המשחק הכי מעניין המחזור זה סכנין מול הפועל ת"א וביחד איתו מכבי מול נתניה, בכל אחד יש סיבה אחרת לשדר אותו, בחרו בסופו של דבר במכבי נגד נתניה, יותר מלגיטימי.
לפי הפעם הראשונה שראיתי אותו הוא דווקא נכנס טוב לתוכנית, אגרסיבי מאוד, צועק הרבה על סתם. אולי חיבור מוצלח?
וואי צורף הזה חתיכת מטומטמם,לידו שלמה שרף הוא דוקטור לכימיה. באמת יהיה להם קשה למצוא מישהו יותר גרוע ממנו.
בדיוק אתמול ראיתי בערוץ חמש גולד (הודות ליס הוא פתוח) תוכנית עם עופר שלח ועוד איזו מישהי על שנת 1977 (מרתק), והטמבל הזה היה אחד האורחים שם. האיש הזה שכונתי יותר מהכלאה בין אבי לוזון, שטרן חלובה וגברי לוי.
תראה עדיין צריך להיות מינימום איי קיו שם וצורף לא עובר רף שהוא במילא כמעט בתחתית. גם הצרחות והשכונה ביציע זה נחמד כשזה באמת על משהו,צורף סתם צווח,הוא יכל לשים לעצמו טיימר על כל 3 דקות ולצרוח מילה לא קשורה וזה היה עושה את אותו האפקט. השטויות שהוא דיבר שם ביזו את האינטילגנציה של ילד בן 5 שדופק כל היום את הראש בקיר.
הם מבינים משהו,מדי פעם הם גם אומרים דברים נכונים. אני פחדתי עוד מעט שהצורף הזה יגיד שהוא לא מבסוט משפיגל כי הוא לא שם את רביבו בהרכב של מכבי חיפה,הבנאדם לא מבין כלום.
תעשו לי טובה.. מתאים? הוא אמר על קטש "תראה איך הוא נראה תראה איך הוא מדבר" כסיבה ללמה קטש לא צריך לאמן את מכבי ת"א. גם איך שהוא שיחק אותה מעוצבן כשרסקין אמר "איש גדול לענפים קטנים", זה כבר הוציא את כל החשק להמשיך לצפות. שנאתי אותו עוד מהשידורים בווימבלדון ויש גבול לכמה טימטום צריך להיות בתוכנית הזאת.
בדיוק..בגלל שקטש מדבר באדישות[יש לו טון דיבור כזה] אז הוא לא יכול להיות מאמן טוב??? גם אם הייתי מחפש סיבה יותר מטומטמת מזאת לא הייתי מוצא.