כתבה מצוינת של מיודענו, רון עמיקם, על מכבי פ"ת ועל הכמעט כלום שהיא השיגה במשך 100 שנות היווסדה. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/882/158...&loc=2&tmp=7691
דעתם של אלי גוטמן, לופא קדוש, אופיר חיים וגילי לנדאו בקשר לעונה הבאה של הפועל ב"ש http://sports.walla.co.il/?w=//1473744
שלום לכולם. אני פונה אליכם בשם אוהדי הכדורגל בישראל. לאורך השנים התקבלה החלטה אסטרטגית של מועדון מכבי חיפה לספק לאוהדי הקבוצה היריבה את היציע עם הראות הגרועה ביותר באיצטדיון קריית אליעזר. מכבי חיפה רואה באוהדי הקבוצות היריבות כאוהדים נחותים. לא פעם ולא פעמיים נתקלנו במחירים שונים לאוהדי מכבי חיפה ולאוהדים האורחים. לכרטיסי נוער שנגמרו לפתע למרות כמות יחסית קטנה של כרטיסים שנמכרה, וכמובן, כמו תמיד, המיקום האיום של אוהדי הקבוצה היריבה בקריית אליעזר. לאחרונה נתקלתי ביוזמה של עצומה שקוראת לכל הקבוצות בארץ להפעיל את אותם התנאים כלפי אוהדי מכבי חיפה. להושיב את אוהדי מכבי חיפה ביציעים הגרועים במגרש, ובכך אולי ליצור לחץ על מכבי חיפה לשנות את חשיבתה. לינק לעצומה: http://www.atzuma.co.il/petition/djofir/1/11/#post שבוע טוב.
השנה בגביע הטוטו,אנחנו(אוהדי הפועל)קיבלנו את המכלאה מאחורי השער למרות שהיציע מימין לגימל היה ריק לגמרי. אחרי זה האוהדים של חיפה מעיזים עוד להתלונן על קיפוח ועוד לפתוח בכלל את הפה.אם אני הקבוצה המארחת,אני תוקע אותם מאחורי השער ולוקח 200 שקל כרטיס,ככה שילמדו.ביזיון.
כל עוד אתה יכול לרשום בעצומה הערות כמו לזיין את הקופים או אנשים לא יחתמו עם התעודת זהות שלהם ושם מלא לא יתייחסו לעצומות הללו בהתאם...
למה העצומה היא נגד חיפה?כשכל הליגה עושה את זה?למה אין עצומה על לוזון מפתח תקווה או על הכח עמידר שסוחטים מאוהדי חיפה סכומים לא הגיוניים על צפייה בקבוצה דרג ז(במקרה של מכבי פתח תקווה והכח רמת גן) ועל איצטדיון שדרג ז זה מחמאה בשבילו. קרקווין - למה לשים את הפועל תל אביב ביציע ליד האוהדים של מכבי חיפה?מספיק שטימטום דומה היה בחצי גמר הגביע וכמעט זה נגמר לא טוב(למי שלא יודע היה משחק בין חיפה לנתניה והאוהדים של שני הקבוצות היו אחד ליד השני).
העצומה לא תעזור כמו שאף עצומה קודמת לא עזרה... אבל אם כבר בקריית אליעזר עסקינן, אני חייב לומר שיציע האורחים פשוט זוועה, מגעיל לשבת שם, הייתי שם פעם אחת בניצחון 2:3 של מכבי ת"א על חיפה ב02/03 ומאז לא חזרתי לאיצטדיון הזה. אבל קראתי שם משהו נכון, אולי צריך לתת לאוהדי חיפה לשבת שם פעם אחת ואז הם יבינו כמה אוהדי האורחת סובלים ולא נהנים.
אני הייתי השנה במשחק של סכנין נגד חיפה בקרית אליעזר וזה פשוט זוועה! לא רואים כלום לא מחוברים למשחק, פשוט ללכת ולראות איך השחקנים מגיבים ולהבין מה הולך... אם יש יציע שיותר גרוע מהיציעים באיצטדיון ר"ג זה יציע הקבוצה האורחת בקרית אליעזר...
תאמינו לי לכל אוהדי הקבוצות האחרות, לא רק אתם "מתלוננים". כל היציעים בקרית אליעזר נראים מזוויע, נכון שהם לא מרוחקים כמו שער 6-8 (יציע האורחים).. אבל האוהדים לא צריכים לספוג שום עונש בגלל זה, במיוחד שההרגשה דיי זהה. כבר 10 שנים אני שומעת שיתחילו בקרוב מאוד לבנות אצטדיון חדש בחיפה, הגורם העיקרי שאשם פה זה העירייה. לא המועדון, לא האוהדים וכד'.
זה לא קשור.. פשוט כשאתם באים לבלומפילד אתם מקבלים כשליש מגרש בתנאים הכי טובים,בטדי גם מגרש מדהים...ובכל מגרש אחר מיציעי קבוצות החוץ רואים טוב את המשחק, מה הבעיה שבקרית אליעזר יחזרו כמו לפני כמה שנים ויתנו לקבוצות החוץ את השערים שליד יציע ג' אלא שמאחורי הספסל של הקבוצה שלהם?? למה שאתם תראו כדורגל ואנחנו נסבול ולא מספיק שזה 80 דונם מאחורי המגרש
המועדון אשם בזה שהוא כאילו מצפצף על הקהל שבא ולא מספיק שדופק במחיר אלא גם ביציע הכי גרוע בעולם... אם יש יציע יותר גרוע מ 16-18 בר"ג זה 6-8 בקרית אליעזר... מגיע לקבוצות החוץ לפחות לראות משחק בתנאים סבירים, לכן אמור להיות שיקבלו את היציע שמאחורי הספסל של הקבוצה שלהם, ושהקהל של חיפה ישב בשערים 6-8
תעזוב את זה שאנחנו (האוהדים) והמועדון לא אשמים באיך שהאטצדיון נבנה ותוכנן, נראה לך הגיוני שהמועדון הבייתי יתן לאוהדים שלו לשבת ביציע עם התנאים\ראות הכי פחות טובים במגרש? אני בטוחה שכל קבוצה הייתה נוהגת ככה במידה והאצטדיון הבייתי שלה היה קרית אליעזר. לגבי המחירים אני מסכימה, אבל פה צריך לבוא בטענות לכל המועדונים.. גם הפועל ומכבי ת"א לא לוקחות פחות כסף אם לא יותר (90 ולפעמים 100 שקל למשחק).