ערוץ הספורט ביזיון. את המשחק המעניין ביותר, כבי מול הטורקים, הוא משדר בחמש לייב. את המשחק השני בחשיבותו, נתניה-לייריה, הוא משדר בחמש פלוס, ובחמש הוא משדר את הפועל-שירוקי שהוכרע מראש (השאלה לטובת מי).
אני מאמין שבמידה והיום יוחלט שהפועל עפה קיבינמט ערוץ הספורט יעביר את המשחק של מכבי לספורט 5, אני לפחות רוצה להאמין כך.
לא הבנתי את התגובה שלך. אתה באמת חושב שמשחקים בתשלום יש רק בארץ? ושאלה לי עליכם: איפה מאיר איינשטין ושלמה שרף? הם כבר לא השדר והפרשן של ערוץ 10? כי מבחינתי זה מצוין, די ברור עכשיו ששרף אוהד בית"ר, גם בגלל התקשורת ובעיקר בגלל שום.. תקרית מהמשחק: אבי לוזון: תכתוב שגיא לוזון המאמן הכי טוב בליגה עושה בית-ספר לחבר שלך שום. שלמה שרף: חכה המשחק עוד לא גמור. לא שאני מצדיק את התנהגותו של אבי לוזון, אבל זו רק ההתחלה לפני ששרף כבר ילך ליציע המזרחי..
מאיר איינשטיין עבר לצ'רלטון. לא יודע מה עם שלמה שרף אבל שהוא לא נמצא הכל טוב, הפרשן הכי גרוע בארץ אחרי דני נוימן ואבי רצון.
הוא התכוון שהייתה החלטה לפני כמה זמן שאמרה שמשחקים של קבוצות ישראליות באירופה לא ישודרו בערוצים בתשלום, אלא רק בערוצים פתוחים. וכמובן שעכשיו החליטו לשדר את מכבי ב-5+ לייב, את נתניה ב-5+ הרגיל...
הם עושים תרגיל נחמד בערוץ הספורט. יש הוראה לשדר את משחקי הישראליות בערוצים הפתוחים, אז הם משדרים את הפועל בספורט 5 ואת נתניה בספורט 5+(גם כן "ערוץ פתוח"). עכשיו הם יגידו שאין להם ברירה אלא לשדר את מכבי ב"לייב", הרי שני הערוצים האחרים תפוסים עם משקי הישראליות האחרות ולפני כן משדרים שם את הגרלת הבתים של הצ'מפיונס.
חלק מהכתבה של אבי רצון הדביל מ-nrg מעריב: "הפועל היתה ראויה לפחות לנקודה. ההפסד אכזרי מבחינתה. היא כבשה שער שיש רבים שיטענו כי הובקע מנבדל ויהיו כאלה שיפקפקו בטענה הזו". הוא רציני? מי הדפוק שיגיד שלא היה בגול של הפועל נבדל.
אם כבר המשחק בין בית"ר להפועל אז קבלו את הציטוט הדיי מטומטם הזה של דגו מתוך NRG: "היו הרבה הזדמנויות, פנדלים שלא קיבלנו והם בסוף ניצחו. ככה זה כדורגל. זה לא מענייין אותי שכבשנו מנבדל, זה היה גול וזה מה שחשוב." שמישהו יסביר לי מה זו ההתבטאות האומללה הזאת? יענו זה שהשופטים טעו כביכול בנוגע לפנדלים זה נורא וכואב אבל זה שהפועל כבשה שער מעמדת נבדל זה בסדר?
חחח כן, הוא גם הגיב לחגיגות של שחקני בית"ר בסיום, ואמר שהוא מבין אותם כי לא כל יום מנצחים את הפועל. האירוני הוא שרק לפני שבועיים בית"ר ניצחה את הםועל בגביע הטוטו. קשקשן ברמה ושימשיך לאכול ת'לב כמו שאסולין עושה כרגע.
הוא לא התלונן על השיפוט, הוא רק ציין עובדות. (בעיניו לפחות עובדות, אך לאחר מכן הרבה פקפקו אם הפנדל הראשון על דגו שלא נשרק היה באמת צריך להיות, אך קשה מאוד לפקפק בויפון שעשה אלבארז לאסולין ברחבה)
בלי שום קשר להחלטת אופ"א, המשחק של מכבי ת"א חייב להיות משודר בחמש הרגיל. עם כל הכבוד, הסיפור של הפועל סגור, היא עלתה לסיבוב הבא, מה שאי אפשר להגיד על מכבי ת"א, ואני בטוח שלא רק אוהדי מכבי יראו את המשחק ולכן חייבים לשדר אותו כפתוח לכולם.