דיון התקשורת הרשמי לעונת 07\08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏6/7/07.

1. Voda_Coda Member

דני נוימן בגביע המדינה בפנדלים אמר שאם יש שוער טוב אף פנדל לא יכול להיכנס..אחרי 10 דקות הוא אמר שאין שוער טוב יש בועט גרוע..
    עוד אחד מהוואנבי פרשנים שיש לנו בישראל..

2. Raulito Madridista

שמעון גרשון - מהפך...

http://news.bbc.co.uk/olmedia/1605000/images/_1607697_shimon_gershon150.Xxx

בתקופה האחרונה הפך שמעון גרשון לאיש החצר של התקשורת הישראלית. האיש שמעולם לא אמר רעה גם על שונאיו הגדולים ביותר(לדוגמא: לא התבטא מעולם נגד הקהל של מכבי או בית"ר שהיה עויין כלפיו, כאשר שיחק בשורות הפועל, גם לא כאשר השמשה של מכוניתו נופצה ערב אחד הדרבים בין הקבוצות לפני חמש שנים), לא מפסיק לככב בעיתונים בימים האחרונים ויורה לכל הכיוונים.
    תחילה זה היה לכלוך על מזואה אנסומבו, לאחר המשחק בין הפועל ת"א לבית"ר ירושלים, משחק שנערך לפני יותר מחודש. גרשון אמר על הקשר של הפועל:"הוא שחקן מלוכלך ומגעיל, הוא רצה לגמור לי את הקריירה". הציטוט השני היה ביום של גמר גביע המדינה. גרשון חשב שסלים טועמה איחל להפועל לנצח 1-0 משער עצמי שלו. הבלם לא בירר את הדברים ולא הבין שהתקשורת שינה את משמעות המשפט שאמר הקשר, ולאחר המשחק אמר על טועמה:"אין שכל - אין דאגות". אם גרשון היה בודק לעומק את הדברים, הוא היה מגלה שלא כך היה הדבר, שהעיתונאים הכניסו לסלים מילים לפה, ומה גם שהשניים חברים(שיחקו בהפועל שנים רבות בייחד), אבל לא, גרשון יצא נגדו. היום, התראיין הבלם לעיתון ידיעות אחרונות ויצא נגד הקהל של הפועל, שמן הסתם לא מחבב אותו יותר מדיי:"מגיע לאוהדי הפועל לנוח קצת, שיבינו שלפעמים שמקללים יותר מדיי זה מביא מזל". הבלם המשיך ואמר:"אחרי שניצחנו, הגשתי שלחלק מאוהדי הפועל ההפסד הזה מגיע".
    לאן נעלם האדם בעל האישיות המופלאה, זה שלא נכנס לעימותים עם אף אחד ורוחש כבוד לכולם. לאן נעלם גרשון שלא חיפש מעולם כותרות, שהיה תמיד שקט, קר-רוח ורגוע.
    השינוי של השחקן הוא לא רק מבחינת ההתנהלות כלפי חוץ, אלא גם במגרש. הבלם כבר לא מציג את היכולת המדהימה שלו מהעבר. בלם שפעם היה בלתי עביר, לא מצליח להשיג את החלוצים המהירים בארץ. השחקן שפעם היה אחד מהפנדליסטים הטובים ביותר בארץ, מתקשה לעשות את העבודה מהנקודה הלבנה(החמיץ במדי הירושלמים לפחות ארבעה פנדלים והאחוזים שלו נמוכים מאוד בתחום הזה). גם בהפועל גרשון החמיץ פנדלים, אבל לא בתדירות כזו. השיא היה שרעדו לו הרגליים בגמר הגביע. גרשון הביא להפועל את הגביע בשנת 1999 עם הבעיטה המכרעת. לפני יומיים הוא פחד לבעוט, והוא גם כמעט החטיא.
    אולי גרשון מרגיש שמעמדו מתערער ורוצה להשיג ביטחון בעזרת אמירות כאלו? אולי הוא רוצה להתחנף לקהל של בית"ר? - אני באמת לא יודע. מה שכן, לא ציפיתי ממנו לתגובה כזאת. שחקן ואדם שנהרס. חבל.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/08
  3. Emil Member

אני מסכים איתך, לא ברור העניין איתו לאחרונה. מכל השחקנים שזוהו עם הפועל דווקא את גרשון לא באמת שנאתי מעבר לשנאה ספורטיבית, וזה רק בגלל שהוא מעולם לא התבטא נגד אף אחד בתקשורת. תמיד הצטייר כאדם סימפטי ונחמד, על המגרש ומחוצה לו.

כנראה שהוא החליט שהיכולת על המגרש בקרוב כבר לא תספיק, והגיע הזמן לקנות את ה"המונים" עם הצהרות טיפשיות. קשה לי להאמין שזה יצליח לו.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור , זה נכון שהתקשורת דחפה לטועמה את המשפט הזה אבל התקשורת לא שינתה שום משמעות .
    טומעה נשאלה מה אתה רוצה שיהיה והוא ענה "1-0 מצדי משער עצמי אפילו" ואז אמרו לו של גרשון או בנאדו . הוא ענה "שיהיה של שמעון" . אם טועמה היה קצת חכם הוא היה עונה לא משנה לי מי יבקיע.

5. תומר22 Member

אף אחד לא הכניס לטועמה מילים לפה. הוא אמר בדיוק את מה שרצה להגיד וענה לשאלה שנשאל. התגובה של גרשון ("אין שכל אין דאגות") הייתה במקום ולטעמי הייתה נהדרת. טועמה יצא אידיוט כשפתח את הפה בלי לחשוב (אותה טעות שעשה קטש בסרט הסתמי שלו) ונזכר להתנצל רק אחרי שעשו מטעמים מפליטת הפה שלו. גרשון, לעומתו, שלף הערה צינית ומדויקת וגם היה מספיק אמיץ לעמוד מאחוריה.

זה עדיף מכל אותן קלישאות נבובות ששולפים אחרי הגמרים. סוף סוף מישהו מגיב לעניין בלי ניסיון לרצות את כל הצדדים ולהיות פוליטיקלי קורקט.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08
  6. idos87 Member

גרשון החזיר לטועמה באותו מטבע. אם טועמה היה חוזב קצת לפני מה שהוא אמר אז בכלל לא היינו מדברים על גרשון. כששואלים שחקן מה הוא רוצה שתהיה תוצאה במשחק מסוים והוא עונה שהתוצאה תהיה 0-1 ועדיף משער עצמי של שחקן זה או אחר הוא בעצם צריך לצפות לתגובה כלשהי לאחר שהשחקן שהוא דיבר עליו זכה בגביע המדינה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/08
  7. בואטנג Guest

שכחתם מה אוהדי הפועל עשו לשמעון ?
    השטרות של הכסף?
    הרימון ?
    הקללות הנוראיות?
    היא חיפש את הרגע להחזיר להם

8. אבו Member

האפס הבוגדני הזה ראוי לזה ואפילו ליותר מזה.
    שונא את האיש הזה, מסכים בהחלט עם ראוליטו.

9. Football God Member

כאילו שהוא היחיד,היום אין שחקן בארץ (מלבד אבי נמני)שלא יעבור לקבוצה שהוא יכול להרויח בה יותר ועל הדרך גם לזכות בכל תואר אפשרי בכדורגל הישראלי.
    תאמין לי,אתם אוהדי הפועל,האוהדים הכי כפויי טובה שאני מכיר.

10. Dimitar Berbatov Member

אגב, כל הזמן מדברים שגרשון הלך בעקבות הכסף, שהוא מכר את עצמו בשביל הכסף,
    אבל שוכחים דבר אחד קטן - אחת הסיבות המרכזיות בהחלטה של גרשון לעזוב את הפועל היתה הרצון להתקדם. גם הוא הבין שבית"ר הולכת לדרוס את הליגה, שהפועל עם קבוצת הליצנים שעומדים בראש קבוצת הניהול שלה לא בדיוק רצים לאליפות ובסופו של דבר, מתברר שהוא צדק. הפועל נאבקת השנה בתחתית ובית"ר דוהרת על הדרך על הדאבל. ואני לא אומר שהכסף לא היה סיבה משמעותית מאוד, אבל זה לא רק הכסף. זה היחס המשפיל של הנהלת הפועל לסמל של הקבוצה והרצון להתקדם.

Football God, זה קצת צבוע להגיד על אוהדי הפועל כפויי טובה בגלל שהם שורקים לגרשון בוז. אני משוכנע שאתה אחד מאותם אוהדים שמקללים בכל משחק את יוסי אבוקסיס שהיה הסמל של בית"ר בשתי האליפויות בסוף שנות ה-90' ועבר להפועל, על אותו משקל. אני מבין את אוהדי הפועל שמקללים את גרשון. כשהסמל הכי גדול של הקבוצה שלך עובר לאחת היריבות הכי גדולות שלך זה כואב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/08
  11. Raulito Madridista

יניב,
    ההנהלה של הפועל התחילה לעשות שטויות רק מאמצע העונה שעברה. באותו קיץ הקבוצה מינתה מאמן בעל שיעור קומה בדמותו של יצחק שום, סלים טועמה חזר הביתה והגיעו זרים בסכומים גבוהים, כך שלהגיד שהיה צפוי מראש שהפועל תקרוס - זה לא היה צפוי, בכלל לא. עונה לפניכן מוני הראל דאג לרכוש את אליניב ברדה(הברקה גדולה שלו, הוא עלה גרושים), גילי וורמוט, וואליד באדיר וברוך דגו.
    בפתיחת העונה שעברה בית"ר לא הרשימה אף-אחד וזה לא היה כזה ברור שהיא תזכה באליפות. ככל שהליגה התקדמה, בית"ר החלטה להפגין עליונות. בהתחלה העסק בכלל לא נראה טוב.
    אני בטוח שלשמעון גרשון היו הצעות מקבוצות אחרות גם לפניכן. מדוע הוא לא עזב בעונת 04\2003, אחרי קיץ שבו הקבוצה שיחררה יותר מחצי סגל? מדוע הוא לא עזב עונה לאחר-מכן? שדרור קשטן הכל יכול נבעט והייתה תחושה לא טובה באוויר? זה הכל הכסף.

12. idos87 Member

גרשון זכה בשבת הזו בדאבל היסטורי עם בית"ר ירושלים. אתה חושב שהוא היה יכול לקחת דאבל עם הפועל ת"א העונה? כנראה שלא. אז אולי באמת המעבר שלו לבית"ר היה מעבר כדי להגיע לקבוצה שכן יש לה סיכוי להצליח והסיכוי הזה התברר כממשי לאחר הזכיה העונה בדאבל הראשון של בית"ר אי-פעם בליגה הראשונה בישראל.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה לעזעזל, מה זה משנה?!
    שמעון גרשון אמר והזכיר בהרבה ראיונות שהפועל אהובת ליבו, שזה הקבוצה שלו ובלה בלה בלה...
    idos87, אתה היית עוזב את בני יהודה אם היית יודע שבית"ר תזכה באליפות?
    Bruchian8, היית עוזב את בית"ר אם היית יודע שהפועל תזכה באליפות?

לא, אז תפנימו כבר:
    הכול כסף.

14. Frank Serpico Member

אתה יודע מה מעצבן ? לא שהבן ***ה עזב בשביל כסף ליריבה הגדולה של המועדון בו הוא צמח - את זה עשה גם סול קמפבל, מלך החלאות, כשבגד בטוטנהאם מכורתו ועבר לארסנל (ועד היום יציעים שלמים בווייט הארט ליין מאחלים למותו ושרים לו איחולי מיתה שונים ומשונים) - לא זה מה שמעצבן, כי זה רק מוכיח את רמתו המוסרית הנלוזה של האיש ואת מידת הספורטיביות שלו ששואפת לאפס.

מה שבאמת מעצבן זה שהבן ***ה צוטט הערב אומר כך : שמעון גרשון: "לא זוכר איך זה הרגיש במדי הפועל ת"א".

מה שבאמת מעצבן זה שהאיש הקטן והשפל הזה מתעתד לכתוב לבית"ר את שיר האליפות.

זה מה שמעצבן.

בגדת ? מכרת את מכורתך ואת נשמתך תמורת בצע כסף ? תעשה את זה בשקט. בפרופיל נמוך. תשחק הכי טוב שאתה יכול. תשחק בשביל לנצח. תנצח. אין בעיה. אבל לפחות תסתום את הפה שלך ואל תצא בהצהרות כאלה ואחרות בכל יום שני וחמישי רק כדי להכעיס עוד יותר את מי שפיארו ורוממו אותך והפכו אותך לסמל עד אתמול.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו חבר שלי אמר לי:
    "את גרשון לא יזכרו בבית"ר ובהפועל יזכרו אותו כחלאה".
    הוא צודק.
    הוא הרס לעצמו את האפשרות להיות אחד מהשחקנים הגדולים שהיו בישראל. היום אבי נמני פרש. עם כל השנאה שלי אליו, הוא מהשחקנים הגדולים שהיו בישראל לא רק בגלל המשחק שלו, אלה בגלל שיזכרו אותו. הוא תמיד יהיה סמל של מכבי. את שמעון גרשון לא יזכרו עוד 10 שנים.