דיון התקשורת האיטלקי::

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏22/7/07.

1. מילאנזי בנשמה Member

חבר'ה, אני לא יודע מה איתכם אבל אני נהניתי אתמול מפרשנות המשחק של מילאן על ידי לא אחר מאשר אייל לחמן. הוא אמנם מדבר יותר מדי על טקטיקה במקום להביא לנו גם קצת צבע ופרטים פיקנטיים על הקבוצות, אבל הוא לפחות לא פולט שטויות מהפה, ומפגין ידע רב בכל מה שנוגע לטקטיקה.
    על כל פנים, אני מקווה שהוא ימשיך לפרשן לפחות את חלק מהמשחקים ויעשה הכנה לפניהם.

אני גם מאוד מקווה שצ'רלטון ישכילו לצרף לצוות שלהם אנשים יודעי דבר דוגמת אבי רצון (כן כן, למרות שהוא מזיין את המוח הרבה), ד"ר אלי נבו, וכו'...

בעניין השדרים זה כבר סיפור אחר לגמרי, בושה וחרפה הסמרטוטים האלה שלא יודעים להגות אף שם של שחקן ולא יודעים להוסיף שום דבר לידע של הצופים.

2. מילאנזי בנשמה Member

אוהדי קאלצ'ו איטליאנו נכבדים

לאחר בדיקה מהירה שערכתי בצוותא עם חברי, מסתבר שבמחזור הקרוב לא ישודר בצ'רלטון אף משחק מהליגה האיטלקית (כן כן, כולל יובה-אינטר).

זאת כיוון שצ'רלטון עושה דווקא למועצת הכבלים והלווין. בעקבות ההוראה של נעמה הניג (יו"ר מועצת הכלבים והלווין) שעל פיה צ'רלטון חייב לשדר את המשחק המרכזי מאיטליה בערוץ פתוח, בצ'רלטון החליטו שאם מחייבים אותם לעשות דבר כזה הם מפסיקים לשדר כדורגל איטלקי.
    כרגע מה שקורה זה שמחכים לראות מי ימצמץ ראשון ולמעשה מה שצ'רלטון מנסה להשיג כאן זה את הלחץ של הקהל בבית שרוצה לראות ליגה איטלקית והמטרה היא שהוא זה שיגרום לבסוף למועצת הכבלים והלווין לשנות את ההנחיה על פיה המשחק המרכזי מוכרח להיות משודר בערוץ פתוח.

לכן חברים יקרים, אני קורא לכם להרים טלפון לגברת נעמה הניג במספר הבא: 026702210 , ולהתלונן באופן גורף על המצב הנוכחי בו לא משודר שום שידור מאיטליה במחזור הקרוב. אם הלחץ שנפעיל יהיה מספיק אינטנסיבי ומהיר, ייתכן וההחלטה תשונה עד יום ראשון וצ'רלטון יתרצו וישדרו את המשחק המרכזי בערוץ שלהם בנוסף לשידורים הרגילים מאיטליה שנמצאים אלה וכרגע היא מסרבת לשדר.
    כמו כן, הנה מספר הפקס לתלונות אותם אתם יכולים לפקסס כבר היום כמה שיותר מהר: 026702273

זיכרו, רק אם תשגעו אותה ותציפו אותם בתלונות וטלפונים - גורל המחזור הקרוב עשוי להיות לטובתנו בסופו של דבר. תנו יד במאמץ המשותף לשנות את ההחלטה.
    פורצה קאלצ'ו איטלייאנו !

3. איזאקו Member

אני רוצה שהמשחק המרכזי ישודר בחינם בערוץ 5 ולא בצ'רלטון.

4. אחד_מנתניה Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

מה??? לחמן, הבנאדם הזה הוא החרטטן הכי גדול, מזה השטויות האלה כל 5 דקות הוא חושב שהמערך משתנה, מ433 ל4231 ל343 ואחר כך 451 , מזה הבולשיט הזה! מה הוא לא מבין שהשחקן הוא לא מכונה ומותר לו לזוז לכל מקום במגרש ואם סיידורף רץ ימינה זה לא בהכרח כי אנצ'לוטי שינה את המערך.
    הוא לא מכיר את הכדורגל האיטלקי בגרוש וממציא המצאות שלא הי ולא נבראו.
    בנוסף לזה הוא עילג כמו כל השאר, לג'ילרדינו הוא קורא ג'ילרדיניו, ולונגר הוא קורא VENEGER.
    עכשיו לחמן התפטר מעכו וניצטרך לסבול אותו כל שבוע :aaaprot:

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/07
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

פתאום הציבור בעד צ'רלטון? תתביישו חסרי עמוד שדרה וכבוד עצמי,אני מעדיף לראות את זה עם השדרים הסינים שלי מאשר לשלם לצ'רלטון!

6. 亚历山大帕托 Member

בינתיים אני לא צריך לשלם לפחות לעוד חודשיים, כך שאני לא דורך על עקרונותיי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx. אולי צ'רלטון יוותרו על הזכויות סוף סוף?
    וכן, אל תעשו את זה, צריך למחות נגד צ'רלטון ולא מועצת הכבלים והלווין שפועלת לטובתנו במקרה הזה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/11/07
  7. אחד_מנתניה Member

אז מה עדיף את ערוץ הספורט ששם ז*ן על הליגה איטלקית ומעדיף לשדר את ליגה הספרדית בלי סוף.
    צ'רלטון לפחות משקיעה ביותר משידור אחד בשבוע מהליגה האיטלקית, בזמן שערוץ הספורט לפעמיים לא משדר אפילו משחק אחד ממחזור שלם. עדיף לשלם לצ'רלטון ולקבל תמורה מאשר לקוות שערוץ הספורט יועיל טובו לשדר את הקבוצה האהובה עלייך.

8. מיכל3 Member

יזהר, למען השם - הזיבולי שכל של אייל לחמן עושים לך את זה? (במובן הרגיל של המשפט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )
    הוא מקשקש כ"כ הרבה דברים, לפעמים עדיף לשתוק פשוט. יש לו אולי יותר ידע מהשדר שחוץ מלהגיד שמות (וגם זה בעילגות), הוא לא יודע כלום על הכדורגל האיטלקי. אני העדפתי כבר את הקודם שהיה (לפני טלסניקוב), שאומנם לא היה לו יותר מידיי ידע אבל לפחות לא חירטט כ"כ הרבה שטויות. בקיצור - יוחזר לאלתר אבי רצון! נכון שהפרשנים בערוץ הספורט עדיפים, אבל לפחות הוא יודע מה הוא אומר והיה הכי נורמלי מכל הפרשנים שהיו שם עד עכשיו.

9. uri מנהלים

ואז מה נקבל? שידור בשבוע מערוץ הספורט...
    אני מעדיף לשלם כל חודש 50 ש"ח ולראות בזה השקעה נהדרת ולקבל בתמורה 3 שידורים ישירים מהליגה שאני כל כך אוהב. בשנה שעברה בעונה שלמה פעם אחת בלבד שידרו את פיורנטינה, השנה כבר ראיתי 5 משחקים שלנו! לא רוצה שיקחו את זה ממני.

10. uri מנהלים

רק לראיה עד כמה ערוץ הספורט אוהב אותנו. שוב מחזור של ליגת האלופות בלי איטלקיות.

11. 亚历山大帕托 Member

כבר דיברנו על זה בעבר. מבחינתי זה לא משתלם, ואני לא מוכן לסבול את הניצול הזה.

12. uri מנהלים

בוא רק נחלק את העניין לשניים, כי אין קשר בין אחד לשני.

מצד אחד: זה משתלם ועוד איך.
    מצד שני: הניצול.

13. David Seaman Member

אבל במחזור הקודם היה את אינטר-צסק"א, לא?

(מעניין מי ייתן בדיחה על זה שאינטר לא נחשבת קבוצה איטלקית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx)

14. 亚历山大帕托 Member

זה לא מבדח, זה עצוב.

15. uri מנהלים

זה כי לא היתה להם אלטרנטיבה אחרת. הם לא תיכננו לשדר את המשחק, עד יום לפני המשחק לא פורסם בכלל שיהיה שידור. הם נזכרו ברגע האחרון שהמשחק משוחק בשעה מוקדמת. באופן כללי, בשעות הרגילות הם לא שידרו ולא תכננו. השבוע זה שוב קורה.