לכבוד חגיגת גביע המדינה ערוץ הספורט והוט יוצאים ב"מבצע" כאשר פותחים את 5 פלוס לייב ו5 פלוס גולד עד יום רביעי אחרי משחקי גביע המדינה,כמובן כל זה נעשה כדי למשוך צופים שיתחברו לערוצים.
אני חייב לציין שאני יותר ויותר שונא את ניר קלינגר, וזה מבלי שפוזל יאמן את הקבוצה שלי. אחרי שהוא שיחק את הכדורגל המכוער ביותר שאפשר במכבי, הסתכסך עם כל העולם ואישתו, הוא לא מספיק לדבר. לפני מספר ימים הוא פתאום טען שהוא מועמד לגיטימי לאימון חיפה, עכשיו הוא מתבטא : "אני לא ניר לוין, אני יודע מתי ללכת". מי הוא בכלל? שימשיך בקפריסין.
למה? הוא צודק, הוא באמת לא ניר לוין. הוא הרבה יותר גרוע. יודע מתי ללכת? ברור, אחרי שהוא החריב כל מה שיכול היה במכבי ת"א הוא נזכר ללכת, תודה באמת.
מה אתם רוצים מקלינגר? צרכים לזכור שהוא הביא למכבי אליפות, וצרכים לזכור שבזכותו מכבי שיחקו בליגת האלופות (ואפילו ניצחו את אייאקס). לפי דעתי הוא מאמן לא רע, אבל למכבי חיפה מתאים רק מאמן אחד - רוני לוי.
רוני מאנה מסרב להעלם. הפעם, הוא קנה את קבוצת "עירוני שדרות". על פי טענתו הוא מתכנן לרכוש מספר שחקנים בכירים, ולהפוך אותה לקבוצה שתתאים ליגת העל. על אף שאני שונא את האיש, אם המהלך הזה אכן יבוצע, שאפו.
המשחק המרכזי, זה שישודר ביום ראשון בערוץ 10, יהיה הדרבי התל אביבי. המשחק בין מכבי חיפה-לבית"ר יתקיים בשבת, וישודר בצ'רלטון.
איציק זוהר מעצבן אותי, בלתי נסבל ממש. הוא לא מפרשן, הוא פשוט מלווה את קבוצתו לשעבר כאחרון האוהדים... ממש כאילו אנחנו בשידור משחק כדורסל של מכבי ת"א בכדורסל נגד צסק"א אי שם בשנות השבעים... נסחף קצת. יאללה הפועל מלחמה ... !
לאיציק זוהר תמיד יש מגמה מכביסטית וזה מתבטא במיוחד בדרבים. לא נורא, זה לא בלתי נסבל כמו האינטרסים של שלמה.