אף אחד לא אמר שמכבי חיפה מביאה יותר רייטינג בכללי. הטענה היא לכך שלדעת כמעט כולם פה, משחק של סכנין-חיפה בדוחא גם מעניין יותר וגם יביא יותר רייטינג מאשר משחק כל כך סתמי של בית"ר.
בחירה תמוהה ביותר, לא מובנת לי בכלל. המשחק בדוחא הולך להיות דו-צדדי, התקפי, עם הרבה יצרים (למשל בוזגלו נגד מכבי חיפה), ובני יהודה-בית"ר זה סתם משחק ידוע מראש. בחירה גרועה, מוזרה ושערורייתית.
מכבי חיפה נגד סכנין זה משחק הרבה יותר מעניין. אבל מבחינת רייטינג בית"ר תביא לערוץ 10 הרבה יותר רייטינג, וזה ממש לא משנה מה אתה חושב. בערוץ 10 לא יושבים מפגרים, הם שמו לב לזה שבית"ר מביאה להם 15 אחוז רייטינג וחיפה מביאה להם 13 אחוז רייטינג.
אבל זה כל העניין- כבר לא מדובר במשחק רגיל של חיפה או בית"ר. מדובר במשחק הכי לא מעניין של בית"ר שיכול להיות שלדעתי יכול בהחלט להביא עימו שיא שלילי של אחוז רייטינג נמוך למשחק מרכזי של בית"ר העונה, מהסיבה הפשוטה שלאוהד הכדורגל הממוצע אין שום סיבה לצפות במשחק שכזה. אין משחק שקול, אין יריבות בין שתי הקבוצות, אין אווירה... ההפך הגמור מהמשחק בדוחא. בקיצור, אין שום סיבה לבחור במשחק הזה כמשחק המרכזי. לא הרייטינג ולא שום דבר אחר יעזרו - מדובר בהחלטה לא נכונה של ערוץ 10 לבחירת המשחק המרכזי. אתה אומר שלא יושבים שם מפגרים? הם היו צריכים לחשוב על כל הגורמים לפני שהם מחליטים לשדר משחק כל כך סתמי ב"פריים טיים".
הם כבר ארבע שנים משדרים משחקים. אתה חושב שהם עדיין לא מבינים איזה משחק מביא רייטינג? המשחק של בית"ר נגד אשדוד הביא יותר רייטינג מכל שאר המשחקים שבית"ר לא שיחקה בהם, חוץ מהדרבי של ת"א. גם אני מעדיף שישדרו את סכנין מול חיפה, אבל לערוץ 10 יש שיקולים משלו. ונכון שזה נוח ללבוא אליהם בתלונות, אבל הם לא קנו את המשחקים במליוני דולרים כדי לשדר משחקים מעניינים, הם קנו בשביל להביא רייטינג.
אתה בטוח שגם לפני גאיידמק ערוץ 10 שידר באותה תדירות את ביתר? אה שכחתי רק הקהל של ביתר אם הוא לא במגרש אז הוא רואה את המשחק בטלוויזיה.. את כל האוהדים האחרים לא מעניין המשחק! הם רק בודקים לפעמים "כמה כמה" וכמובן לא "חיים" את המשחק.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_confused.Xxx
http://www.one.co.il/Article/103324 מזל טוב לבירם כיאל על זכייתו בתגלית העונה! לא משנה שעברנו רק סיבוב אחד, העיקר שעשינו כתבה. ושאוהדי מכבי חיפה לא יתפלאו אם בשבועות הקרובים היכולת של כיאל תרד בצורה דרסטית אחרי כל הכתבות שעושים עליו. ולבחור שמעליי, פרס נובל על הבנת הנקרא מגיע לך. כל הכבוד! אם תקרא שוב תבין שלא אמרתי שכל הקהלים האחרים הם כאלה, אלא אמרתי שיש חלקים גדולים מאוד בקהלים מסויימים שהם רדומים. מכבי ת"א הוא קהל רדום, שכשטוב הם יכולים למלא את רמת גן וכשרע הם לא מביאים 2000 אוהדים לבלומפילד. ואותם אלה שבאים לר"ג כשטוב יעדיפו לראות יצפאן מאשר את הקבוצה שלהם (ורואים את זה ברייטינג של המשחקים). גם הקהל שלנו (הפועל ירושלים) מורכב מהרבה מאוד אנשים רדומים שכשטוב אנחנו מצליחים להביא 7000 איש לטדי (במשחק העלייה ללאומית לפני כמה שנים), וכשרע באים לטדי 300 איש. האוהדים של בית"ר, עם כל הצער שבדבר, באים כשטוב ובאים גם כשרע. בתור אחד שמכיר הרבה אוהדים של בית"ר (בכל זאת, אני ירושלמי), לא קרה בשנים האחרונות משחק ליגה בטדי שהגיעו אליו פחות מ-6000 אוהדים, וזה מרשים כשמתייחסים לעובדה שבינואר יש ערבים שמגיעים לאפס מעלות. אפילו אחרי ההפסד שלהם לסכנין 1-4 הם הביאו אלפים. והתמיכה של הקהל באה לידי ביטוי גם ברייטינג. בכל בית שלישי בירושלים רואים את המשחק של בית"ר, זה חלק מהאווירה שיש בעיר. נכון שהם גזענים ואלימים, אבל הם חיים את הקבוצה שלהם הרבה יותר משאר הקהלים בארץ, וצריך לחיות בירושלים כדי להבין את זה.
אני לא קונה את התירוצים שרק אוהדי בית"ר רואים את קבוצתם ורק אוהדי בית"ר יביאו רייטינג. הרי לפני שנתיים מכבי חיפה הייתה הקבוצה הלוהטת של הליגה וכל משחק שלה שודר, איפה היו אז כל אוהדי בית"ר? פתאום לחיפה אין רייטינג? הרי לפי סקר שעשו בתחילת העונה, מכבי חיפה היא הקבוצה האהודה ביותר בארץ ובית"ר רק שלישית (מכבי שנייה).
רשום שהוא נבחר לתגלית הסיבוב, אין עם זה שום בעיה. יש לי הרבה טענות לאתר הזה, אבל הפעם הם בסדר גמור. כל כלי התקשורת בחרו את השחקנים שלהם לסיבוב הראשון, אז הם הוסיפו גם את התגלית. לגבי כל נושא השידורים. בתור אוהד מכבי חיפה אני מקווה שימשיכו לשדר את המשחקים של בית"ר בימי ראשון. ככה הם לא מפריעים לי לראות משחקים מחו"ל בראשון בערב, ואני לא צריך לסבול את השילוב המזעזע של ארבל-זוהר. עדיף "שירים ושערים".
אז אתה רואה שערוץ 10 משדר את בית"ר זה לא יהיה בגלל שיש להם אינטרסים איתם בטוח שהם ירוויחו מהשידור של בית"ר יותר ממה שהם מרויחים מכל מקבוצה. ובקשר לסקר, זה שטויות הסקרים, תיראה לפי כמות האוהדים שמגיעים למגרשים למי יש הכי הרבה קהל, ולבית"ר לפחות לפי זה יש את הקהל הרב ביותר, סקרים זה דבר שיכול להראות נתונים שונים בכל אחד מהם, זה שטויות.
אלי גוטמן: אמרתי להפועל שקודם כל נתחתן, ואם תהיה אהבה נמשיך". עורך דין שיכין את מסמכי הגירושין כבר יש?
בסדר, הם משדרים את המשחק עם הרייטינג הגבוה.. אבל מה קרה שלפני שארקדי בא לא שידרו אותם? ולא, לטדי לא באו גם 2000 אוהדים בתקופות שנלחמו על הירידה(לפני כמה שנים). גם הפועל ת"א הביאו 14 אלף למשחק על השארות בליגה ככה שערוץ 10 לא בוחר את הקבוצות שישודרו בו עפ"י תמיכתו.
אל תדבר שטויות לטדי באו הרבה אוהדים גם לפני ארקדי קח תיראה כתבות ממשחקים של בית"ר עוד לפני תקופת ארקדי: בית"ר נגד בני יהודה במשחק בשנת 2004, 8000 אלף צופים בית"ר מביאה 2500 צופים במשחק גביע הטוטו מול פ"ת בית"ר במשחק ביתי נגד מכבי ת"א, 14 אלף צופים בית"ר במשחק חוץ נגד נצרת עילית מביאה 3500 צופים כל המשחקים האלו היו לפני עידן גאידמק בעונת 2004, בקיצור אם אתה רוצה אני יכול להביא לך עוד אלפי כתבות, אל תדבר סתם אם אתה לא יודע על מה את מדבר.
הייתי רוצה להגיד לך שאתה בדיחה אבל גם זה אתה לא. בית"ר הביאה בעונת הירידה 10000 צופים לראשון ו-2000 מהם נשארו בחוץ ובסוף הבבונים פרצו לאצטדיון בכוח. הם מילאו אצטדיונים. לקריית גת הגיעו 5000. איציק זוהר ביקש מהאוהדים שלא קנו כרטיס מראש לא להגיע כי הוא לא יוכל להיכנס. אני זוכר שבכל ירושלים אנשים היו רודפים אחרי כרטיסים. בכל עונה (גם בעונות של אוחנה, ובכלל בתקופה של פניג'ל) בית"ר גמרה מקום ראשון בכרטיסים בפער של פי 2 מהבאה אחריה. אתה יכול לבדוק את זה. כשהפועל ת"א הייתה בתחתית אבוקסיס קרא לאוהדים לבוא לתמוך, ההנהלה הורידה מחירים ל-10 ש"ח ועדיין בלומפילד לא היה מפוצץ. ואת בית"ר שידרו גם כשגאידמק הפשיסט עדיין לא היה בקבוצה. אם אתה רוצה את יכול לבדוק. תיכנס לוואן או לאחד האתרים של בית"ר ותבדוק. תומר22, בהתחלה היה כתוב תגלית העונה אבל הם שינו את זה.