בהמשך לדברים שנאמרו: ביום שישי 12/12/2008 בשעה 14:30 תארח מכבי נתניה את בני סכנין. המשחק ישודר בערוץ "ספורט 1".
אפשר להכתיר את המחזור הבא כמחזור הכי פחות מסקרן, מבחינת משחקים, על הנייר לפחות. לכן זו החלטה נכונה לדעתי, בני יהודה עם ניצחון שלישי רצוף פוגשת את מוליכת הטבלה, כאשר ידוע שחיפה תישאר במקום הראשון גם במקרה של הפסד מחר, אם וכאשר. לדעתי ההחלטה לא כזו מושלמת, אך בהתאם לשאר משחקי המחזור בהחלט אפשר להבין את הבחירה.
זה היה המשחק המרכזי גם בסיבוב הקודם, אז בטח שגם עכשיו. ערוץ 10 מתחיל לעשות החלטות נכונות בשבועיים האחרונים. שימשיך כך.
אני לא חושב שזה כל כך קשור לבני יהודה. בזמן שאין משחקים מעניינים וכל הגדולות משחקות נגד יריבות סטנדרטיות, מוליכת הטבלה תשודר ובצדק. אבל אם למשל במחזור הבא היה מכבי ת"א נגד בית"ר ירושלים, אין לי ספק שהיו משדרים את המשחק הזה.
רון קופמן - ביזיון! בושה שנותנים לאדם כזה להתבטא כך בשידור חי בטלוויזיה. הדברים שהוא אמר על מתיאוס גובלים בגזענות ובהסתה. אפשר לא להסכים עם הדרך של מתיאוס (למרות שאני מסכים איתו), אבל ככה להתבטא?? פשוט שערוריה. אפילו שלמה שרף אמר שהוא הגזים. זאת הסיבה שהמדינה שלנו נראת כך. קשה לנו לקבל ביקורת מאחרים, למרות שאנחנו יודעים שהם צודקים. מי אנחנו בכלל? מדינה של מושחתים, גנבים, רוצחים, וזה בלי לגעת בכדורגל שלנו. אז כשבא מישהו מבחוץ ורואה שדברים פה רקובים, ככה יוצאים עליו? נקודה שחורה ענקית לערוץ הספורט, שנותן לבהמה הזאת במה לומר את מה שהוא רוצה. אני מקווה שהנהלת נתניה תעשה משהו בעניין הזה ותגיע אפילו לתביעה נגד ערוץ הספורט. נ.ב. למי שלא הבין על מה אני מדבר שיראה יציע העיתונות.
האמת היא שלא ראיתי את התכנית, אבל עכשיו סקרנת אותי, אז בערב אני אכנס לאתר ערוץ הספורט. בגדול, אף פעם לא החזקתי מרון קופמן. יש כמה אנשים שאוהבים אותו, רק משום שהוא כביכול צועק את הצעקה של הציבור, שרוצה להתבטא וסותמים לו את הפה. ערוץ הספורט הבין מזמן שהוא גורם להם נזק, אבל עכשיו הם הגיעו למצב שמפחיד להיפרד ממנו. יחסי הציבור שהוא צבר שם מתכנית לתכנית יכולה להרוס אותם, אם הוא יצא נגד הערוץ בתקשורת. איפה הוא ואיפה הניתוחים המעניינים של עופר שלח ורביב דרוקר בכדורסל.
לא ראיתי את התוכנית ולא שמעתי את הדברים, אבל אין מה להתרגש. אף אחד לא באמת מחזיק מדעותיו המקצועיות של קופמן, כולם יודעים שהידע שלו מאוד מוגבל ובטח שאין לו מושג בעינייני כדורגל. אין מה להתרגש, מי שלוקח את הדברים שלו ברצינות ונותן לזה להשפיע עליו אלו אותם אנשים שגם ככה אין להם כל כך מושג אז הם לוקחים דיעות וניזונים מהתקשורת יותר ממה שצריך. אין מה להתרגש, בטח לא במסגרת הזאת.
לירן, אני ממש לא מתרגש מהדברים "המקצועיים" שלו. יש לי דעה משלי ושום פרשן לא יזיז אותי ממנה, למרות שיש פרשנים שאני מחזיק מהם וכיף לי לשמוע אותם. אבל הפעם לא מדובר בעיניינים מקצועיים. להזכיר את מתיאוס באסוציאציה של אתם יודעים מה, זה בושה. רק על זה אני מדבר. אני מצפה מהנהלת נתניה לעלות לשידור, לדרוש מקופמן להתנצל על הדברים שהוא אמר או לחילופין לתבוע אותו. כשאומרים משהו קטן על מכבי ת"א בכדורסל, ואלה באמת דברים מקצועיים, מייד שמעון מזרחי עולה לשידור ומשתיק את הבהמה הזאת. ככה הנהלת נתניה צריכה, בטח שמדובר בדברים גזעניים. אסור להמעיט מהדברים האלה, כיוון שאם זה לא יעצר כאן, זה יגרר לדברים הרבה יותר חמורים.
לדעתי, אנחנו כאוהדי מכבי נתניה, צריכים לפנות להנהלה של הקבוצה וליידע אותם בעניין (במידה והם לא ראו את התוכנית). על דברים כאלה אפשר להגיש תביעת לשון הרע והוצאת דיבה. אני שוקל להתנתק מערוץ הספורט.
במה מתיאוס הגזים בדיוק? ביחס לאיך שנימני התנהג, זה כלום. מתיאוס בסה"כ הלך ליד השופט והעיר לו כמה דברים. כמה פעמים ראינו את זה מכל המאמנים בליגת העל? אין ספור! זכותו של מאמן להעביר ביקורות, כמו גם שזכותה של ההאחדות להרחיק אותו. כל עוד זה נעשה בצורה עיניינית, זה מקובל. Rudess - אני איתך, אבל איך אפשר להתקדם מפה? מה אתה מציע?
לא דיברתי על הבכי לשופט, אלא על הקטע שהראו ביציע ועל איך שהוא התנהג בזמן הראיון איתה. "תסדרי את החיים שלך"... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
כל אוהד ספורט ממוצע צריך להתנתק מהזוהמה הזאת שנקראת ערוץ הספורט, בלי שום קשר למקרה קופמן אתמול(אי אפשר לשמוע אותו יותר, יחד עם אופירע אסייג - שני אנשי תקשורת הספורט הגרועים במדינה). התנקתי מגולד ולייב(לא הבנתי למה אבא שלי הזמין את התת רמה הזו), בחיי שאין מה לראות חוץ מבסופי שבוע(גם זה בעירבון מוגבל), ממש מאכזב. אוהדי נתניה השונים, אתם לא צריכים להרגיש נעלבים בגלל שמתיאוס מאמן את נתניה. אין כאן כל קשר, אתם צריכים להיעלב ולהרגיש זעם כלפי קופמן בגלל הדברים שאמר... זה שמתיאוס מאמן נתניה, לא קשור לנושא.
הא..הקטע הזה. פה הוא נפל בלשונו, כי הוא התכוון לומר שתסדרי את העבודה שלך והוא מייד תיקן את זה. כרגיל, בוחרים להראות את הדברים הרעים ולא את כל מה שנאמר. מה שיותר עצוב בכל הסיפור הזה, שעיתונאית של 2 שקל מנסה לחנך מישהו שעבר "קצת" יותר ממנה.