ארבל זכור לטובה בגלל "ככה לא בונים חומה", הוא אמר את זה פעם אחד ולכן זה נחמד וכולנו זוכרים את זה. ה'זקנים' בינינו זוכרים את זה עד היום הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

אני לא יודע למה, אבל מישהו מוכן לשלוח את משה גרטל לבריכה או לגמלאות? הוא משדר את המשחק כאילו הוא בהתחלה קורא את הכתוב ופתאום מתי שיש שער הוא הופך את זה לשידור ישיר. מה זה?!?
    את עמית הורסקי אני דווקא מאד מחבב, לא יודע, הוא לא מתלהב יותר מדי ומשדר את הדברים בצורה הכי טובה.

מלה אחרונה על הליצן הכי גדול, אייל ברקוביץ'. לדעתי יש לו הרבה פעמים נקודות מאד נכונות, הביקורת שלו על הכדורגל הישראלי מאד מדוייק ונכון, אבל איך הבחור מדבר? מה זה? הוא גס (ההערות שלו על חברתו של מתיאוס מכוערות), לרב אין לו הומור והתאווה שלו לבורקסים אנחנו לא צריכים לדעת. גם לא איפה הוא אכל את הכי טובים...יורם ארבל שבמשך שנים באמת נחשב לשדר הכי טוב יורד יותר מדי לרמה של ברקוביץ' ולפעמים אני מרגיש כאילו שני המכובדים יושבים בין הקהל ומנהלים שיחות ששומעים שם. לא בשביל זה יש שדרים.

בסה"כ הרמה מאד ירודה, אבל היות שגם בהולנד יש מה לתקן אני לא רוצה להגזים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/09
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לנוימן ובוני גינצבורג,אני לא מבין למה אתם טורחים לראות אותם ולהתלונן עליהם,זה כמו להתלונן על קקי שהוא מריח לא טוב ואני מבקש סליחה מהקקי שאני משווה אותו ל-2 האלה.

בקשר איינשטיין,הפטרייה כבר היה צריך לפרוש לפני 10-13 שנים עם הכניסה של האינטרנט לרוב הבתים,פעם כשמישהו היה מביא לנו שידור או משחק מחו"ל או אפילו קצת מידע מחו"ל היינו מתלהבים וחושבים שהוא מבין משהו בכדורגל,היום אפשר לראות בקלות שהרמה של איינשטיין בכדורגל או בהבנה של המשחק עצמו מאוד נמוכה וכן הוא באמת מתלהב מכל דבר למשל כמו נדב יעקובי,רק שלנדב יעקובי יש ידע רב בכדורגל.

בקשר לארבל,אתה צודק,הוא הפך לשדר בינוני,מה שהיה פעם טוב לתקופה של אז כבר לא משהו בתקופה של היום,למרות זאת אין יותר מידי אנשים שעולים עליו אז אי אפשר להתלונן.

בקשר לברקו-ביץ' - ה"אהבה" שלי אליו ידועה,הוא חתיכת אפס שחצן אבל דווקא בשידורים הגרועים והמשעממים של הליגה שלנו הוא נקודת אור בקטע של הבדיחות שלו,נכון שהוא לפעמים מגזים ולדעתי צריך לרסן אותו,אבל עדיין הוא הרבה יותר מעניין מזוהר או שרף ועדיין מדבר הרבה הרבה פחות שטויות מהשניים האלה.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

תנו לשניים כמו יהונתן ברק ועמיחי שפיגלר לסקר את ליגת העל ותראו איך יגיעו צופים רבים יותר למגרשים. הכל עניין של גישה. מישהו יכול להשוות את היופי והמקצוענות של רביב דרוקר, עופר שלח ושימי ריגר, באיך שהם מסקרים את הכדורסל וגורמים לו להראות מעניין, לאיך שבוני גינצמבורג ודני נוימן גורמים לו להראות רע? הכל עניין של יחס וגישה.

15. Beitar Member

נראה לי התבלבלת קצת... =] אמנם שרון דרוקר הוא מאמן כדורסל מוצלח, אבל אחיו רביב בד"כ מסקר פוליטיקה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    בכל אופן, אני די מסכים איתך. אני חושב שעם ההפקה של משחקי ליגת העל הייתה בידי ערוץ הספורט - היינו מקבלים "תמורה לאגרה" (או במקרה שלהם - 50 שקל). על אף הביקורות של רבים מחברי הפורום כאן על איציק זוהר, שגיא כהן, יורם ארבל, רמי ויץ - כולם אנשי הערוץ, יש רבים וטובים (כמו יונתן כהן ועמיחי שפיגלר) שיכולים להוסיף עוד הרבה עניין לליגה שלנו. אפשר היה לראות לדוגמא את "ערוץ הקיבוץ" של ערוץ הספורט בגביע המדינה - פרוייקט שלטעמי היה די מוצלח (הרבה יותר קל וכיף לראות את הכדורגל שלנו ב"פריצות" ולא לאורך 90 דקות). הבעיה היא שלערוץ הספורט אין כסף אפילו לשלם לזוטרים בהפקה, ולכן אני משוכנע שהליגה שלנו לא תגיע לידיו בשנים הקרובות.