דיון התקשורת הרשמי לעונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏9/7/08.

1. Igi Member

"בוקולי מיצה את עצמו במכבי חיפה"

מה שתגיד, אייל, מה שתגיד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

2. SeRgInHo Member

פרשנות מצוינת של ברקו. דיבר ישר ולעניין. הבדל של שמיים וארץ בינו לבין העילג.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטה טובה של ערוץ 10 להתקשר עם ברקו-ביץ'. אין מה להשוות בין התובנות המקצועיות שלו לבין השטויות של איציק זוהר. חבל שעכשיו יהיה לאיציק זוהר את כל הזמן שבעולם לזבל את המח באולפן ליגת האלופות.

4. Igi Member

ערוץ 10 כבר הבינו את הטעות שלהם עם השינוי המרענן של ברקו, היה כיף לנוח לשבוע אחד מהיציאות העילגות של זוהר. עכשיו אני רק מחכה ומקווה שגם ערוץ 5 ילכו בדרכם ויפה שעה אחת קודם.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחקים של 0-0 משעמם זה יהיה ממש טוב שברקו-ביץ' יהיה בשידור.

מה שכן הוא הרג אותי שעל כל מילה שנייה הוא אומר איך אני אוהב..
    איך אני אוהב שחקנים מהירים
    איך אני אוהב שחקנים טכניים
    איך אני אוהב גשם
    וכו...

6. Number 8 Member

"הייתי בכיף נשאר פה עוד שעה, אבל אני רעב"

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה אפשר לצפות מאחד שמזכיר כמה פעמים את המילה סחוג במשחק כדורגל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. Number 8 Member

אולי זה ברקוביץ', אולי זו היריבות בין שני המועדונים, אולי אלו הקהלים הגדולים ואולי המעבר ליום שני - הרייטינג של המשחק המרכזי קפץ מ-8.9 אחוז ל-16.4.

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/08
  9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מאמין שזה המכלול של הכל,
    גם בזכות ברקו, כמובן בזכות היריבות בין המועדונים והצהרת הכוונות של שני המועדונים הללו העונה, גם הקהלים ובעיקר בגלל המעבר ליום שני.

יש את תכנית הראליטי 'האח הגדול' ששיגעה המונים במדינה ומשבוע לשבוע הרייטינג שלה צומח ... המעבר ליום שני רק עשה טוב.

10. פרנקו בארזי Member

אהבתי מאוד לשמוע את ברקוביץ'.
    כמובן שגם לו יש חסרונות - ה"אתה יכול להסביר את זה יורם?" כל שתי שניות די מאוס, ויש לו נטיה למצוא שחקן ולהטפל אליו כל המשחק (אתמול זה היה ישראלביץ')
    אבל בסך הכל זה יותר טוב מאיציק זוהר. חוץ מזה שברקו מצחיק אז זה הופך את השידור להרבה יותר כיפי.

הרייטינג עלה מהשבוע שעבר כמעט פי 2 - מ8 ומשהו אחוז ל16, כמובן שבONE ימהרו לשייך את זה לברקוביץ' ועוד יעשו מזה כותרת די ראשית.
    תגידו חבורה של אינטרסנטים ועיתונאים בשקל, אתם לא חושבים שזה קשור אולי לכך שערוץ 10 משדר מכבי חיפה-מכבי תל אביב, ולא ביתר ירושלים - הפועל פתח תקווה? מה ימשוך יותר רייטינג?
    חוץ מזה שהזזה ליום שני עזרה לערוץ 10. עכשיו הם לא יצטרכו לאבד רייטינג לליגה הספרדית והאיטלקית.

11. אבו Member

"האח הגדול" קצת יותר רלוונטי.

12. Tony Adams Member

ברקוביץ' היה טוב? הוא היה בדיחה.
    הוא לא מסוגל להודות בטעויות שלו. הוא תמיד מתחמק מהן.

בהתחלה הוא על ההצבה של ישראלביץ', וכשהוא בישל אז הוא לא הוציא מילה עליו.
    אחרי זה הוא הודיע קבל עם ועדה ש"המשחק גמור בשביל מכבי, והם צריכים לקוות שזה לא יגמר 5 או 6". 8 דק' אח"כ זה היה כבר 3:2, וכשארבל שאל:"איפה ה-3:0 שלך, אייל?", ברקוביץ' התעלם ורק שיבח את ההעבודה של בוזגלו כפליימייקר.

13. SkiMan Member

אני מעדיף שברקו יטעה פעם בכמה פעמים מאשר לשמוע את איציק זוהר או שגיא כהן ממציאים תאוריות ותורות שלמות על המשחק רק כדי להתחמק מפרשנות נורמלית וכדי לא לתת דעה חותכת.
    חוץ מזה ברגע שהיה 3:0 למכבי חיפה אז בוא נגיד שה5:0 היה הרבה יותר קרוב והגיוני מ3:2, אין מה לקטול אותו על זה.
    בהחלט נהניתי מהפרשנות של ברקו אתמול, כמו שכבר אמרתי הוא החלטי, לא מפחד לומר את מה שהוא רואה על המגרש, לא מזבל את השכל ולא מנפיץ לנו סיפורי לילה טוב. הרבה יותר טוב מרוב הליצנים שיושבים בעמדות השידור ברחבי הארץ.

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/08
  14. Jack Wilshere Member

בדיוק כך. ברקו מפרשן בצורה עניינית, הפרשנות שלו לא נסמכת על תיאוריות ערטילאיות וטקטיקה מרובה, הוא אומר את אשר על ליבו בלי ליפות את הדברים, הוא נטול אינטרסים (לפחות ביחס לפרשנים כמו שלמה שרף, אייל לחמן ואחרים).

15. The_Arsenal Member

למי אתה רומז...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx