גם אם כן יהיה לו תפקיד רשמי, אין להם על מה להעניש אותו. על ששר את השירים של אוהדי בית"ר? (לוזון בן....) על שאמר את האמת, שההתאחדות מושחתת? דחילק.
יופי, נגמר עידן הגנבים של צ'רלטון עבורי מעכשיו אפשר לראות את המשחקים (אומנם אחרי שהם נגמרו אבל אפשר פשוט לראות בלי לדעת מה היה במשחק ככה שזה לא ממש משנה) בלי לשלם אגורה לגנבים האלה.
לא יכול להיות שזה רשום על כל המשפחה שלו: לבן שלו יש קבוצה באנגליה, ולפי תקנות פיפ"א אסור לו להחזיק יותר מקבוצה אחת. כמו שהם העמידו את ג'קי לדין, הם ימצאו דרך להעמיד גם את ארקדי, או לתבוע אותו בתביעת לשון הרע.
זה רשום על משפחת גאידמק, לא בן, לא אבא, לא אחות ולא אישה. בית"ר רשומה בהתאחדות כ"בית"ר ירושלים אחזקות בע"מ" והספונסרים שלה הם משפחת גאידמק כשבראשם ארקדי. והם לא יעמידו את ארקדי לדין.
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1221652 איזו כתבה מטופשת... ולפי המחזור ה-8, ק"ש של בן שמעון ממוקמת ראשונה. שיפסיקו כבר עם הספקולציות הפתטיות האלה ובמקום לבכות על פתיחת עונה גרועה יתרכזו בלתת את הכל ולהילחם עד הסוף לצמצום הפעם. האמת שציפיתי לראות משהו בסגנון אצל ONE.. הפתיע אותי לראות שכתבה מחמיאה לחיפה הופיעה דווקא ב'וואלה! ספורט'.
זה משהו ידוע שתמיד קורה התקשורת אוהבת את האנדרדוגים במאבק האליפות ושונאת אליפויות קלות,זה מובן-אבל מצד שני כל הכתבות ללא ההיגיון שנראה שרשם אותם אוהד מתוסכל לא מובנות. הטבלה לא משקרת פה,בית"ר הכי טובה הי ספגה פחות מאיתנו כבשה הרבה יותר מאיתנו וכל הזימזומים והשטויות של התקשורת וחלק מהשחקנים שלנו לגבי זה שהאליפות פתוחה רק מפריעים לנו,השחקנים צריכים להתעסק במשחק הבא ולא בצימוק 7 נקודות מבית"ר.
אני חולק בדבריך , נכון שבית"ר , נכון להיום , הקבוצה הכי טובה בליגה , אבל מה שרשמת , שהשחקנים צריכים להתעסק במשחק הבא ולא בצימוק פער מבית"ר זה לא נכון לדעתי ... המטרה של מכבי חיפה [ יענקלה .. ההנהלה .. רוני לוי והשחקנים ] היא לקחת אליפות ! כמה שזה נשמע תמוה , מוגחך והזוי , זו המטרה ! ולכן שחושבים על המשחק הבא , בתקווה שחיפה תיקח את מלוא הנקודות ככה הפער יצטמצם [ כמובן שזה תלוי בבית"ר ] , אז ככה שהדברים מתקשרים אחד לשני ... אי אפשר לחשוב על המשחק הבא בלי לחשוב גם על צימוק 7 הנקודות מבית"ר , כדורגל משחקים 90 דקות [ + עם תוספת זמן ] נשארו עוד 18 מחזורים , מה שאומר שהדרך עוד ארוכה ... ואפשר לצאת בהצהרות שלחיפה יש מטרה להגיע הכי גבוה ולזכות בכל התארים , היא פתחה את הליגה ממש גרוע , היו כאלה שישר סימנו אותה כאחת הקבוצות שתאבק על ההישארות בליגה , אבל הזעזוע בקבוצה שינה הכל ותראו איפה היא היום , מרחק של 7 נק' מהמקום הראשון ! אני תמיד הייתי נגד התקשורת ואני תמיד אהיה , אבל אני לא רואה בזה כל פסול , תסלחו לי , אבל זו דיעה ספורטיבית ... זה לא יבלבל את השחקנים , הסגל של חיפה מתהפך ממשחק למשחק , ויש את הנוער שלנו שלא מספיק זוכה לדקות משחק : חמד , חנוכה וגיטאאאאאאאא ! וכל אחד יעשה הכל על המגרש בשביל שהמאמן יתרשם , זה נכון בכל קבוצה בארץ ... לא לכל שחקן הולך טוב אבל תמיד יהיו תקוות .. לסיכום - אני מקווה שהאליפות לא תוכתר במחזור ה - 20 , ולא משנה איזו קבוצה , חשוב שיהיה עניין בליגה , מתח ודרמה ... מה שחסר בשנים האחרונות !
לפי דעתי מכבי חיפה דווקא כן רטצה אליפות. מתחילת העונה מדברים על כך גם בתחילת העונה דיברו על כך למרות ההפסדים. זה שהתקשורת אוהבת אנדרדוגים זה ידוע לכולם אבל לפי דעתי למכבי חיפה יש סיכוי לקחת אליפות. צימוק הפער מבית"ר מלחיץ את השחקנים בבית"ר והם משחקים כל משחק בלחץ ובידיעה שאם יפסידו נקודות הפער יצטמק. במידה ומכבי חיפה ממשיכה במומנטום של צימוק הפער הכל יכול לקרות. בית"ר אמנם על הנייר הכי טובה, אבל לפי המשחקים מכבי חיפה טובה יותר.
אין שום סיבה שנתעסק באליפות עד שאנחנו לא באמת מגיעים לפער נורמאלי שאפשר לחשוב עליו וזה פער של 3-4 נקודות,לא יותר. כמו שאנחנו היינו בתקופה לא טובה,בית"ר עכשיו בתקופה לא טובה אבל הם יחזרו לעצמם. דבר שני בדרך כלל שקבוצות מדברות ככה בדרך כלל הן מתעסקות רק בזה ולא במשחק הבא ואז נופלות,זה משהו שקורה לאורך שנים בליגה שלנו וגם השנה שהתחלנו לדבר על צימוק הפער הפסדנו לנתניה.
אנשים תרגעו ותחזרו למציאות ,אתם אומרים אם ואם ואם ,ואולי ואולי, חיפה תקח אליפות. תיראו בית"ר הפסידה כולה משחק אחד מתוך 15 שזה מאזן יוצא מן הכלל, ובינתיים להוציא את סכנין אף אחת מהקבוצות לא הצליחה לעצור את בית"ר במשך 14 מחזורים. נכון שבית"ר לא מציגה יכולת שיא אך תציצו שניה לסטטיסטיקות של חיפה ושל בית"ר העונה, ותבינו שלחיפה יהיה קשה מאוד לקחת מבית"ר את האליפות. מילא אם בית"ר היו מפסידים בכמה משחקים, עוד הייתי מבין, אך לאחר שהם הפסידו רק משחק אחד אתם ככה מתנפלים , זה ממש יומרני.
מה שחסר לחיפה זה להיכנס לאופורייה עכשיו .צריך לחשוב ממשחק למשחק, להיאבק על 3 נקודות כל משחק, ואולי לבסוף שהאפשרות אליפות תיהיה ריאלית, אולי אז היא תוכל לדבר על אפשרות כזו בפה מלא. בית"ר של השנה עם סגל שחקנים טוב במעט מזה של העונה שעברה, מציגה כדורגל טוב במעט מהעונה שעברה ועל אף שהם רחוקים מלהציג כדורגל כמו של סכנין, הם בדרך הנכונה לאליפות. כדורגל יעיל, לא יפה.
זה לא היה צינזור, זאת הייתה תקלה בשידור, שום קשר לצינזור, גם קשה מאוד ואפילו בלתי אפשרי לצנזר בשידור ישיר.
אופירע: "הוא צילצל מטלפון מזוהה" ציבורי.... :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
איציק זוהר הצטרף לצוות של יציע העיתונות... פלט שטויות פה ושם, אבל סך הכל היה שינוי נחמד.בטח יותר טוב משלמה צורף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx