דיון התקשורת הרשמי לעונת 07\08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏6/7/07.

1. Fabio Junior Member

הוא לא התכוון שנימני נטשן ראיונות, הוא התכוון שנימני מאוד מתנשא, לדעתו. (תקן אותי אם אני טועה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/8/07
  2. King Kenny Member

לא בגלל שהוא סה"כ שחקן והוא שולט במכבי וכל פעם ששואלים אותו על הקטע הזה הוא מתחמק, והפעם זאת הייתה התחמקות מגעילה, שיגיד לפחות שהוא לא מוכן לענות על זה וזהו.

3. Number 8 Member

רק תדע שפעמים רבות, לדוגמא היום, הוא ענה על השאלה הזאת, והיום הוא רצה להתחמק וזאת זכותו ואף אחד לא יקבע לו מה לעשות. אז היום קצת יצא מכלים, לא קרה כלום. להגיד שזאת אחת הסיבות שאתה שונא אותו, דבר ממש טיפשי לעשות, במיוחד שנמני אחד הספורטאים הגדולים בישראל מבחינת הכל. אני משער שאתה שונא אותו כי הוא מכביסט וזה לגיטימי כאוהד הפועל, אבל הוא מוכר כאחד שעונה על כל השאלות של העיתונאים בכל זמן.

T.M, עם כל הכבוד, אתה לא צריך לדבר בשמו של תומר, אז אל תכניס לו מילים לפה. מה שבטוח, נמני לא מתנשא.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

5. King Kenny Member

אני שונא אותו גם כי הוא מכביסט אבל גם כי הוא עושה כל כך הרבה דברים שמגעילים אותי ועוד הרבה אחרים ותמיד יוצא נקי כי הוא אבי נמני.

6. Number 8 Member

דני קושמרו שאל אותו שאלה, נמני ענה לו בעקיפין, אבל קושמרו שאל אותו שוב והכניס לו בקטנות על הקטע עם שלמה שרף. נמני תמיד עדין ועונה לכל שאלות העיתונאים, אבל הפעם זה עבר כל גבול.

7. spiderman18 Member

נמני יודע ומבין שהמצב שיצרו במכבי הוא בלתי אפשרי ולא מקצועי.
    כשהוא הכניס את עצמו לסיטואציה ההזויה הזאת שבה הוא גם שחקן וגם מנג'ר הוא היה צריך לקחת בחשבון שהתקשורת לא תעשה לו חיים קלים.

8. King Kenny Member

קודם רק ראיתי את הקטע שנמני מוציא את האוזנייה ועוזב, עכשיו שראיתי את הראין המלא אני מודה שקושמרו היה לא בסדר ונמני כן ענה לו בהתחלה אבל אחרי ארבע פעמים בערך שהוא שאל לנמני נמאס ובצדק.

9. Fabio Junior Member

למשהו יש לינק לראיון בכדי שכולנו נוכל לראות?

10. King Kenny Member

11. Fabio Junior Member

תודה, לא ראיתי את התגובה ההיא.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לדני קושמרו. בינתיים, העיתונאי היחידי שלא נכנע לתשובה הקלישאתית הידועה וניסה לסחוט תשובה אמיתית. מגיע גם כל הכבוד לאבי נימני, משום ששוב פעם הוא ניסה לגרום לזה להראות כאילו לא הוא אשם בפיצוץ הראיון, שבעצם לא הייתה לו תשובה לשאלה פשוטה: איך קורה ששחקן מפטר מאמן. אני חייב לדעת מיהם יועצי התקשורת שלו, כי הם עושים עבודה מעולה.

13. Don Joan Roman Member

יועצי התקשורת של אבי נימני הם: האופי של אבי נימני, הידע של אבי נימני, לימודי התקשורת של אבי נימני והחברים שלו מהעיתונות.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת, פעם אחת מישהו מעז לשאול את אבי נמני שאלה קשה ורצינית ולא נותן לו להתחמק, אז הוא כמובן בורח. טוב, הוא לא רגיל להתמודד עם שאלות כאלה. מי בתקשורת המגויסת שלו ישאל אותו דברים דומים? הרי כולם שם עושי דברו של האברהם גרנט הקטן הזה.

15. Maccabi_Haifa Member

אני שונא את כל הלייבים והספורט 1 ו2 אבל הפעם אני לא מבין מה רוצים מהם
    כולם מתלוננים שמשדרים את מכבי ב5 לייב
    מה לעשות שאנחנו במדינה מסריחה.. ראיתם מה קרה שבוע שעבר שלא היה שידור לנתניה ואף אחד לא שידר אותה אז אם 5 לייב היו קונים את זה היו מתלוננים

הם משדרים 3 משחקים בערך באותה שעה ואין להם עוד ערוץ פתוח..
    ונעמי הניג השרמוטה עוד רוצה לשים רק ב5 ספורט הרגיל.. תמיד חייבים להגזים נכון??
    עובדה ששבוע שעבר לא שידרו את נתניה ושנה שעברה לא שידרו את בני יהודה אז עכשיו מביאים את זה.. ואין להם ברירה אין להם עוד ערוץ לשים את זה אז הם שמו את מכבי תל אביב שיש להם הרבה אוהדים וניצלו את זה ואין מה לעשות זה זכותם..
    במקום שערוץ 10 2 יקנו את המשחקים אבל לא מעניין פה אנשים כדורגל אין מה לעשות מעדיפים לראות כוכב נולד טברנות ודודו טופז למרות שאני אוהב כוכב נולד