ערוץ 1 ניסה וניגש למכרז אבל סירב לסכום שההתאחדות האיטלקית ביקשה, ערוץ הספורט שילם את הסכום שהאיטלקים רצו.
מה זה לא הסכימו לשלם? בשביל מה הם לוקחים 300 שקל אגרה כל שנה? לשלם 4 מיליון דולר למכבי תל אביב יש (היה) להם, אבל לשלם-כמה-שזה-לא-יהיה-לזכויות-שידור-אבל-אני-בטוח-שזה-"קצת"-פחות-מ4-מיליון-דולר אין להם? לא אכפת לי בעקרון אם זה בספורט 5 או בערוץ 1, להיפך - אני שמח שזה בספורט 5 כי אז לא אצטרך לסבול את עמית הורסקי ודני נוימן, אבל בשביל מה ערוץ 1 לוקח כל כך הרבה כסף? הפעמים היחידות שאני פותח ערוץ 1 זה בראשון בשער ומשחקים של הנבחרות. שאלה - פאביו ליקארי - הזה שכל הזמן כותב להארץ - הוא כתב איטלקי מוכר?
אנשים , רומא-אינטר משודר בספורט 5 ביום ראשון הבא! הללויה לא רוצה לפתוח פה ,אבל נראה שהעונה לא נפספס משחקים גדולים כמו בעונה שעברה.
המשחקים הגדולים ונוספים ישודרו בערוץ הספורט, זה במסגרת הסכם עם צ'רלטון שתקבל מספר משחקי ליגת האלופות.
איך מנהלי ערוץ הספורט לא מתביישים לעבוד על הציבור בעיניים. ברגע שהם איבדו את הזכויות לשידור נבחרת הוד מלכותה הם הפסיקו לשדר כמעט כליל כדורגל נבחרות. יש להם 5 ערוצים שפשוט לא שידרו הערב כלום, נאדה, גורנישט. תעודת עניות למדינה הזו שבה תרבות היא מילה גסה ותקשורת ספורט הוגנת ואיכותית היא משאלה שלעולם לא תתגשם. הם סחטנים, יש להם שדרנים בשנקל אבל לפחות יש תמורה למה שמשלמים. כל הכבוד לחראטון שמשדרים (אמנם זה שוב האנגלים) ונותנים הרגשה שהם חושבים על מה שהצופה מבקש וזה. שידורים ישירים.
חזרתי ממש היום מהמגרב, והתייחסות שם לכדורגל פשוט מטורפת. כל ילד שלישי שראיתי לבש חולצה של מילאן/בארסה או ריאל מדריד. שיש משחק גדול מאירופה, כל הבתי קפה, ברים, מלונות מראים את ערוצי אלגז'ירה ריאדיה או ART ספורט. ביום רביעי ראיתי את המשחק בראי אונו של הנאציונלה בלצ'ה נגד ווצ'יניץ' ושות' ביחד עם תיירים איטלקים {שמציפים את מרוקו ביחד עם צרפתים וספרדים} ומלצרים מקומיים. וזאת מדינת עולם שלישית, עם עוני ואבטלה וחצי מהתושבים שלה נבערים. ואיפה ישראל פה?
עוני ואבטלה אלה לא גורמים או מדד לאהבה והתייחסות לכדורגל, בישראל לא מתעניינים בכדורגל משום שבארץ יש התעניינות בענפי ספורט אחרים, בעולם השלישי שם רק מתעניינים בכדורגל כי אין דבר אחר מזה. אפילו גם ערבי ישראל מתייחסים יותר לכדורגל, משחק של ברצלונה-ריאל מדריד למשל הוא כמו חג מסורתי אצלנו.
אתה צודק, למרות שיש קשר די גדול בין הדברים. אני אפילו נזכר במלון בטאנג'ה את הבר עם אוהדים ספרדים שצופים בשישיה של בארסה על אתלטיקו מדריד.
:aa1: יום ה' 20:40 :: ספורט 2 :: הירנביין - מילאן ------------------------------------------------ :aa1: יום ש' 21:25 :: ספורט 2 :: יובנטוס טורינו :aa1: יום א' 15:55 :: ספורט 5 :: אטאלנטה - מילאן
אוהדי יובנטוס בטח מרוצים מזה אבל עדיין אני מתקשה להבין כמה זמן אמור לקחת לערוץ הספורט להסתגל לכך שיובנטוס החליפה את הסמל שלה. פשוט תופעה.
אני לא מבין את ערוצי הספורט בארץ או, אם אלה יודעים מה הם עושים, את קהל הצופים. יש השנה תחרות כל כך מסקרנת בגביע אופ"א עם קבוצות שלא נופלות מכמה וכמה קבוצות בליגת האלופות, משחקים כמו שאלקה - פ.ס.ז', גאלאטסארי - אולימפיאקוס, סביליה - שטוטטגרט, אודינזה - טוטנהם, לא רק שלא רחוקות באיכות הכדורגל ממשחקי ליגת האלופות, אלא שגם השמות לא זרים לה. אלא בעוד שבליגת האלופות זכירנו ל-10! שידורים ישירים, בגביע אופ"א אנחנו מקבלים רק אחד מסכן.
אגב עוד טעות מביכה של ערוץ הספורט. באחד מהערבים הם הציגו שאלה בנוסח דומה לאיזה מהמאמנים הבאים לא שיחקו בגמר ליגת האלופות. אחד המועמדים היה רוברטו מנצ'יני ששיחק עם סמפדוריה באותו הגמר שבו שיחק פפ גוואדיולה ב-92.
אם לא יקרה שינוי פתאומי לא נקבל אף שידור ממחזור אמצע השבוע. צ'ארטון תשדר משחקים מהפרמייר ליג באותו הזמן ואילו את ערוץ הספורט הליגה האיטלקית לא מעניינת, אלא אם בעזרתה היא יכולה לתקוע מקל בגלגלי האפניים של צ'ארטון.