דיון התקשורת הרשמי לעונת 07\08

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by John Barnes, Jul 6, 2007.

1. Barrel Roll Member

לא יודע. מה זה לא רוצים לקחת סיכון על הנבחרת? למה לאן הגענו? אנחנו לא נגיע לשום מקום גם בעוד 40 שנה. אז מה זה משנה? מצידי תנו גם לדודו טופז לאמן, העיקר שנתקדם איכשהוא.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי אמר שנתקדם?אולי בעצם ברקו-ביץ' מאמן גרוע?אולי הוא בעצם רק יהרוס לשחקנים?אולי אין לו שמץ
    של מושג בטקטיקה?אתם לא לוקחים את האפשרות שהוא מאמן גרוע ובשביל לראות אם הוא מאמן
    גרוע הוא קודם צריך לאמן קבוצות ורק אחר כך לאמן את העתיד של נבחרת ישראל.

אתם חושבים שכאילו כל שחקן שהיה גדול ב-100 אחוז נהיה מאמן גדול,אז זה לא ככה,נכון שהרבה
    שחקנים גדולים נהיים מאמנים וחלקם אפילו טובים אבל זה לא ב-100 אחוז ובגלל זה קודם צריך לראות
    איך הם מאמנים לפני שמביאים אותם לנבחרת.

בקשרים טובים אתה בטח מתכוון לריב שלו עם לוני הרציקוביץ על גניבת שחקנים,לזה שיעקב שחר
    לא מוכן לשמוע על זה שברקו-ביץ' יחזור לחיפה או לזה שלוזון,זוארץ וחזי מגן לא רוצים שום קשר מקצועי
    אליו בגלל שהוא כרגיל ניסה לגנוב להם שחקנים,יש לו קשרים טובים בכדורגל כמו שלבן לאדן יש קשרים
    טובים עם תושבי ישראל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

זיו ושלך?

ד"א אני כל הזמן שומע שברקו-ביץ' אומר אסור לקצר בתהליכים של הכדורגל,צריך להשקיע בנוער,אסור
    לקצר בתהליכים וכו..אבל לעשות קורס מזורז..זה לא נקרא קיצור תהליכים????

אז יאללה בו נשים קוף בתור מאמן,במילא לא נגיע עוד 40 שנה לשום מקום אבל יהיה לנו גימיק מצחיק
    רצח וכולם ידעו מי זאת ישראל..נו באמת...אם אתה רוצה להיות מקצועי ולהגיע אי פעם למשהו אתה צריך
    להביא אנשים מקצועיים וקשטן,לוי או סיני[טוב בעצם סיני לא] הם אנשי מקצוע שעברו ועשו קצת בכדורגל
    הישראלי והכוונה מבחינת אימון ולא מבחינת לתפוס לאיציק זוהר בזין או לריב עם מנג'רים באי הבריטי.

3. Don Joan Roman Member

קודם כל הבהרה: אני לא אמרתי שברקוביץ' צריך להיות מאמן הנבחרת כבר עכשיו, אני אמרתי שלטעמי ברקוביץ' הוא איש עם צורת משחק שתגרום לי להינות מהנבחרת.

דבר שני וזה אלייך זיו - מי אמר שברקוביץ' לא מבין את המשחק? מאיפה אתה יודע שהוא לא מבין את המשחק? על סמך מה אתה אומר את זה?

מה זה קשור? מתי ברקוביץ' אמר "טקטיקה שמקטיקה"? מתי הוא אמר שעמידה טאקטית על המגרש היא לא חשובה? מעולם, אלי אוחנה הוא מאמן חאפר, מאמן שמחפף כל הזמן כי ככה הוא היה כשחקן הוא תמיד חיפף, אף פעם לא נתן את ה-100 אחוז באימונים, בכדורגל החוצפה שלו, והאיכויות שלו ככדורגלן והאינטילגנציית משחק שלו הפכו אותו לאחד מהגדוליםב כל הזמנים אבל עובדה שכמאמן זה לא אותו הדבר, יש לוס גל נהדר בכפ"ס, סגל שמתאים למקומות 5-8 והוא מסיים איתו 9 ולמה? בגלל ה"טקטיקה שמקטיקה" ותשאל את אוהדי כפ"ס אם לדעתם אוחנה ראוי לאמן את הנבחרת, נראה מה יגידו לך.
    ברקוביץ' עדיין לא אימן אפילו משחק אחד, עדיין לא שטח את פילוספיית המשחק המלאה שלו(מלבד זה שהוא אמר שהוא דוגל בכדורגל התקפי וגם אני דוגל בכך) אז איך אתה משווה לי אותו לאלי אוחנה שמאמן כבר 6 שנים ושטח את פילוספיית המשחק שלו לעיני כל.

אני לא ראיתי טעם כ"כ גדול בזה שבאנו ופחדנו מנבחרת אנגליה כאילו הם 11 אריות טורפות אדם וקיבלנוש ם בראש בלי כבוד, בלי שיטה, בלי דרך, בלי צורה, עם חלחלה עמוקה וזילזול אדיר מצד האנגלים, אם היית תוקף יותר אולי היית מפסיד 3:0 ויכול להיות שגם 4:0 אבל לפחות היית רואה נבחרת שמנסה ליזום, שמנסה לנצח.

אז בשיטה שלך: בוא נפרק את הנבחרת ככה לא נראה עוד בזיונות כאלה.

Last edited by a moderator: Sep 12, 2007
  4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר שאמרתי את זה,הכוונה שאתה לא יודע עדיין אם הוא מבין או לא..
    כל מה שאתה יודע שהוא היה שחקן טוב,יש לו פה גדול והוא אוהב לדבר על זה שצריך
    לשחק התקפי והוא היה בחו"ל הרבה זמן..זהו.

5. Don Joan Roman Member

וכל זה לא פוסל אותו מלהיות מאמן נבחרת, להפך, זה דווקא ממריץ יותר כי לדעתי חסר לנו פה מאמן פלפל שיכניס בשחקנים קצת ביטחון ואמונה בעצמם.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבבה,אבל קודם כל שיאמן כמה קבוצות בהצלחה,שילמד קצת..
    אי אפשר ישר בלי שהוא עשה כלום לשים אותו מאמן של שום נבחרת.

7. Don Joan Roman Member

שלא יאמן קבוצות עדיף לו וגם לנו, מה שכן לטעמי צריך לתת לו תפקיד כעוזר מאמן של קשטן בינתיים, אח"כ עוזר מאמן של המאמן הבא ומאמן הנבחרת הצעירה ואח"כ אולי גם בבוגרת.

ולזרוק את משה סיני קיבינימאט.

8. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

כמובן שההרכב שקשטן העלה הוא פחדני ומטומטם,אבל עדיין ג'רארד, אואן, טרי, פרדיננד, ריצ'ארדס, ג'ו קול, ורייט פיליפס, עולים על כל שחקן שדה של ישראל, (חוץ מבניון שלא נופל מפיליפס ביכולת). כמובן שהיה אפשר לשנות את המערך של ישראל ואת השחקנים שפתחו בהרכב (באדיר, קטן, טל), אבל מה יתן לך לבעוט 2-3 בעיטות לשער (כבוד?) בכל מקרה לא היינו יוצאים משם שלמים.

אל תגזים לא אמרתי לפרק, פשוט מהעצבן לחשוב שיכלנו להוציא משהו בוומבלי, למרות "החיסורים שלהם", ההרכב שלהם עולה בכמה דרגות על שלנו. התקשורת לדעתי אשמה פה בענק, לפני המשחק הם טענו שאפשר לעשות משהו ואולי אף לנצח, אבל אחרי ההפסד הם האשימו את קשטן והשחקנים, ואף מילה על הדיבורים שלהם לפני המשחק.

אורן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

9. Don Joan Roman Member

על זה אני חושב שכולנו כאן מסכימים.

זה לא אומר שאנחנו צריכים לפחד מהם ולהתרפס בפניהם כי אז הם יזהו את החולשה הזאת שלנו ויזיינו אותנו (זה גם מה שהם עשו), אסור לך לשדר חולשה נגד אף אחד, במיוחד לא נגד נבחרת חזקות ממך כי הן יודעות לזהות את זה וכשהן מזהות את זה(בד"כ בסביבות הדקה ה-25-30) אתה יוצא מושפל.

ייתן לי לראות שהנבחרת מנסה לשחק כדורגל, מנסה ליזום, אני אף פעם לא אכעס על שחקן וקבוצה שמנסות לשחק וליזום גם אם הן נחותות, אני אכעס על כאלה שלא מנסים אפילו, זה משפיל אותי שאנשים שמייצגים אותי נראים כחבורת חסרי יכולת.

לא אמרת לפרק, אתה אמרת שאין לנו בכלל סיכוי מולם ושמול כל נבחרת שעדיפה עלינו אנחנו צריכים להגיד תודה אם ירחמו עלינו וניצא בתיקו בעור ושן, אז אם אין לנו סיכוי לנצח ולהפתיע עדיף כבר לפרק את הנבחרת, ככה נמנע אכזבות.

בד"כ אלו שמצליחים הם אלו שמעיזים, שמהמרים ואל אלו שנכנעים בטרם עת.

10. Dimitar Berbatov Member

כן, בטח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    כולנו ראינו בוומבלי שבניון לא נפל משוני רייט פיליפס.

Last edited by a moderator: Sep 12, 2007
  11. Don Joan Roman Member

אל תשווה, את פיליפס האנגלים בידו בכמעט כל מצב מול יואב זיו או שחקן אחר לבד, וזה ברור שפיליפס יותר מהיר וחזק מכל אחד ואחד מהשחקנים שלנו.

אצלנו אפילו לא ניסו להניע כדור ולגרום ליוסי להגיע למצבים של אחד על אחד או מצבים קרובים לשער כדי שיוכל לעשות משהו.

12. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אה באמת, תחליף בין בניון שישחק באנגליה ואת פיליפס שישחק בישראל ונראה מי יצליח ליצור יותר הזדמנויות, ויהיה יותר פעיל. גם שחקן אפור יכול להתבלט בהרכב של כוכבים (לא שאני אומר שפיליפס שחקן אפור). וגם חוכמה לעבור שחקן איטי (ביחס לפיליפס) כמו זיו, ושחקנים נטולי יכולת כמו בנאדו.

זה מה שיש מה לעשות. חוץ מ-2-4 שחקנים הנבחרת כולה לא שווה כלום. ככה זה ששמים שחקנים חסרי יכולת כמו בנאדו וקטן מול שחקנים כדוגמת ג'רארד, פיליפס וטרי.

להפתיע תמיד אפשר להפתיע, אבל זה יקרה גג פעמיים ב-10 משחקים. אפשר לעשות תוצאות מצויינות כמו תיקו ברוסיה/אירלנד/שוויץ/וצרפת, אבל זה תלוי בהרבה דברים, ומה לעשות שביום שבת אנגליה באו עם הגב לקיר כמו שלא באו כבר הרבה זמן, וזה הספיק להם לניצחון 0:3. יש הרבה סיבות להפסד: מערך/בחירת שחקני הרכב/דיבורים לפני משחק (דוגמת עידן טל)/וומבלי/אנגליה היו חייבים לנצח, בעוד תיקו ישראלי היה נחשב לנס ובטח שיש עוד. זה תהליך ארוך עד שנוכל לבוא בגאווה לכל משחק, זה גם מנטליות, וצריך להתחיל לעבוד עוד מגיל 0 על הדברים האלה, אבל בישראל זה כמעט בלתי אפשר.

13. King Kenny Member

אם בניון היה אנגלי אז במקרה הממש טוב הוא היה על הספסל של אנגליה, וזה במקרה הממש טוב.

14. Don Joan Roman Member

מה הקשר בין מה שאמרתי לבין התשובה שלך?
    אתה בעצם נותן לי פה עוד לגיטימציה לומר את מה שאני אומר כי אם היינו משחקים 4:4:2 עם אלברמן וטוטו במקום קטן ובנאדו היינו מצליחים יותר מול האנגלים כי אז היינו משחקים יותר התקפי, עם יותר אמונה ובעיקר עם יכולת להחזיק בכדור יותר משלוש שניות ונראים יותר טוב כתוצאה מכך.

אם לא נעז וננסה לשחק כדורגל לא נפתיע אפילו פעם אחת ב-50 הופעות, ובשבילי תיקו מול שוויץ בבית ובחוץ זו לא הפתעה וגם לא תיקו בבית מול נבחרת מפורקת מנטאלית כמו צרפת, בטח שלא להפסיד 3:0 לאנגליה ללא תנאי.

הסיבה העיקרית זו ההתרפסות בפניי האנגלים והמחשבה שאנחנו אל יכולים להפתיע ביותר מתיקו ולכן נעשה בונקר ונפחד מהם, אם לכולם היו את הביצים של עידן טל וכולם היו מאמיניםב עצמם כמו שטל אמר אז הבנחרת הייתה נראית הרבה יותר טוב, אתה ידוע את השחקנים האנגלים לא ממש מפריע מה שחקן ישראלי אומר וזו ממש לא אחת מהסיבות לכך שהפסדנו, הסיבה העיקרית היא שלא העזנו וגם לא ידענו איך להגן מול הנבחרת האנגלית שכבשה שער וגמרה את המשחק שיכל גם להיגמר ב11:0 לנבחרת אנגליה אם היא לא הייתה מרחמת עלינו.

אתה לא יכול להתלונן על המנטליות של השחקן הישראלי כשאתה נמצא בדיוק כמוהו באותו ראש.
    אתה לא חושב שאפשר לנצח באנגליה וגם הוא לא חושב שאפשר לנצח באנגליה אז ככה זה נראה 3:0 ללא תנאי וללא שום התקפה אחת לרפואה שלא נדבר על בעיטה למסגרת.

15. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

כי כשאתה שם שחקנים כמו קטן, בנאדו ובאדיר בהרכב, מה אתה מצפה מהם, שיעשו איזה מהלך? שיעצרו את ג'רארד?
    בטוח שהיינו מצליחים יותר עם 2:4:4 ועם הרכב אחר, אבל מה שהיה היה מה לעשות. קשטן בא במטרה להוציא תיקו 0 ולהתבנקר כל המשחק, ולאלהוציא הפתעה.

שאמרתי שעשינו תוצאות טובות, כאשר הוצאנו תיקו עם הקבוצות מולם שיחקנו, התכוונתי כמובן למשחקי חוץ ולא למשחקי בית. התיקו 0:0 בפריז, והתיקו 2:2 מול אירלנד אחרי שפיגרנו 2:0 זה תוצאה מצויינת לדעתי וגם התיקו 1:1 מול רוסיה. מול שוויץ היה אפשר לעשות יותר.

טל אשם ועוד איך. הנבחרת האנגלית משחקת מכוער? אם כך איך נבחרת ישראל משחקת. הוא מדבר כאילו הוא משחק קבוע בהרכב של קבוצה אנגלי, הוא כנראה שכח את היכולת שלו כרגע ואת זה שהוא חזר לארץ על 4 רק בשביל כסף, למרות שהיה יכול מאוד להיות שהיה משחק יותר בבולטון. אתה צריך להבין, אין לנו שחקנים שיכולים להתמודד מול אנגליה באנגליה, פעולה חיובית אחת לא ראיתי מכל החלק ההתקפי (כמובן שנמאס לי לראות את המשחק באיזשהו שלב).

בטח שאני יחשוב ככה, אז אנחנו באים מלכתחילה להוציא תיקו, ובאים בשביל "להנות" לדברי יוסי בניון. אני לא חושב שאפשר לנצח באנגליה, עם המאמן שם שחקן נמוך כמו יצחקי מול אריות כמו טרי ופרדיננד.
    זה לא רק זה, זה גם כל השכונה הזאת של ההתאחדות ושל קשטן במשחק מול בלארוס, וזה שהוא חושב שהוא חייב להיות שונה ולקיים גביע הטוטו.

Last edited: Sep 13, 2007