דיון התקשורת האיטלקי::

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏22/7/07.

1. uri מנהלים

אני מקווה שתמחקו את ההודעה מעלי. בכל מקרה ההודעות שלי לא מופנות לאבי מלר שעושה את עבודתו נאמנה ומשרת את האינטרסים של המעסיק שלו. הביקורת היא אך ורק לערוץ הספורט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/9/07
  2. אחד מנתניה Member

הבעיה שאתה לא יכול לוותר על ערוץ 5+ בגלל ליגת האלופות, והם כבר איבדו את הליגה האיטלקית אז הם מנסים לשדר כמה שיותר משחקים מספרד.
    אנחנו גם נראה סובייקטיביות לגבי הקבוצות הספרדיות והגרמניות בליגת האלופות בגלל שאלה הליגות המשודרות בערוץ הספורט.

3. Giallorossi Member

בקצב שבו השידורים עוזבים את ערוץ הספורט אולי עוד כמה זמן צ'רלטון תיקח גם את ליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/07
  4. איזאקו Member

היום יש סיכום של הליגה האיטקית ב7 וחצי בספורט 5 של רבע שעה..

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/07
  5. 亚历山大帕托 Member

לא יקרה בקרוב.

פאתטי...

6. מיכל3 Member

לצערי הרב גם אני עשיתי כמו יניב והצטרפתי לפני מספר ימים לסחטנים מצ'ארלטון מחוסר ברירה (גם ליגה איטלקית וגם ליגת העל).

ויהיה סיכום של ארבעה משחקים ז"א? רק אלה שערוץ הספורט יכול לשדר?

7. S.Eto'o Member

הלוח שידורים השתנה וסיכום הליגה האיטלקית ב7:30 עד 8:15.

8. alessio Member

שלום,יש לי שאלה בקשר לשידורים של הליגה בארץ בעונות האליפות של רומא ויובה (כשקופר הפסיד),אני זוכר שהמשחקים שודרו ביס,מישהו ראה אז את השידורים ויכול לתת לי קצת פרטים?כמו באיזה ערוץ המשחקים שודרו,מי הנחה את השידורים,האם היו שידורים כל שבוע והאם היה מגזין סיכום?

9. 亚历山大帕托 Member

אם אני לא טועה בעונה, זה שודר בערוץ fox sport. לא זוכר אם היה שדר ישראלי, היה כל שבוע, ולא זכור לי מגזין סיכום.

10. מיכל3 Member

מה יהיה עם ערוץ הספורט? הסתכלתי עכשיו בלוח שידורים של הערוץ ביום שבת, ואין שם את המשחק של האזורי מול צרפת. באמת שלא מובן לי איך לא משדרים משחק כ"כ מעניין, עם כל הכבוד לקרואטיה ורוסיה שמשודרות באותו יום (בשני הערוצים-5 ו 5+). אני מקווה לפחות שלא מתכוונים להחשיך את הערוץ ראי אונו בזמן המשחק..כי לצערי זה קרה לא פעם ולא פעמיים לאחרונה.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשיובה לקחה את האליפות באותו מחזור אחרון שבו אינטר הפסידה ללאציו באולימפיקו 4-2, אני זוכר שהיה שידור ישיר משולב של שלושת המשחקים (אינטר, יובה ורומא) בערוץ הטורקי. זה כל מה שאני זוכר...

12. 亚历山大帕托 Member

מצאתי אתר מצוין שמשדר את כל המשחקים ולא צריך שום תוכנות ושום כלום! www.bet365.com - צריך רק להירשם וזהו (סתם תחרבשו את כל המידע שהם מבקשים, זה בעיקר למי שרוצה להמר דרך האתר). עם החיבור המעפן שלי, זה משדר לי חלק בלי תקיעות.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא מה גודל המסך... באתר של BWIN גם אפשר לראות שידורים, אבל מדובר במסך קטן מאוד ולא כל כך משתלם לראות שם

14. 亚历山大帕托 Member

הגודל הרגיל בהחלט סביר, תופס כרבע מהמסך. יש אפשרות מסך מלא, התמונה טיפה נמרחת, אבל זה ממש לא מפריע. אני לא מתלונן, זה המקום הראשון שבו עובד לי חלק, ואני סוף סוף יכול לראות משחקים של מילאן.

15. Giallorossi Member

סמפדוריה-לאציו הרבה יותר מעניין מסראגוסה-סנטאנדר שערוץ הספורט מצא לו מקום לשידור.