כתב ערוץ הספורט לשעבר, משה גוזגל, חתם באתר ONE. גורמים באתר גילו כי גוזגל יופקד על כל תחום הווידאו באתר, העומד בפני שדרוג מהותי. הפרויקט הראשון שלו יהיה מהדורת חדשות מלאה אשר אמורה לעלות בקרוב ולנסות להתחרות ב"חדשות הספורט" של ערוץ הספורט. בשלב מאוחר יותר, ייתכן כי המהדורה תעבור לשידור טלוויזיוני בערוצי הספורט של צ'רלטון.
איכס, איכס, איכס. אני מתפלא איך אנשי מקצוע איכותים כמו יופ ציוני שגם עברה לא מזמן לוואן ומשה גוזגל, מעדיפים ללכת לאופירע.
מסתבר שהם לא כאלה איכותיים כמו שחשבת. ועל מעללי יופ ציוני יש סיפורי אלף לילה ולילה, היא כנראה "איכותית" בעוד כמה מובנים.
גוזגל עזב את ערוץ הספורט באופן רשמי בסוף יולי לאחר שתפקד כתחקירן וככתב בכיר שסיקר את נבחרת ישראל וההתאחדות לכדורגל במשך שלוש שנים. הסיבה העיקרית להחלטה, כך טענו בערוץ, היא תחושה של מיצוי הדדי בקרב שני הצדדים ורצונו של גוזגל להתפתח ולהתנסות בתחומים חדשים. אני מתאר לעצמי שגם הגירעון הגדול בו ערוץ הספורט נמצא, לא תרם להשארתו.
כנראה שאתה יודע דברים שאני לא יודע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx וכן, זה ההסבר היחיד למעבר לוואן.
חיפה מול הפועל ביום שבת. בית"ר מול נתניה ביום ראשון ערוץ 10, ועל מה בדיוק מגיע לכם שישדרו אתכם, המשחק של בית"ר ביום ראשון ישודר מכמה סיבות: * בית"ר ונתניה הם המובילות של הליגה,הוא הכי מעניין מבחינת מצב הליגה. * המשחק הזה ככל הניראה יביא הכי הרבה רייטינג.
גזגל איכותי? רכלן בשקל. כל מה שהוא עושה בערוץ הספורט זה לחשוף "שערוריות" ו"סקופים", מינוי מושלם עבור אופירה.
מבחינת הרייטינג? ממש לא. בוא נעשה ככה,כמה אוהדים יש יותר? מכבי נתניה+בית"ר ירושלים? או הפועל ת"א+מכבי חיפה? אם כל הכבוד,כמות אוהדי נתניה שיראו את המשחק בטלויזיה לא ממש יוסיפו לרייטינג,ואוהדי ביתר יוסיפו המון. אבל אם כל הכבוד לכמות אוהדי בית"ר,כמות אוהדי חיפה והפועל ת"א ביחד עולה על הכמות של אוהדי ביתר בהרבה... גם שנתניה שניה ואתם ראשונים ,חיפה מול הפועל זה משחק יותר אטרקטיבי
עניין הרייטינג זה שטויות, אין הבדל אם תשדר את ביתר-נתניה או חיפה-הפועל, אותה כמות של צופים פחות או יותר כי שני המשחקים מעניינים, אם לא היה עניין במשחק של חיפה-הפועל מילא. הסיבה שביתר משודר בראשון זה באמת בגלל ששתי הקבוצות בצמרת.