אבי לוזר בראיון ב-ONE: "אין נבחרת שלא רוצה לשחק מול נבחרת ישראל. כרגע סגור לנו עם רומניה בפברואר, הם בדרג 2, ונבחרת סרביה שנפלה לדרג שלוש בגללנו, אנחנו מדורגים 18 והם 19". כן בגלל זה משחקי הידידות האחרונים של ישראל הם אלה: בלארוס (פעמיים), אוקראינה, סלובניה, ודנמרק. אני לא זוכר מתי ערכנו משחק ידידות עם נבחרת דוגמת גרמניה (אה כן 7:1 ב-2002.) או איטליה. הנבחרות החזקות ששיחקנו נגדם משחק ידידות מאז שגרמניה פירקה אותנו הם: דנמרק, רוסיה, וקרואטיה, זהו. דבר שני, איך הוא דואג להזכיר בכל מקום שהנבחרת מדורגת בדרג ה-2. "ונבחרת סרביה שנפלה לדרג שלוש בגללנו" - לא חמוד, אנחנו בדרג השני בגלל השלג בסרביה. "אנחנו נתמודד מול נבחרות מהדרג הראשון והשני. עם 17 נבחרות שמדורגות מעלינו". שוב פעם, הוא מזכיר את זה. פשוט בנאדם עלוב.
תאר לך מה יקרה אם ישראל תעלה למקום ה-15 בדירוג האירופאי. בכלל הבנאדם לא יישן בלילה. ועכשיו ברצינות- באמת הגיע הזמן שנשחק נגד נבחרת משמעותית. כזאת שנוכל להגיע "וואו" כשיהיה משחק מולה, או שנוכל למלא את אצטדיון ר"ג גם במשחק ידידות. נמאס כבר מהמשחקים האלה נגד נבחרות בינוניות.. אז נכון שמשחקי האימון (גם מבחינה מנטלית- לזרוע ביטחון בשחקנים עם ניצחונות על קבוצות בינוניות) הם חשובים מאוד, אבל עדיין- לא קצת נמאס?!
הסיבה שהוא מהלל את עומר זה שכל אירופה מדברת עלינו עכשיו בזכותו...כן כן אני יודע שזה כואב לקרוא את המילים האלה אבל כל אירופה דיברה בימים בין רוסיה להפסד של אנגליה עלינו רק בזכות עומר אז זה שווה איזה הילול מאבי לוזון לא? בקשר לדבר השני שלך-יש לי הרבה טענות לאבי לוזון כיו"ר התאחדות אבל כל אחד מקודמיו גם בא מקשר מסוים עם קבוצה קודמת( איצ'ה והפועל ת"א) וכל עוד הוא לא נותן הטבות למכבי פ"ת(אני יודע שיהיה לך מה לומר כאן אבל זה כבר שייך לדיון אחר [=) ונשאר רק אוהד זה מקובל ולגטימי כמו כל קודמיו. ועכשיו בוא נמשיך תהשוואה שלך-קודם כל ספור על כף היד שלך בתור אוהד בית"ר כמה בישולים היו לאלברמן אצלנו ואצלכם ביחד ובקשר לטועמה ודוברובין אפשר לומר שהשם של עומר גולן היום כחלוץ טוב ומוביל בכדורגל שלנו זה בזכות התקופה עם שני השחקנים המדהימים האלה. נכון שיצחקי היה מחליף וכינור שני ושלישי לעומת עומר שתמיד חלוץ ראשון אבל לנו היה את גיא לוזון שעשה רק רע לעומר ב2 דברים: דבר ראשון הרבה מאוד משחקים הוא היה שם את עומר קיצוני ימני,מתחת לחלוץ מדי פעם ובמקרים קיצוניים בלם!!!. דבר שני השיטה האיומה של גיא לוזון שכנראה ראית כמו כולם בהפועל ת"א שלוזון משחק בבעט ורוץ ההגנה מעיפה למעלה והחלוצים רודפים אחרי הבלמים בקיצור עומר היה צריך להתמודד עם שיטה שהבלמים שולחים לו כדורים על 70 מטר וחשוב לומר שלמרות זאת הוא הבקיע כמויות יפות. עומר מזמן היה באירופה אם ההנהלה שלנו לא הייתה מבקשת סכומים עצומים שלא שווים אותו ואת יצחקי ביחד וגם בגלל חוסר מזל כמו פציעה של יותר מחצי עונה אחרי שטוטו תמוז נכנס בו עם הברך באחד הדרבים. ודבר אחרון באמת- היום ברבע גמר גביע הטוטו בהפסקה איציק לוזון נכנס לחדר ההלבשה ואמר לאוהד כהן:"אם היית במחצית הזאת שוער בית"ר היית השוער של הנבחרת ב8 שנים הקרובות בטוח". אני מקווה שאחרי שאתה קורא משפט כזה אתה תבין למה יצחקי חלוץ נבחרת ועומר גולן כל פעם מלקק 5-10 דקות ואחרי זה אתה מתפלא על הסטטיסטיקות שלו בנבחרת. מצטער על החפירה ועל התגובה לתגובה אחרי יומיים הייתי מאוד עסוק ביומיים האלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הזיכוי המוחלט של בית"ר אתמול בבית הדין העליון הוכיח מעל ומעבר: התקשורת היא שמאלנית, מזדיינת, ומטומטמת ! ואיפה הם עכשיו? אוכלים את הכובע ! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Many_hats.Xxx
הדבר היחיד שעומר גולן יותר טוב[ובהההררררבבבההה] מברק יצחקי זה בהשפעה על העיתונות שמלקקת לו את הרקטום חזק. עם כל הכבוד עומר גולן כמעט ולא עשה כלום בכדורגל הישראלי,אני שומע סכומים מטורפים של 2 מיליון דולר ואפילו חבר שלי אמר לי היום משהו על 5.2 מיליון דולר,על מה?מה הוא עשה?אתם רוצים להגיד שהוא יותר טוב מברדה?יותר שווה מזנדברג? ברק יצחקי יותר מוכשר ויותר טוב מעומר גולן בלפחות רמה אחת.
קודם כל, אני ממש לא אוהד בית"ר. אני אוהד הפועל ירושלים (האמיתית). גול אחד ב-16 משחקים רשמיים. גול אחד! אחד!!! ואת זה הוא שם בתור חלוץ מטרה. פשוט עלוב. אמנם הוא שם גול מול רוסיה, וזה היה גול שהרבה באירופה דיברו עליו, אבל זה לא הופך אותו לחלוץ טוב כמו שאבי לוזון מהלל אותו. תחשוב רגע, ממוצע של גול ב-16 משחקים. זה אומר שני גולים בעונה בליגת העל. שני גולים בעונה! זה ממוצע של בלם, לא של חלוץ. לגבי לוזון, הוא חתיכת חוצפן. בניגוד לפצ'ה פיצ'ה איצה, לוזון דואג למשפוחה וזה לא סוד. זה שהוא הביע את דעתו בנושא עומר גולן, ואחרי זה אמר שקשטן עדיין לא סגור לקדנציה הבאה, מהווה בעולם הכדורגל רמז ברור וקשטן הבין אותו. חוץ מזה, אתה חושב שפרננדו טורס הוא בן בית אצל יו"ר ההתאחדות הספרדית? או שאנדראה פירלו הוא בן בית אצל יו"ר ההתאחדות האיטלקית? מה זה החרטא הזה? אין לי מושג כמה בישולים יש לאלברמן אבל אני יודע שרוב הזמן של יצחקי בבית"ר הוא שיחק בתחתית, ליד תורג'מן, פדידה, מליחי ועוד כמה ליצנים וליד ברוכיאן, מליקסון ובן שושן שעדיין היו חסרי ניסיון. עומר גולן שיחק רוב הזמן בצמרת הגבוהה ליד שחקנים מצויינים כמו טועמה, דוברובין, אלברמן ופטריק סופו. עזוב חארטות, ברק יצחקי היה עד השנה האחרונה שחקן מחליף, שלא לדבר על השנתיים עם נמני שלקח על עצמו הכל, ואף שחקן צעיר לא בא לידי ביטוי לידו. עומר גולן כבר כמה שנים שחקן מוביל במכבי פ"ת. לעומר גולן היה את גיא לוזון, לברק יצחקי היה את אלי אוחנה. שניהם לא מציאה גדולה. 5 שנים עומר גולן מפציץ, ועדיין לא הגיעה הצעה רשמית אחת. ליצחקי הגיעה הצעה מגנק וברוז'. איציק לוזון אמר. פשששששש. הוגה הדעות הדגול. אם הוא אמר כנראה שהוא יודע. אגב, גם קורנפיין לא הוזמן לנבחרת למרות שהיה השוער הכי טוב בליגה במשך שנים. לסיכום, עומר גולן שחקן גרוע שידשדש עוד כמה שנים. ברק יצחקי יהיה שחקן ענק, וכל עקב שלו שווה את הגולים המסכנים של עומר גולן.
אתה לא צריך ללכת רחוק בשביל לדעת שיצחקי טוב יותר, יצחקי שחקן שנמצא לפי דעתי היום בכושר הטוב ביותר בליגה, הוא שחקן שיכול להגיע לרמות בהרבה יותר גבוהות מעומר גולן שרק לאחר השער שלו ברוסיה מתחילים להלל אותו ולשבח אותו. יצחקי זה חלוץ של תאכלס של עבודה קשה לאורך עונה שלמה, לעומת גולן שנותן שני משחקים ונעלם אח"כ לכל העונה. תיראו אני בכלל לא מבין מה אני מסביר לכם, יצחקי מקבל את הקרדיט מהמאמן הכי טוב בישראל, אז מי אני שאני יסביר לכם מי יותר טוב ויעיל להרכב , זה עובדה.
יצחקי לא בכושר שיא כבר חמישה משחקים, אם הוא היה בכושר בית"ר הייתה כובשת הרבה יותר. אבל בעניין הזה זה בא לטובת יצחקי, גם כשהוא לא בכושר בחצי מכמות המשחקים יש לו 3 שערים ושלושה בישולים בזמן שלעומר גולן יש ארבעה גולים והוא נמצא בכושר מצויין לדבריו. זה בעצם מסכם הכל.
יום חג לכדורגל הישראלי. יום בו הדמוקרטיה, חופש הביטוי וההגיון הבריא ניצחו את התקשורת השמאלנית. עם כל השנאה האין סופית שלי לקהל של בית"ר ירושלים, אי אפשר להאשים אותם בקטע הזה על כלום.
עומר גולן הוא שחקן שיש לו רק נתונים פיזיים. ובתקשורת שלנו אוהבים שחקנים בינוניים עם נתונים פיזיים (סטייל יניב קטן, לדוגמא..) אחח, רק אם ברק יצחקי היה אוכל יותר כשהיה קטן...
ביום שליצחקי יהיה רבע ממה שהיה למראדונה ברגליים, מצדי שהיה מוסיף עוד איזה 10 קילו, אבל יצחקי זה לא מראדונה.