יש אינטרנט ואם זה אנחנו נחייה ושכל ראשי הערוצים החדשים יזכו לחיים קצרים ומוות באיסורים. שהכסף שהם מקבלים מהלקוחות הפראיירים שמשלמים שילך להם לתרופות בעיקר. את כל משחקי בית"ר באירופה אני מאמין שיהיה אפשר לראות דרך האינטרנט בלינקים, נכון זה קצת פחות נוח אבל אין מה לעשות, אסור להיכנע לגנבים.
חבל שאי אפשר להוריד מהאינטרנט גם דלק, לחם, בשר, או להדפיס דולרים. להוריד הכל באימיול - אסור להיכנע לגנבים! כל הזמרים והלהקות כבר עובדים ויוצרים בשבילנו בחינם, אז שהכל יהיה בחינם. תחי המיקלדת! ( אוף, למה היא עולה כסף...אולי נרים אותה מאופיס דיפו? )
זה לא יקרה, לצערי יש הרבה מאוד צרכנים פראיירים שישלמו על שני הערוצים החדשים ערוץ הספורט לא יוריד אותם והם עובדה מוגמרת לחלוטין אפשר לנסות למצוא את השידור באינטרנט, אבל איך שלא מסתכלים על זה האיכות מזוויעה בצורה בלתי נסבלת אי אפשר להשוות צפייה במשחק דרך המערכת קולנוע הביתית עם הרמקולי סראונד, הטושיבה 42 אינצ' והישיבה הנוחה על הכורסה לישיבה על הכיסא הלא נוח מול המסך הקטן תוך כדי מאמץ להתמודד עם טשטוש רב וניתוקים פתאומיים כשברקע מדבר פרשן סיני משוגע או איזה פרשן בריטי שלמען ההרגשה האישית עדיף להשתיק
באמת חוצפה איכות השידורים הנמוכה באינטרנט , צריך לפתוח במחאה לשיפור מהירות ההורדה של האימיול, לדרוש שהתוכנות יגיעו כבר מפוצחות ולא נצטרך לרוץ אחרי קראקים, וצריך גם לדרוש מסך מחשב 22 אינץ' , כיסא מנהלים מעור , מכונת פופקורן, ומכונת אספרסו, ושהכל יהיה ניתן להורדה. לא להיכנע לגנבים, ולא לשלם!
מה נהיה פה תגידו לי אהה מה נהיה אמרו פתחו ערוץ של אקסטרות אמרתי בסדר מי שמעניין אותו ליגה הולנדית היום זה ככה כבר בכל העולם יש הרבה שידורים הרבה ערוצים אבל הם לא מתביישים להגיד שזה לאינטרסים של הציבור ושהערוץ של ביתר יהיה בסוף בספורט 5 לייב תראו אם הערוץ הזה באמת היה משדר אקסטרות כמו שצריך אז אף אחד פה לא היה עושה מחאות כי ליגה הולנדית ועוד שידורים של קרבות תחתית מהגרמנית מהספרדית ומהפורטוגלית או עוד שידורים ביורו ויכול להיות שהייתי מזמין מנסה לאיזה חודש לראות איך זה אבל דווקא בגלל שביתר משודרת שם לא בא לי להזמין איפה הבושה וגם עוד משהו מה נהיה במדינה הזאת בגלל אינטרסים של חברות אחרות אנחנו באמת משלמים יותר עכשיו הלקוח הישראלי לא ידע מה לעשות מי שמאוד אוהב את הליגה הישראלית שלנו ואת האנגלית שלדעתי היא הכי טובה בעולם ומי שאוהב יותר את הספרדיות והגרמניות ואת הצוות של ספורט 5 שלדעתי הוא הכי טוב אז מה נהיה פה בשביל לראות את כל הליגות צריכים לשלם 100 שקל בחודש לא היה אפשר לעשות הכל בעוד שתי ערוצים אם ספורט 5 היה רוצה באמת שלא היה חסר מקום לשדר ב4 ערוצים את כל הליגות גם את הישראלית והאנגלית אבל בגלל שעוד חברה כמו צרלטון רוצה גם כסף אז פותחים עוד ערוצים של 50 שקל בחודש
תכלס כן ואם אפשר לייבא גם איזה אוקראינית בחינם אז למה לא?תקדים מכה,כי אם הם היו יכולים לעשות את זה לך הם היו עושים.
לעוד מישהו נמאס מהשידור של עמיחי שפיגלר במשחק של שטוטגרט - באיירן? כי תהיתי אם זה מתאים לפה...זה כבר נמאס עד כמה שהוא יכול לגמור על ריברי בכל נגיעה שלו בכדור ולצעוק זה הרכש הגדול ביותר העונה, זה הכוכב הבלתי מעורער של באיירן, ריברי הוא המלך...מספיק כבר
איזה כיף - ספורט 5 "חי" וספורט 5 "זהב" מעכשיו גם בהוט. ומה זה אומר? שנגמרה החשאיות. מעכשיו מותר לגלות במהדורות חדשות הספורט שיש שידורים ב"חי". איך אתמול הם הצהירו מדושני עונג: "בית"ר י-ם בספורט 5+ "חי"(פתוח לכולם - כאילו לא צריכים לשלם) גם ב"חם" וגם ב"כן". נגמרה החשאיות. הערוץ, שהיה במחתרת עד עתה, סוף סוף יצא מהארון. תמשיכו לרמות את הציבור... ביזיון.
אני צריך להזמין את הערוץ הזה כדי לראות.. ובטח שאבא שלי לא ישלם בשביל ערוץ זר בטח שלא לערוץ שהוא שונא את השפה שלו