זה פרומו זה? זה די עצוב לעומת הדברים שהיו עושים פעם. ומילה קטנה לאבי מלר, בבקשה לעדכן את החבר'ה שם בערוץ שיובה החליפה את הסמל של הקבוצה כבר לפני כמה שנים טובות.
אגב אבי, ביאביאני הוא לא בדיוק שחקן רכש של אינטר (כפי שטענת יחד עם איווניר היום ובמשחקי אינטר העונה), אלא שחקן שגדל בנוער של הנראדזורי וחזר אליה אחרי עונה אחת בפארמה. פשוט בשנתיים האחרונות באיטליה לא נוהגים להשאיל שחקנים, אלא למכור חצי כרטיס לבמקום.
מזה הבאנר הזה?! אני יודע שערוץ הספורט נואש לשווק את ערוץ הפרימיום הכושל שלו בכל חור אפשרי אבל לשים באנר פירסום לאיזו תכנית משעממת על סיכום מחזור כדורגל ישראלי בחצי מסך שיש משחק פעיל ואי אפשר לראות בכלל מה הולך על המגרש זה כבר השיא! זה נמשך יותר מכמה דקות באותו אירוע וחזר על עצמו כמה פעמים. חובבנות עצומה של ערוץ הספורט וזלזול בצופים.
רק בטלוויזיה של סבתא שלי ראו את הצילום חתוך? הפעם יצא לי לראות בספורט5+ כדורגל אחרי הרבה זמן ולוח התוצאות למעלה וחלק מהמהלכים עם הכדור לא נראו ויצאו מהמסגרת.
לא. השידור הוא בפורמט 16:9 (ממש מתקדמים. איפה ה-HD?) ואילו בהרבה טלוויזיות ישנות הפורמט הוא 4:3 כך שיש הפרש של 16:3 בין המסכים, וזה מה שאתה (ואני) לא רואים.
הקטע עם הרזולוציה של המסך בערוץ 5 ממש ממש מעצבן.. אני כבר לא רואה את המשחק שם ובוחר לראות שידור באינטרנט בגלל שהמסך חתוך וכמעט תמיד חותך את המשחקן שעם הכדור.
אבי מלר אחלה בן אדם, עמד במילתו ונתן את הקרדיט לאורי על המידע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx . כבוד גדול לפורום.
בכלל- הכי כיף לראות משחקים של האיטלקיות כשמלר משדר ואיווניר מפרשן. נמאס לשמוע פרשנים ששונאים את הכדורגל האיטלקי "כי הוא בונקריסטי ומגעיל" הלוואי ויתנו להם לשדר יחד גם משחקים של איטלקיות בצ'מפיונס