עד כמה שאפשר לטעון ולשנוא את צ'רלטון אי אפשר להתעלם מכמות השידורים שהם שידרו לנו עד היום, לפחות שני שידורים בכל מחזור ואפילו בחרו במשחק שלא כלל את ארבעת הגדולות. אני חושב שאם הבחירה היא בין ערוץ הספורט עם השדרים הנהדרים שלו ושידור בודד או שניים במקרה הטוב לבין צ'רלטון למרות השדרים והפרשנים עם כמות ובחירת השידורים אז אני נוטה לכיוון צ'רלטון. הם יודעים לתת שידורים לאוהדים. עשיית הדווקא אולם היא מעשה מטופש ולא יועיל לשני הצדדים. אני מקווה מאוד שההחלטה תשתנה.
בעניין צ'רלטון, אדון סאביולה היקר, עדיף שלא תאמר דברים לפני שאתה מכיר את הבנאדם שאתה מגיב לו. אני עד עכשיו הייתי מגדולי המתנגדים לסחטנות של ערוצי הספורט ולראייה, התנתקתי יותר מפעם אחת מחברות הכבלים כדי להתנקם. ביטלתי כבר ממזמן את ספורט 5+ כאקט מחאה ושכנעתי אינספור אנשים לעשות כך. אבל, וזה אבל גדול מאוד... שנים רבות חיכיתי לשידורי הליגה האיטלקית ואין שום סיכוי שבעולם שעד שנותנים לי אותם, אני אפספס את חווית הכדורגל האיטלקי במלואה כפי שמעבירים אותה בצ'רלטון. וסתם שתדעו, משיחה שלי עם אדר זהבי, מנכ"ל חברת צ'רלטון, נודע לי שבצ'רלטון אין כל התייחסות לרמת האטרקטיביות של הקבוצות שמשודרות, ומה שמנחה אותם זה לתת לנו כמה שיותר שידורים כל עוד זה אפשרי. גישה מנוגדת לגמרי ממה שהיינו מורגלים לו בערוץ הספורט ככה שאני חושב שיש להעריך את זה ולא לצאת נגד החברה שנותנת תמורה לכסף שמשלמים לה.
יזהר, אל תשכח לעדכן פה מה קורה לגבי השידורים במחזור הקרוב. מה שבטוח, אני כמו אחרים כאן - לא שלמתי 50 שקל לחודש כדי להווכח בין החיכוכים שיש בין צ'רלטון לערוץ הספורט\מועצת הכבלים ובגלל זה לא לקבל אף שידור במחזור הקרוב. מקווה שהלחץ יעשה את שלו.
כבר כתבתי שהסיבה שאני מעדיף ואף רוצה בניצחונה של צ'ארטון במאבק היא שהליגה הזו יותר מדי חשובה לי. ואני מעדיף להוציא 50 ש"ח מכיסי כדי לקבל בעדם תמורה הולמת. עוד כתבתי שאם צ'רטון יפסידו במאמבק הזה, תהיה זו גם תבוסה עבורינו וזה משום שהיחס של ערוץ הספורט לליגה האיטלקית הוא זלזול גועלי. הבאתי כאן דוגמות מהעבר, בזמנים שהשידורים היו של ספורט 5, בהם קיבלנו רק משחק 1 בשבוע וגם הוא תמיד היה מהמגרשים של 2 עד 3 קבוצות קבועות. הבאתי את הדוגמה שערוץ הספורט, גם באמצע הקרב, בו הינו מצפים שיעשה שריר ויראה איכפתיות כלפי הליגה האיטלקית כדי לעזור לנו להצטרף למאבק לצידם והם עושים להפך בכך שכבר שני מחזורים רצופים לא משדרים את הקבוצות שלנו באולפן הצ'מפיונס, בכך שאת השידור של סמפדוריה מילאן (שהפך אחר כך לדרבי הרומאי) הצניעו עד כמה שאפשר. אז רציתי להוסיף עוד משהו: הנה אנחנו שוב בשבוע שהוא שיא המאבק, בו גם לנו כנראה יש אפשרות להשפיע. צ'רטון עושה חרם והנה מגיע לערוץ הספורט הזדמנות ומה הם בוחרים לעשות: לא לשדר מהליגה האיטלקית השבוע.
יש שידור לאמפולי מול רומא בראשון בספורט 5+. בכל מקרה, במחזור ה-12 ישודרו 2 משחקים בערוץ הספורט: בשבת 21:30 - פאלרמו מול נאפולי בלייב ובראשון 16:00 - פארמה מול יובנטוס בספורט 5 הרגיל.
אוף למה פאלרמו-נאפולי בלייב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx דווקא 2 קבוצות שאני מאוד מחבב. טוב העיקר שרומא משודר.
http://www.sport5.co.il/broadcastsheet.asp...oDate=4/11/2007 לוח השידורים באתר ספורט 5 (מופיע בספורט 5+ בראשון אמפולי מול רומא, בספורט 5 בראשון הבא פארמה מול יובה, והשידור הישיר של פאלרמו - נאפולי לא מופיע לא ב-5 ולא ב-5+ -ורשום שיש בהם במועד מאוחר יותר שידור חוזר מלא למשחק - ככה שנשאר רק הלייב).
אורי צודק, עם כל הרצון במאבק זה עניין של יחס. כאן צ'רלטון עושה יותר למען הצופה ומספקת להם הרבה יותר שידורים, הרבה יותר משחקים מעניינים ומשחקים של קבוצות שאפשר רק לחלום שישודרו בערוץ הספורט. נמאס לנו להיות כלים במשחק הזה, עכשיו לא נראה את הדרבי של איטליה הכל כך מסקרן ואת שאר המשחקים כי המועצה החליטה פתאום להתעורר. מעניין איפה הם היו במונדיאל, אליפות אירופה לצעירים ולמה לעזאזל היא לא עוזרת למעריצי הליגה האנגלית? אם צ'רלטון מוכנים לספק לנו את אותה כמות ובחירת שידורים אז אני מוכן לשלם עבור זה.