דיון התקשורת הרשמי לעונת 07\08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏6/7/07.

1. בית"רי מלידה Member

2. Fabio Junior Member

חחחח
    חחח יעקוב בוזגלו הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    (לא שהסבא של הילד בן ה-10 המסכן הזה היה אחלה, זוכרים?)

3. Football God Member

בתור הכרות עם דני עציוני,המאמן של הבן שלו,אני חייב להגיד שהבן אדם הזה זבל,והוא מסוגל לדפוק את הבן של ברקו רק בגלל שהוא בנו.ואני לא חסיד גדול של ברקוביץ,זו האמת פשוט.

4. Don Joan Roman Member

נכון, אצל עציוני משחק מי שהוא מחבב אותו לא בהכרח מי שטוב.

5. הרצליה Member

הפסדנו ברקוביץ' בקבוצה בעוד 10 שנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx.

6. לא מצאתי כינוי Member

יש מצב לא רע שהפסדתם סוג של ניר ולאו דווקא סוג ש אייל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/10/07
  7. Fabio Junior Member

חחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ו-Football God, ו- Boateng, מאיפה אתה מכירים את עציוני?

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא רק שהשידורים של ערוץ 1 ביזיוניים יותר ויותר, בזמן האחרון נשמע שהפלאפון של אחד מהשניים (ויץ ונוימן) מצלצל באמצע השידור. הם כל כך מבוקשים?

9. Becks Member

אני זוכר ששמעתי את הצלצולים שלהם הרבה פעמים במשחק נגד אנגליה.

10. Football God Member

מכיר,תאמין לי מכיר.

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

היום בשעה 21:00 בערוץ 10, הסרט "אני אוהב אותך בית"ר".

12. Dimitar Berbatov Member

יצא לי לשמוע עכשיו את ברקוביץ' מגיב למה שקרה עם עציוני, ואתם יודעים מה? אפשר להבין אותו.
    לא חס וחלילה שאני בעד האלימות שהיתה כלפי עציוני הקללות (ברקוביץ' חייב לשלוט על עצמו, למרות שלחנך אותו בכזה גיל זה בלתי אפשרי), אבל מה שעציוני עשה לבן שלו היה מגעיל. וגם מה שאמרו כאן מספרים משתמשים וגם ההורים של הילדים בקבוצת הנוער, רק מחזק את הדעה שלי על עציוני.

13. a.m Member

אין כבר מה להוסיף על הרומן של ערוץ 10 עם ביתר ירושלים

14. Don Joan Roman Member

תראה את הסרט, ותגיד לי אם זה רומן מוצלח, הסרט הזה הולך להוציא את אוהדי בית"R לא טוב בכלל וזה בלשון המעטה.

ד"א אם יש קבוצה שצריך ואפשר לעשות עליה סרט בליגה הזו היא בית"ר ירושלים, הקבוצה הכי אמוציונאלית במדינה בכל הזמנים, אז נכון אין לנו עשר אליפויות כמו למכבי חיפה ולא 20 גביעים כמו למכבי ת"א, אין לנו גם הישגים נאים באירופה כמו להפועל ת"א אבל אנחנו הקבוצה היחידה ואני מדגיש היחידה שעמדה בפניי קשיים מאוד אבל מאוד גדולים, אם זה משברים כלכליים, אם זה ירידות ליגה, אם זה הגליה למקום אחר, אם זה סכנות פירוק, אם זה אכזבות, הכל הקבוצה הזאת עברה ועדיין היא איתנה על הרגליים, ולא רק שהיא איתנה על הרגליים היא גם נמצאת בטופ של הטופ ולא משנה מה יקרה וקרה בעבר, זה דבר פשוט מדהים, אתה לא תבין אותי ותזלזל במה שאני אומר, אבל רק תקרא בזמנך הפנוי את הספר "אני אוהב אותך בית"ר" שנמצא בכל חנויות הספרים בארץ ותבין עד כמה הקבוצה הזאת יצרית, רגשית, אמוציונאלית, מדהימה וכן אני יודע שאתה אוהד מכבי חיפה אבל הספר הזה הוא פשוט יצירת מופת שרצויה בכל בית שנושם ואוהב כדורגל.

15. Emil Member

הקבוצה היחידה שעמדה בפני משברים? .... ...

הקבוצה היחידה בישראל שלא ירדה ליגה היא מכבי ת"א, מה שאומר שכל קבוצה אחרת דווקא כן עמדה בפני משברים כגון ירידת ליגות.
    הפועל ת"א לא עמדה בפני משבר כלכלי? להזכיר לך מה היה לפני קבוצת הניהול?
    מכבי ת"א לא עומדת היום במשבר כלכלי? אמנם, עדיין לא פירוק, אבל סבלנות
    נכון להיום, בית"ר בטופ. אבל כמו שבעצמך אמרת, המועדון עבר תהפוכות, ומן הסתם עוד יעבור תהפוכות. אולי הוא לא תמיד יהיה שם.

כל מועדון כדורגל באשר הוא, אם זה בית"ר ירושלים ואם זה סקאנת'ורפ ואם זה פ.צ. שנגחאי יוצר אצל האוהד שלו אמוציות מטורפות. אני יכול להבטיח לך שבכל יציע, בכל מועדון, בכל מדינה, הטירוף בגול הוא אותו טירוף והכאב בהפסד הוא אותו כאב.

סרט מרגש אפשר לעשות על כל מועדון. למשל, בית שאן סרט מלחמה, היה סרט מצויין בכל מה שקשור להצגת האנשים ברחוב והקהל.

כן, הוא כן מבין על מה אתה מדבר. וגם אני מבין. וגם כל אוהד אחר מבין. אוהד הוא אוהד הוא אוהד. צבע החולצה, שם העיר וגודל האיצטדיון - משני לחלוטין. אתה חושב שאתה עצוב יותר כשבית"ר מפסידה מאשר אני עצוב כשמכבי מפסידה? נראה לך שכשבית"ר כובשת גול, הטירוף שלך גדול משלי כאשר מכבי מבקיעה? ... באמת? ...
    אל תנכס את חדוות הכדורגל והטירוף ביציעים לקבוצה שלך ושלך בלבד. זה מעט יומרני...

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/07