הפרשנים איומים כרגיל. "פאטו לא כזה צעיר, אבל צעיר בשביל מילאן"... "ג'ואן גורקוף נכנס"... "(על גורקוף) הוא חלוץ, משחק טוב באגף ימין"... היו עוד הרבה, כרגיל. אין להם מושג בכדורגל.
בערוץ הספורט בטח אוכלים את הלב על כך שלא שידרו בסוף את המשחק בין יובה לאמפולי. למה הם לא יכלו לשדר את שני המשחקים כמו שהם עושים היום?
כמה דברים בקשר לשידור אתמול של אבי מלר במשחק בין סמפדוריה לסיינה: השידור היה ביזיוני בעיניי. המשחק אומנם היה חלש, אבל זאת לא סיבה לעשות צחוק מהשידור. התאכזבתי גם לראות את ההתייחסות השקרית לקהל של סמפדוריה. במשך כל ההקדמה של המשחק (השלב שבו עולות השיקופיות עם ההרכבים וכו'), המצלמה התמקדה ביציע השרופים של סמפדוריה שמאז ותמיד נחשב לאחד היציעים החמים והצבעוניים באירופה. לא קיבלנו שום התייחסות למראה היפה ובמקום זאת קיבלנו דיווחים על האיצטדיון הריק וכל מיני נתונים שאין לי מושג מי סיפק אותם למלר. מלר אמר שלדעתו יש בסביבות ה-10 אלף צופים במשחק - אני שואל, איך הוא יכול לדעת? הרי לא פעם ולא פעמיים הוא הסביר שהוא משדר את המשחקים מאולפן קטן בתל אביב. אם אתה לא באיצטדיון, איך אתה יכול לקבוע כמה צופים נוכחים? היום בבוקר ההערכה המוטעית של מלר קיבלה תוקף כשהתפרסם בגאזטה שהיו אתמול במשחק 19,500 צופים. למה ההערכה הזאת כל כך מוטעית? כי בחמש העונות האחרונות (כולל עונה אחת בליגה השנייה), הנתון הכי נמוך של סמפדוריה במשחק בית בליגה, היה 16,000 צופים נגד אסקולי. אז למה שיהיו פתאום 10,000 צופים? לאחר אותה הערכה של מלר, הוא גם טען שממוצע הצופים של סמפדוריה לא מגיע ל-20 אלף כשהנתון האמיתי מתקרב ל-22 אלף. תקראו לי קטנוני, אבל אנשים נייטרלים שצופים בשידור שומעים את הדברים האלה ונכנס להם לראש שקבוצות כמו סמפדוריה מביאות פחות צופים מבית"ר, ואז לך תשכנע אותם שהסטיגמה של מגרשים ריקים לחלוטין בסרייה אה לא נכונה.
שמע, בלי להעליב, אני ראיתי את המשחק אתמול עם השדר של הרדיו האיטלקי. 3 שניות אחרי שהשדר צועק שקאסנו פגע במשקוף אני רואה את הכדור במשקוף.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אכן, 19.562 הגיעו למשחק בין סמפ לבין סיינה. בג'וזפה מאצה למשל האוהדים קודם ממלאים את הקומה העליונה, הקומה השנייה נשארת ריקה וזה מעניק למשחק תחושה של חוסר חשיבות ושאין הרבה צופים במשחק. כך גם במראסי.
רק לי הציק לשמוע את השדרן של ספורט 2 משמיץ את קסאטי במשחק בין רומא לפלארמו? הוא היה השחקן שהכי השקיע במגרש. אולי כמה פעמים הוא לא הצליח לבטא את זה להתקפות עם כמה איבודי כדור, אבל בכל המשחק אני זוכר רק רגע אחד שהייתה פריצה מהאגף שלו וגם את זה הוא הצליח לתקן. ובקשר ליכולות ההתקפיות שלו אין בכלל מה לדבר.