אתה לא היחידי שנמאס לו ממנו. הוא גונח כמו בחורה אחרי דברים יפים, רק תראו את השער של מסי נגד מכסיקו ואת הקול המעצבן שלו. אין לו ידע, כל פעם הוא מתבלבל בשמות לא אוהב אותו בכלל. אתמול ראיתי בוואן באזור של גליצ'ים פרסום ראשון: מזל לרוברטו ועלוית קולאוטי על הולדת בתם הראשונה! חחח היום שראיתי זה כבר השתנה איזה אתר עלוב זה פשוט לא ייאמן.
עכשיו עם הצעד הזה הם מנסים לפתות את הציבור המוחה לרכוש את המשחקים, כאן בצעד הזה של ערוץ הספורט, החלק הבאמת קשה מתחיל.
למה עלוב? תוכנית גאונה...אני לא מאמין שמישהו רואה אותה בשביל לשמוע את הדיעות של שני המומחים שיושבים שם, פשוט לצחוק.
היום הם פשוט עברו כל גבול. שליימה לא מפסיק לצחוק על השייט והאופניים, קופמן לא מפסיק להזכיר לו את הקשר שלו לשום בבית"ר. די. כל כך צפוי.
תוכנית גאונה? כל דבר הם הפכו לבדיחה, ועם פתיחת עונה כזו דיי ברור שהם החליטו השנה ללכת יותר בכיוון ההומור שכלל לא מצחיק, מאשר לתוכנית רצינית. היה קטע שבו הם היו אמורים לדבר על הלגיונרים שלנו, בן חיים ובניון, אה וכמובן גרנט. לבסוף מתוך השתי דקות שניתנו לתוכנית, כל ה2 בוזבזו על מה התפקיד של גרנט בעצם, ואם שלמה מאחל לו בהצלחה או לא. למה לא לדון בהאם ההחלטה של בניון נכונה? אולי בן חיים היה צריך להשאר בבולטון? כלום, נאדה.
תלוי איזה סוג של צחוקים אתה אוהב, אני אוהב את התוכנית הזאת. הייתי שמח אם היו מחזירים גם את הטריבונה עם אבי רצון
הטריבונה חוזרת בצ'רלטון בקרוב מאוד. לפי דעתי, התוכנית הזאת יותר מטומטמת מיציע העיתונות, בעיקר בגלל מי שמנהל אותה.
סתם תוכנית פרובוקטיבית, תת רמה. עדיף בהרבה לצפות במודי בראון, שלא לדבר על אבי מלר. חירבונה? הקשקשן ה"איטלקי" חוזר? פחחחח.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx