אז המועצה הורתה,ביג פאקינג דיל. שיניים כנראה אין למועצה הזאת, או לפחות אתיקה מקצועית, אחרת המשחק של בית"ר לא היה משודר בערוץ 5 + לייב ומחייב עשרות אלפי חובבי כדורגל ואוהדי בית"ר להזמין את המשחק אפילו חד פעמית או לרכוש את הערוץ לחודש. מדינה של בצע,תאווה וחוסר היגינות מינמלית. איפה שרק אפשר יהיה להרוס,להחריב ולבזות והכל על מנת לחסוך כסף - ככה המדינה תעשה. תסתכלו איך מתייחסים פה לעניים,לניצולי שואה,לפליטים,לאזרח הקטן.
אם באמת זה יבוצע אני אגיד שהתוצאה של הלקוח מול כל החברות האלה זה 10-1 לחברות,הבאנו גול מצמק שימתיק את הגלולה במעט מאוד,אבל הדרך עוד ארוכה. לפחות מרגישים שעל מחאות קטנות אנחנו מקבלים תמורה קלה.
אני מנחש שלא שמת לב שכתבה הזו מלפני שבוע, דובר בכתבה על המשחק הראשון מבין השניים. תאריך הכתבה: יום שישי, 27 ביולי 2007,
ע"פ ידיעות אחרונות מהבוקר, מסתמן כי תוכנית סיכום המחזור עושה קאמבק לערוץ האהוב על כולנו, ערוץ 1. מה עשינו שזה מגיע לנו? שוב לסבול את בוני בתור מנחה עם פרשנים ליצנים, איכות שידור של שנות ה60 ורמת עניין של בית קברות... ערוץ הספורט מחזיק בזכויות. למה הם לא מפיקים את השידור בעצמם בערוץ 5 הרגיל? בכל מקרה, נקודת אור קטנה - מכירת הזכויות לרשות השידור מבטיחה לנו עונה נוספת של שירים ושערים ברשת ב'
שמעו אני גם מברך על כל שידור כלשהו שנעשה בערוץ הראשון, נכון שמדובר בחרא הפקה וחרא איכות אבל במציאות המסריחה של היום ערוץ 1 הוא זה שפתוח באמת לכל העם ויש הבדל בין ערוץ 1 לערוץ 10. ערוץ 1 פתוח ממש לכולם, ערוץ 10 לא.
יש בזה משהו. אבל עד כמה שידוע לי תוכנית סיכום מחזור צריכה להיות בערוצים פתוחים. ובמקרה הזה כל הערוצים עדיפים על ערוץ 1.
מסכומי האגרה שאנחנו, כמו שציינת "ממש כולם" משלמים, הייתי מצפה מערוץ 1 לספק לנו מגוון רחב יותר של שידורים, על אחת כמה וכמה שמכבי כבר לא משודרת יותר בערוץ הזה, והתפנה סכום כסף לא מבוטל בו ניתן להשתמש. חבל מאוד שלא עושים זאת.
צ'רלטון וערוצי הספורט כבר הוכיחו שחוקים לא ממש תקפים לגביהם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
הרבה זמן לא ראיתי כתבה כזאת מגוחכת כמו של אבי רצון מהכתבה: "כן, בית"ר שיחקה לא רע. היא אפילו החמיצה יותר מקופנהאגן. ספרתי. משהו כמו 1-4 לבית"ר בהחמצות. 130 מיליון השקלים של גאידמק, למי שלא כל כך מעודכן, שווים מקום בשמינית גמר הצ'מפיונס". לא רע? 4 החמצות? מקום בשמינית הגמר? פחחח איזה טיפש! הנה עוד כתבה מטומטת הפעם של אלעד ליפשיץ מוואלה. "אבל בסוף הביאו חלוץ תואם שוונקי, ומגן שביום טוב משתווה לאבישי ז'אנו" אלברז ביום טוב משתווה לז'אנו? חחחח הכתבה ynet החליטו לקרוא למאמן קופנהאגן, סטאלה סולבאקן, סטולה!