דיון התקשורת הרשמי לעונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏9/7/08.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

חברים יקרים, לכל מי שיש את גליון הספורט של 'ידיעות אחרונות', נא לפתוח את עמוד מספר 3, להטות את הראש שמאלה ולקרוא את הטור של 'משה אוחיון' מאייסוקר. הטור מדבר על רצונם של קברניטי הכדורגל לחזור לשחק ולמנוע מתושבי הדרום את האפשרות להנות מהמשחק.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי בבוקר , אני שמח שיש אשים כאלה באייסוקר , באמת טור מעניין ונכון.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מישהו יכול לסרוק את זה ולהעלות לפה לכל אלה שלא קוראים ידיעות.
    תודה.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. פול סקולס Member

שלום משה, אני מזדהה עם דבריך.
    האם אתה כתבת את הכתבה בנוסח הזה, מילה במילה?
    העברית שם שונה מהכתיבה שלך כאן בפורום, כמובן שהסיבה מובנת, אולם אני מוצא את ההבדל גדול מידי,
    ומשער שידו של עורך כלשהוא נגועה בדבר... (?)

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סדיס נכנס דקה 119???לא יכול להיות.

עכשיו ברצינות,מסכים על כל מילה בכתבה.
    זה ממש עצוב שבזמן שהעולם שם זין גדול(עצום) עלינו אנחנו עושים את זה לתושבי הדרום.

1 - מה קרה משבוע שעבר שלא הייתה ליגה להשבוע שיש ליגה?אם כבר המצב החמיר כיוון שהצפון הותקף פעמיים.
    2 - כדורגל זה משהו חשוב,אבל זה לא הזמן להנות ולקיים את הכדורגל בזמן מלחמה.
    3 - שיווקית המהלך לא נכון -חלק גדול מהצופים הם מילואימניקים או חברים/אחים/קרובים/נשים וכו.. של מילואימניקים ואין להם מצב רוח ללכת לכדורגל.
    4 - אין פה שום שיוויון אם באר שבע ואשדוד לא ישחקו בבית,זה לא פייר.

אני יכול להמשיך ולהמשיך עם סיבות נגד.

בכל מקרה זה ביזיון.

משה,כל הכבוד(במיוחד על זה שכתבת בעיתון)

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תתפלא אבל מדובר בכתבה שאני כתבתי, כולל הניסוח.
    בפורום אני מרשה לעצמי לכתוב בשפה יותר פשוטה ועממית נקרא לה, וגם לרוב שולח את ההודעות בלי בדיקה של טעויות איות או טעויות תחביר. למה? כי כאן אני באווירה קלילה יותר וכי לאור לימודי המשפטים, ששם אני נדרש להתעמק בכל פסיק שאני כותב, באינטרנט אני מעדיף לכתוב בחופשיות רבה יותר.

בכל מקרה, נראה לי שהמהות חשובה יותר בעניינו, ויש לדעתי להעלות את הסוגיה הנ"ל לדיון בימים אלה.

עריכה: שנייה לאחר ששלחתי את הודעה החלה הצפירה ולאחריה 2 בומים שנשמעו חזק אצלי בבית מה שאומר שהנפילות לא רחוקות. זאת המציאות שההתאחדות לכדורגל רוצה לקיים בה מחזור כדורגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/1/09
  8. AmitHBS Member

קראתי את הכתבה ואני מחזק כל מילה,במיוחד את הקטע שבעצם כדורגל זה הנאה,ויש דברים די יותר חשובים,למשל,חיים של אנשים וכאלה...
    אי אפשר לקיים מחזור כדורגל ולהתעניין ולהעמיק במשחקים עד כדי כך,שעכשיו לדוגמא נפל טיל 100 מטר מהבית שלי..

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/09
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שאמרתי לך בנייד, הטור שלך היה מעולה. העלת את כל הנקודות החשובות בצורה עניינית. זה רק מוכיח שוב שהכותבים באייסוקר הם רמה בפני עצמה.

בשורה התחתונה, שום דבר לא השתנה מהשבוע שעבר לשבוע הזה ולכן אני לא רואה הגיון בקיום מחזור הליגה, כל זמן שבשבוע שעבר הליגה לא שוחקה. על כל פנים, אם מחליטים לקיים מחזור ליגה, אז בשום פנים ואופן אסור לקחת לקבוצות מהדרום את הביתיות. מילא, ליצור מצב של חוסר ספורטיביות על ידי לקיחת הביתיות. עם האטימות והטיפשות הזאת כבר למדנו לחיות, אבל לגרום לתושבי הדרום להענש (שוב) בגלל המצב הבטחוני? אסור שזה יקרה.

10. King Kenny Member

כתושב עוטף עזה אני דווקא חושב שההחלטה לקיים את מחזור הליגה הקרוב בשבת היא החלטה טובה מפני שהכדורגל יהיה סוג של בריחה עבור חובבי הכדורגל בארץ, שעה וחצי בלי לחשוב על המלחמה אלא להתרכז אך ורק במשחק של הקבוצה האהובה. בנוסף, אני חושב גם שצריך להמשיך כמה שיותר בשגרה שהתרגלנו אליה כדי להראות שלא הפסקנו לחיות.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים איתך. אולי כאוהד הפועל ת"א החיי בדרום משמחת אותך העובדה שאתה יכול לנסוע לבלומפילד ולראות כדורגל. לא בטוח שהמשפחות של החיילים בעזה מרגישים כמוך, לא בטוח שאנשים אחרים בדרום, שהעיר שלהם מופגזת, והם אוהדי קבוצות מליגת העל, מסכימים איתך. ואני בטוח שלא היית מרגיש כך אם היית אוהד קבוצה מהדרום שהייתה צריכה לארח מחוץ לביתה בעקבות המצב.

ועכשיו, מילה טובה:
    כשמגיע אז מגיע. לירון קוריס הבעלים של הפועל רמת גן שהצטרף לבקשת אלונה לדחות את המשחק. להנהלת הקבוצה שנעמדה על הרגליים האחוריות ולא הסכימה לקיים את המשחק במרכז. להתאחדות לכדורגל, למרות העובדה שהצעד נעשה בדקה ה90.
    לכל מי שתרם בדרך כזאת או אחרת וחסך מאיתנו משחק ליגה עם הרבה חשיבות מבחינת מקצועית אבל עם שום חשיבות מבחינה ספורטיבית ואנושית.

12. Riki Member

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. Number 8 Member

צו איסור הפרסום הוסר: ארי שמאי העו"ד החשוד.
    ביהמ"ש התיר לפרסם כי עו"ד שמאי חשוד בהחזקת סמים והדחת קטין לשימוש. המשטרה הסירה לחלוטין משמאי את החשד לביצוע עבירות מין בקטין.

http://www.one.co.il/Article/131046.html

15. אלי אוחנה ג'וניור Member

מלכתחילה הדבר היה צפוי וידוע. שיתבייש, פשוט כך. מצד אחד, הוא מגדף כל מי שלא נראה לו בהאשמות חסרי כל בסיס. ומהצד השני, מדרדר קטין לרמות של סמים ואף מחזיק בחומר. אף פעם לא סבלתי אותו... מזכיר לי חזיר.