במהלך המשחק בין הפועל ת"א למכבי נתניה, בזמן שמתיאוס הורחק, צילמו את הגרמני יושבלו על הגדר, המפריד בין היציע לכר הדשא. וארי שמאי, בכבודו ובעצמו עמד ביציע מאחור, ברקוביץ' לא התאפק ואמר: "שיזהר מזה שמאחוריו" :aaarofl:
מנסים לעשות הר מעכבר לקראת חצאי גמר גביע הטוטו שיערכו מחר יערוך ערוץ הספורט חגיגה של שידורים ישירים, שתיפתח בשעה 17:00 עם אולפן מיוחד מאיצטדיון ר"ג בהנחייתו של מודי בר-און כשלצידו יישבו מיטב שדרי ופרשני הערוץ, ביניהם רמי וייץ, שגיא כהן, יורם ארבל, שלמה שרף ואיציק זוהר. במסגרת האולפן יצטרפו לצוות הפרשנים והשדרים אורחים שונים שיתנו פרשנות על המשחקים. האולפן המיוחד יתפרס לאורך כל שעות הערב עד ההכרעה לגבי הקבוצות שיעלו לגמר שישודר ביום רביעי הבא. - - - - - אם זה היה גביע המדינה, הייתי מבין, אך לעזאזל, זה כולה גביע הטוטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
פשוט יש ערוץ שלם שהוקם רק בישביל משחקי גביע הטוטו, אז מתי שכבר יש משחקים מעניינים, הם חייבים להגזים כמה שיותר.
ערוץ הספורט מתדרדר מדחי אל דחי, מנסים לקדם את עצמם והשידורים העלובים והלא מעניינים שלהם בפרסומות מפוצצות וכל מיני טררם מסביב, ערוץ הספורט בדרך הבטוחה למטה.
זה התחיל בליגה האנגלית נמשך בליגה האיטלקית והגיע לשיא בליגת האלופות , איבוד התכנים של ערוץ הספורט פשוט מייגע , יש לערוץ הזה את מיטב השדרנים והפרשנים האולפנים הכי טובים וכתבות הצבע הכי מעניינות . אבל מבחינת לוח השידורים מה יש לראות? ליגת האלופות אמנם נשארה אבל מה זה שווה אם רוב המשחקים משודרים בערוץ 22 ובצ'רלטון והורסים את הכיף שבלראות משחק , הליגה הספרדית והליגה הגרמנית הם הליגות היחידות שמשודרות בקביעות(גם הסריה A אבל המשחק המרכזי בצ'רלטון) מה שמשאיר אותנו עם הפירורים פעם בחודש ליגה צרפתית , דה חראפשחאפ וגביע השוקו. איפה הימים העליזים של שנות ה90 ותחילת ה-2000 שהיינו לוחצים 5 ורואים שידורים חיים של כל הליגות. עכשיו דוחפים לך 4 ערוצים עם תוכן של ערוץ אחד בלחץ ופרומואים של ליגת האלופות למשחקי גביע הטוטו.
צ'רלטון לאט לאט משתלטים על שידורי הכדורגל בארץ. זה התחיל עם השידורים מהפריימרליג, נמשך עם הליגה האיטלקית ולאחר מכן עם משחקי הצ'מפיונס. לפי דעתי זה רק עניין של זמן עד שגם הליגה הספרדית תעבור לידי צ'רלטון וביחד איתם השדרים בערוץ הספורט. לפי דעתי, ועד כמה שאני רואה את אבי מלר כבן אדם נאמן, בסופו של דבר הוא יעבור לצ'רלטון. במשחקי הקארלינג קאפ הוא מדבר ללא ההפסקה במהלך המשחק, דבר שלא אופייני לו, ואני רואה בכך את הרצון העז שלו לשדר משחקים מאנגליה. או שאולי בסופו של דבר ערוץ הספורט ייסגר(זה לא כזה מופרח). מה שבטוח, ערוץ הספורט בדרך למטה.
:aaa025: ביום א' הקרוב בשעה 18:30 תשודר בערוץ ספורט 5 הגרלת סיבוב ט' של גביע המדינה בכדורגל שתתקיים במשרדי ההתאחדות בר"ג. מי שיגריל את הקבוצות, שיכללו גם את אלה מהליגות הבכירות, יהיה הקומיקאי ישראל קטורזה. המשחקים יחלו ב-14 בפברואר וישודרו, כמו בעונה שעברה, בספורט 5+LIVE.
בערוץ הספורט יצאו ממש רע עם הצופים,אחרי שהם ירדו על צ'רלטון שהם גנבים הם עשו הרבה יותר גרוע,הבטיחו לנו שרק משחקים שהם לא משחקים מרכזיים ישודרו בערוצים החדשים אבל זה לא קורה והמון משחקים מרכזיים של הNBA,ליגה ספרדית וכו.. משודרים בערוצים האלה,אבל אוטוטו יוני והגלגל יסתובב חזרה ויפגע בהם ומאחר שהם יצאו חרא עם הצופים אני מקווה שזה יבוא עליהם הכי רע שאפשר.
ערוץ הספורט נאלץ להאבק יחיד נגד רבים מול צ'רלטון, ערוץ 10, ערוץ 2 ואפילו ערוץ 1. על שמירה באיכות השידורים, על שמירה בכמות השידורים וכמובן גם בהכנסת ה"צבע" לצופי הספורט. כלל הערוצים נכשלו בהבאת העניין אל הצופה וחוץ מפרסומות הזויות שמקומן בשידור אינו ברור, לא מספקים דבר. בעידן הנוכחי, ערוץ הספורט אינו מסוגל ללקט מהגולה את השידורים ולהפוך לערוץ המוביל. אולי באופק רואים גם את סגירתו העתידית.
ערוץ 5+ LIVE פותח בחגיגת גביע המדינה עם 3 שידורים חיים כולל עירוני ק"ש - בית"ר והדרבי , ובנוסף ערוץ הקיבוץ שישדר 5 משחקים באותה שעה. אז יש לי דילמה: האם לקנות את 2 ערוצי הגזלנות רק בשביל משחק אחד (בית"ר) ולשלם כסף על ערוץ כמעט בלי שידורים מעניינים או לעמוד על שלי ולא לקנות את הערוץ אבל לא לראות משחק חשוב של הקבוצה שיתקיים בקריית שמונה הרחוקה?
דילמה באמת קשה,למזלי המשחק שלנו מול רמת גן אז זה פתר לי את הבעיה. מה שכן שנה שעברה אני זוכר שהזמנתי את הערוצים לחודש ואז התנתקתי(חשוב מאוד לזכור לתהנתק).
כן אבל כמו שציינתי המשחק מתקיים בקריית שמונה ולצאת מקריית שמונה לירושלים ב12 בלילה זה לא הכי נחמד בעולם מה גם שיום אחר כך יש לי עבודה ככה שזה מסבך את הכל. rainman הוט לא נותנים לצאת אחרי חודש , שאלתי אותם על זה והם אמרו לי שאני צריך להתחייב ל3 חודשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx