דיון התקשורת הרשמי לעונת 07\08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

כן, ברקוביץ הוא האיש המתאים.
    חוצפן, שלא מפחד לשחק כדורגל התקפי, מאמין במשחק שמונע מהנאה ולא מפחד ותבוסתנות, מושלם לתפקיד.

2. Fabio Junior Member

מסכים.
    נכון, ברקוביץ' זה ברקוביץ', אבל הוא באמת לא יפחד לשחק התקפי, ומלבד לקורס המאמנים שהוא יעשה יש לו נסיון אירופאי שלא יכול להזיק.

3. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

זה שטויות לדעתי. אתה באמת חושב שנגד אנגליה בחוץ ברקוביץ' יבוא לשחק התקפי? באמת יכול להיות שיגיע לו לאמן את ישראל אחרי שקשטן יסיים את תפקידו, אבל בשביל שזה יקרה הוא צריך לאמן קודם כל קבוצה בארץ ואז נראה מה הוא שווה.

להיות שחקן להיות מאמן זה שונה לחלוטין. ולדוגמא אני יכול להביא לך את ארדילס שהיה שחקן ענק ומאמן בינוני, או למשל את בניטז ומוריניו שהיום שחקנים לא משמעותיים והם היום המאמנים הטובים בעולם.

4. אנתוני שגיא Member

ברקו זה הימור ענק ואני לא רוצה להמר על הנבחרת
    שקודם יאמן איזה הפועל ג'לאלואליה אם יצליח יקבל קבוצה גדולה יותר וכככה יתקדם עד לנבחרת אם לא(וזה מה שסביר להניח) שישאר לפרשן בערוץ 10

5. Fabio Junior Member

ארדילס דוגמא מאוד לא טובה ליד ברקוביץ'.
    ארדילס לא כריזמטי בגרוש, בהבדל לברקוביץ' שנראה ככריזמטי ומנהיג.

6. Don Joan Roman Member

לא יודע מה זה התקפי, אם הוא ישחק 4:4:2 וינסה ליזום, מבחינתי הוא יכול להפסיד גם 7:0, אני לא רוצה לפחד, אני רוצה להעיז, לראות את הנבחרת ולראות חזון ואם ברקו ייתן לי לראות חזון אני הראשון שיתמוך בו למרות שאני לא אוהב אותו כאדם.

ואני כנגד יכול להביא לך את: פראנק רייקארד, מארקו ואן באסטן, רונאלדו קומאן, קרלו אנצ'לוטי, מרצ'לו ליפי, רוברטו דונאדוני, דניאל פסארללה, לואיס פרננדז ועוד' רבים וטובים שהפכו למאמנים טובים לאחר שהיו שחקנים גדולים, בגדול על כל 11 דוגמאות של שחקני כדורגל שהצליחו באימון קבוצות יש אחד שלא הצליח, אז מה? לא ניתן ולא ננסה?

אנחנו צריכים מאמן צעיר עם אמביציה להשתפר ועם חזון או מאמן זר שיכניס בשחקנים שלנו מקצוענות, סדר ושיטה.

7. Dimitar Berbatov Member

אלוהים יודע איך הגעתם מהידיעה שברקוביץ' עושה קורס אימונים מזורז לאימון הנבחרת הבוגרת...
    לטעמי לפני אייל יש מאמנים צעירים כמו ניצן שירזי, גיא לוזון ואלון חזן שאני מאוד מחזיק ממנו וכמובן יש את הותיקים.
    קודם כל שיאמן את הצעירה, אחרי זה נדבר על הבוגרת.

8. Fabio Junior Member

בהתחלה דיברנו על הצעירה, לא יודע איך זה קפץ לבוגרת.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בשוק ממכם.
    גם אני יכול לאמן התקפי,נשבע לך תן לי את התפקיד אני משחק עם 4 חלוצים וגם הבלם שלי הוא בעצם
    קשר אחורי כמו בודמר..מה זה החאטרה הזה??הבנאדם לא אימן ואפילו לא היה עוזר מאמן,שיילך קודם
    לאמן קבוצה קטנה ונראה אם הוא בכלל מבין משהו.

דבר שני נערים צריכים לדעת לא רק לבעוט לשער,מה עם טקטיקה?מה עם אימון הגנה?מה עם עצם
    העובדה שברקו-ביץ כמו ברקו-ביץ' מסתכסך עם כולם בגלל הפה הגדול שלו ועוד יעשה בעיות עם זימונים
    מיותרים?

יאללה אז בוא נשים את טל מאמן בית"ר,רוזנטל מאמן מכבי חיפה ואת דודו פישר מאמן נתניה כי הוא
    שר באירופה..זה כל מה שמאמן צריך?ניסיון אירופאי??

לשחק התקפי בלי להבין את המשחק אפשר לקחת בבון וזה כבר יהיה יותר מועיל כי לפחות זה יהיה גימיק.

נכון אבל כולם אימנו קצת לפני[עזוב את זה שדונדוני זה דוגמא גרועה כי הוא בינתיים לא עשה משהו מיוחד]
    זה,הכלבה לא אימן שום קבוצה אפילו לא נערים...אז ישר להקפיץ אותו לאימון?ראית כבר מה קרה
    ששמו אותו ג'נרל מנג'ר של קבוצה בלי שיש לו ניסיון או יידע,הוא קנה את החברים שלו,קיבמן אותם
    והסתכסך עם חצי ליגה.

10. Fabio Junior Member

אמרתי שנסיון אירפאי לא יכול להזיק, אז אתה כותב שאמרתי שכל מה שמאמן צריך זה נסיון אירופאי? תעשה טובה, קרא את ההודעה, אז תגיב.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מירו, מפתיע שדווקא אתה מכולם אומר שצריך לתת לברקוביץ בעונתו הראשונה כמאמן להיות מאמן הנבחרת, כשהדבר העיקרי הוא ההתקפה. ואמרתי דווקא משום שכאשר הצענו את אוחנה לאימון בית"ר (לפני הגעת שום) מייד אמרת שעם מאמן שטוען "טקטיקה שמטקטיקה" לא נגיע רחוק, ושאתה ממש לא רוצה לראות אותו בבית"ר. אז נכון, אם ברקוביץ יאמן מאוד יכול להיות שהוא יהיה מאמן התקפי, אך זה לא הכל, ובטח ובטח שלא מספיק כדי לאמן נבחרת.

אתה רוצה מאמן התקפי?
    חזן, אוחנה, ועטר עם ניסיון "טיפלה" יותר גדול משל ברקוביץ.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרת שחוץ מתעודת מאמנים שעדיין הוא לא עשה יש לו ניסיון אירופאי שיכול להועיל.
    קורס מאמנים כולם עשו[ולא מזורז-לפחות הרוב] ככה שחוץ מניסיון אירופאי מה יש לו להציע?אה וכן
    וזה שהוא "ישחק" התקפי..

13. הרצליה Member

עוד פעם חזן? מה חזן עשה עד עכשיו כמאמן שהוא זוכה להערכה כזאת, סיים מקום שביעי עם סגל שהיה שווה הרבה יותר והגיע לחצי גמר גביע המדינה ולא עם הגרלות קשות במיוחד בדרך(להוציא את ה4-0 המרשים על מכבי פ"ת.)
    אלון חזן מאמן עד עכשיו 10 חודשים בקושי.
    ניסיון? איזה? הצלחות? איפה?
    לא מבין עד עכשיו איך הוא היה מועמד למאמן העונה שעברה.

14. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אין טעם בלבוא לוומבלי, לשחק כביכול התקפי ולקבל בראש. אני לא מאמין שמישהו חשב שנוכל לנצח אותם, תיקו זה היה שיא האופטימיות. יקח עוד זמן עד שנוכל לבוא לוומבלי ולא לפחד מאנגליה, למרות הסגל ה"חסר" שלהם.

תתן לו צ'אנס לא אמרתי שלא, אבל רק אחרי שיאמן כמה שנים בליגה, לראות אותו כמאמן. אין מצב שהוא יהיה מאמן נבחרת עוד לפני שאימן קבוצה אחת לפחות.

נ.ב: מסכים עם rainman (שם?).

15. Fabio Junior Member

לשחקני עבר כמו ברקוביץ' שהיו במעמדים שמעטים היו בכדורגל הישראלי יש הרבה מה לתרום כמאמנים, אני לא חושב שיש על זה וויכוח.
    לאחר שברקוביץ' הכריזמטי והמלא מרץ יעבור את קורס המאמנים, הנבחרת הצעירה תתאים לו בול בכדי לסחוף את הצעירים קדימה, או שהוא יאמן את נבחרת העתודה (או איך שלא קוראים לזה) וזאב זלצר יאמן את הנבחרת הצעירה עד גיל 21.. מלבד זאת, אם ברקוביץ' יאמן קבוצה ולא נבחרת כלשהי, לברקוביץ' יש קשרים טובים להביא שחקנים נכונים לקבוצה בה הוא יאמן אם בכלל.